Energieleveranciers Eldersloo Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar zo €415 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Eldersloo vergelijken is kinderspel middels onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je bekijkt binnen no-time de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Ontdek unieke kortingsacties die jij via de sites van bijvoorbeeld Energiedirect.nl en Noordelijk Lokaal Duurzaam ontvangt. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat moeiteloos en prettig. Op energieleverancieractie.nl vind jij nuttige details en hulp bij het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, wat je moet weten over overstappen, en wat je moeten weten omtrent groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Eldersloo

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Eldersloo? Het is niet mogelijk één energieleverancier te bestempelen die echt het goedkoopste is. Het heeft te maken met aspecten als: gas- en stroomverbruik en adres. Daarnaast zijn er veel aspecten belangrijker dan uitsluitend de energietarieven. Deze bepalen slechts deels de maandelijks energierekeningen. Controleer maar de jaarrekening: jij betaalt regiotoeslag, verbruikskosten, vastrecht, netbeheerkosten, opslag duurzame energie: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Verder gunnen flink wat bedrijven een royale welkomstpremie als je jouw contract oversluit. In de praktijk ligt varieert dit van €145 tot +/- €280. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Oldetrijne.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het is nogal een gecompliceerde berekening. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Eldersloo juli 2024? Geef je adresgegevens plus hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Aansluitend doorzoek je een opsomming met relevante energiemaatschappijen. Je selecteert ogenblikkelijk de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Het overstappen is binnen no-time geregeld. Problemen bij het schatten van je jaarlijkse energiegebruik? Op deze pagina tref jij het stroomverbruik en gasverbruik van voor verschillende situaties.


Soort woning Gasgebruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Gezinssamenstelling Stroom Gas
1 persoon 1.925 kWh 700 m³
2 personen 2.425 kWh 1.075 m³
Gezin + 1 kind 3.000 kWh 1.400 m³
Familie (2 kinderen) 3.525 kWh 1.625 m³
Gezin + 3 kinderen 4.375 kWh 2.075 m³

Alle leveranciers

Alle betrouwbare partijen vergelijken. Van Huismerk Energie tot Vandebron.

Flink besparen op jouw energie

Nooit meer teveel betalen. Dit scheelt je zo €315 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Dankzij de overstapservice. Geen moment zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Eldersloo

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Op zoek naar een betaalbaar contract voor jouw energie? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Aan de hand van onze zoekmachine kun je rap energieprijzen Eldersloo vergelijken. Geef je huisnummer en postcode & gas/licht inschatting in en selecteer eenvoudig de goedkoopste maatschappij. Meer weten over een bepaalde leverancier? Dat is te vinden in het bedrijfsprofiel. Ontdek nu alle energieaanbiedingen en de hoogste kortingen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan op deze pagina en bekijk binnen no-time de milieuvriendelijkste of meest betaalbare energieleverancier passend bij je energieverbruik. Vind alles uit over goedkoopste energie in Wons afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Eldersloo?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Drenthe)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Kies de beste aanbieding en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in Eldersloo juli 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Eldersloo? Onder dit stukje lees je een opsomming met meest bestelde pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals NLE, Essent, Greenchoice, Pure Energie, Vattenfall en natuurlijk Oxxio, ENGIE, Powerpeers, Energiedirect.nl, Qurrent uitgaande van een verbruik van 1550 kWh t/m 2700 kWh stroom en 1400 m3 tot 1750 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag beslis jij zelf waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je niet blij met jouw huidige energieleverancier? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Tip: doorzoek ten alle tijde de voorschriften van het energiecontract. Heb je maken met een opzegtermijn en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Eldersloo. Wanneer jij een contract hebt afgesloten ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de aankomende energiemaatschappij. In deze mail of brief lees je de overeengekomen kosten en kleine lettertjes (denk hierbij aan energiebelasting, aansluitkosten, netbeheerkosten, leveringkosten, vastrecht: ) van het contract. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, vaak binnen een week.

2 weken bedenktijd

Als je de bevestiging ontvangen hebt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze periode kun jij nog zonder kosten te maken en zonder opgaaf van reden je nieuwe abonnement opzeggen. Wil je dan niet? Het overstappen van energie is nu definitief.

Oude energiepakket opzeggen

Dat oude gas & licht pakket zal worden beëindigd. In de meeste gevallen draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Tip: staat er een verhuizing op stapel? Bij dit scenario moet je zelf doorgaans het contract opzeggen (online of per brief).

Meterstanden doorgeven

Om het oversluiten te verwerken dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan de aanstaande energiemaatschappij. Doorgaans doe je dit een paar dagen voor de gekozen dag van overstappen, maar het kan vaak nog tot een paar dagen na de dag van overstappen. Jouw “nieuwe” energiemaatschappij geeft dit door aan jouw oude energieleverancier zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt alles definitief gemaakt, en kan je stroom en gas gebruiken van de gekozen energiemaatschappij in Eldersloo. Je ontvangt hiervan uiteraard een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze schatting van verbruikskosten mag jij verhogen. Voorts ontvang jij een jaaroverzicht en eindafrekening van de eerdere energieleverancier. Ga verder naar “HVC groene stroom“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is vandaag de dag een veelbesproken doelstelling. Voorbeelden zijn een woning zonder gas en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De twee meest interessante manieren zijn wind en zon (stroom). Een groot aantal maatschappijen hebben dat in hun portfolio. De bedrijven halen deze stroom – afkomstig van zon en wind – zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: het kopen van zonnepanelen voor op het dak of specifiek zoeken naar een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Je kunt je eigen stroom gebruiken plus je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Daarvoor heb je recht op een tegemoetkoming in de gemeente Aa en Hunze.

CV vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Zo verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. De (hybride) warmtepompen zijn nog best duur als je ze legt naast een Nefit, Remeha, AWB, Intergas of Vaillant ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Je kunt flink besparen op de energierekening. Het warmtenet, Infraroodpanelen en Pelletkachels kun je ook nog afwegen.

Groene windenergie

In alle provincies zul je grote windmolens kunnen spotten. Windturbines dragen bij aan volledig zuivere windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet ieder maatschappij is automatisch aanbieder van groene stroom. Meer hierover kan je bekijken in de energievergelijker. Iets actueels: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Drenthe.

Besparen energieverbruik

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Wanneer je het verbruik van energie reduceert kan je dat aanzienlijk besparen. In de eerste plaats financieel gezien, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Probeer je te beperkten tot huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of LED verlichting. Direct energie besparen in Eldersloo

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energie aanbieders in Eldersloo en bespaar op gas en licht!