Energieleveranciers Triemen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €435 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Triemen vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit dankzij onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je ontdekt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Met veel speciale aanbiedingen die jij via de sites van o.a. Energieflex en Vandebron kan afsluiten. Overstappen van energie gaat handig en kost slechts een paar minuten. Op de site vind je functionele details en support t.b.v. het vergelijken van een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, meer info over overstappen, en wat er allemaal mogelijk is omtrent groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Triemen

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Triemen? Het is niet mogelijk één energieleverancier te bestempelen die de laagste prijzen hanteert. Dit wordt beïnvloed door indicatoren zoals: energieverbruik en woonplaats. Eveneens moet je meer mee laten wegen dan uitsluitend de energietarieven. Dit bepaalt slechts ten dele de uiteindelijke energierekening. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening: jij betaalt regiotoeslag, netbeheerkosten, aansluitkosten, leveringkosten, vastrecht: hier betaal je (indirect) ook voor. Bovendien schenken enkele maatschappijen een gulle welkomstpremie bij het overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €185 – €215. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Elahuizen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Je hebt te maken met een aardig ingewikkelde berekening. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in Triemen juli 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Hierna volgt een lijst met de meest voordelige energieleveranciers. Je vindt zo simpel de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Het overstappen is kinderspel, het is snel doorgevoerd. Tips gebruiken bij het invullen van jouw verbruik? Op de site vind je het gas- en stroomverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Omschrijving Gasconsumptie
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Aantal bewoners Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoon 1.850 kWh 675 m³
2 bewoners 2.475 kWh 1.050 m³
Gezin + 1 kind 3.100 kWh 1.475 m³
Familie (2 kinderen) 3.675 kWh 1.600 m³
Familie (3 kinderen) 4.075 kWh 1.975 m³

Alle aanbieders

Alle betrouwbare organisaties vergelijken. Van Energiedirect.nl tot aan Vattenfall.

Een lagere energierekening

Neem afscheid van hoge rekeningen. Besparingen mogelijk tot €365 per jaar.

Razendsnel overstappen

Profiteer van de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Triemen

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Geïnteresseerd in een voordelig pakket? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Middels energieleverancieractie.nl kan jij binnen no-time energieprijzen Triemen vergelijken. Vul jouw locatie & stoom/gas verbruik in en vind vlug het goedkoopste contract. Meer details over een zekere aanbieder? Selecteer dan de overkoepelende merksite. Stap nu over naar alle populaire energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Volg de stappen die je hiernaast ziet en check ogenblikkelijk de milieuvriendelijkste of voordeligste energieleverancier voor jouw situatie. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Nieuw-Roden afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Triemen?

 1. Voer jouw locatie in (Friesland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het volledige verbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Triemen juli 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Triemen? Hieronder doorzoek jij een opsomming met beschikbare pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Pure Energie, NLE, Vattenfall, Essent, Greenchoice maar uiteraard ook Oxxio, ENGIE, Powerpeers, Budget Energie, Energiedirect.nl gerekend met een verbruik van 1800 kWh – 4300 kWh stroom en 1050 m3 tot 1700 m3 gas.

 • Eneco – Modelcontract EcoStroom en AardGas
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

Tegenwoordig beslis jij zelf naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Loopt het contract bijna af, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je ontevreden over jouw huidige energieleverancier? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Tip: bekijk zeker even de opgestelde regels van jouw energiemaatschappij. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Triemen. Op het moment dat je een bestelling hebt geplaatst krijg je een bevestigingsmail of brief van de gekozen energieaanbieder. In dit schrijven zie je de prijzen en extra regels (bijvoorbeeld netbeheerkosten, regiotoeslag, aansluitkosten, opslag duurzame energie, verbruikskosten: ) van het contract. Deze brief of mail ontvang je altijd, doorgaans binnen 2 weken.

2 weken bedenktijd

Wanneer het nieuwe contract binnen is, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Binnen deze 14 dagen mag je zonder consequenties, of een uitgebreide toelichting te geven, het pakket annuleren. Doe je niets? Het overstappen van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Opzeggen van huidige energiecontract

Jouw lopende energiepakket zal worden opgezegd. In de regel draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Goed om te weten: krijg je een andere huis? Dan moet je zelf normaal gesproken het contract opzeggen (online of per brief).

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een succesvolle overstap moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan jouw “nieuwe” energieaanbieder. Gewoonlijk dien je dit te doen een paar dagen voor de datum van overstap, hoewel het soms ook uitloopt tot een paar dagen na de dag van overstappen. Jouw toekomstige aanbieder speelt de standen door aan jouw “oude” leverancier waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt alles in orde gemaakt, en zal gas en stroom worden geleverd door de gekozen energiemaatschappij in Triemen. Ze sturen jou hiervan een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze mag je op ieder moment verhogen. Tevens ontvang je de eindafrekening van je voormalige leverancier. Bekijk ook “vergelijk tarieven Huismerk Energie“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is momenteel een streven van veel mensen. Veelgehoorde kreten zijn gasvrij wonen en minder CO2 uitstoten. Maar hoe werkt groene energie nou precies? 2 relevante opties zijn manieren zijn zonne-energie en windenergie. Een groot aantal energie-aanbieders doen hier aan mee. De maatschappijen halen deze zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie zijn er meerdere keuzes: zonnepanelen installeren voor je appartement of huis of bewust de keuze maken voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Investeren in zonnepanelen is heel interessant. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken plus jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Hiervoor ontvang je een kleine vergoeding in de gemeente Kollumerland en Nieuwkruisland.

CV vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Op die manier zal je gasverbruik significant dalen. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Hybride warmtepompen zijn niet goedkoop wanneer je het vergelijk met een Nefit, Remeha, AWB, Atag of Intergas ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energienota. Infraroodpanelen, Het warmtenet en Zonneboilers zijn goede alternatieven.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zul je grote windmolens kunnen spotten. Windturbines genereren volledig groene windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder leveranciers biedt groene stroom via wind. Extra info hierover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Iets actueels: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Friesland.

Besparen op je verbruik

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. Als jij jouw persoonlijke energieconsumptie weet te beperken kan dat al flink schelen. Niet alleen maar op de energienota, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Kies bijvoorbeeld bewust voor apparatuur met A of A+ label of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Triemen

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energie aanbieders in Triemen en betaal minder voor gas en licht!