Energieleveranciers Nieuw-Roden Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar zo €635 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Nieuw-Roden vergelijken is een eitje met behulp van onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul alle velden in, en je treft eenvoudig de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Ontdek speciale welkomstkortingen die jij niet via de normale weg bij o.a. Anode Energie en Qwint kan scoren. Overstappen gaat gemakkelijk en vlug. Op energieleverancieractie.nl bekijk je bruikbare toelichtingen en support dat je kunt gebruiken bij het speuren naar een voordelige energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, hoe je snel kunt overstappen, en wat jij kunt doen met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Nieuw-Roden

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Nieuw-Roden? Er is helaas niet één energieleverancier aan te duiden die echt het goedkoopste is. Dit wordt beïnvloed door indicatoren zoals: gas- en stroomverbruik en postcode. Eveneens moet je verder kijken dan uitsluitend de energietarieven. Dat beslaat maar in kleine mate de energierekening. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening van de energieleverancier: leveringkosten, opslag duurzame energie, netbeheerkosten, energiebelasting, regiotoeslag: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Tevens hanteren flink wat bedrijven een flinke welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Dit kan zelfs oplopen van €145 tot €255. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Wolvega.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het betreft nogal een flinke berekening. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Ogenblikkelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Nieuw-Roden april 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + je geschatte verbruik in. Dan vind je een tabel met de goedkoopste energie aanbieders. Je selecteert vlug de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Overstappen van aanbieder is zo gepiept. Advies nodig bij het inschatten van jullie energieverbruik? Op deze pagina tref jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij voor verschillende situaties.


Omschrijving Verbruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Type huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 persoon 1.950 kWh 650 m³
2 bewoners 2.350 kWh 1.150 m³
Gezin + 1 kind 2.850 kWh 1.400 m³
Gezin + 2 kinderen 3.650 kWh 1.800 m³
Familie (3 kinderen) 4.125 kWh 2.025 m³

Complete vergelijking

Alle populaire organisaties vergelijken. Van Eneco tot MAIN Energie.

Bekijk het goedkoopste pakket

Niemand wil teveel betalen voor energie. Je bespaart zo €355 per jaar.

Gelijk overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Nieuw-Roden

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Op zoek naar een voordelig contract? Dan ben je hier aan het juiste adres! Geholpen door onze zoekmachine kan je à la minute energieprijzen Nieuw-Roden vergelijken. Voer je adres plusverbruiksgegevens in, en vind direct de goedkoopste maatschappij. Aanvullende info over een zekere leverancier? Klik dan op site van de leverancier. Ontdek nu de beste energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan die je hiernaast ziet en vergelijk direct de meest geschikte of goedkoopste energieleverancier voor je verbruik. Ook interessant: goedkoopste energie in Guttecoven afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Nieuw-Roden?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Drenthe)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Nieuw-Roden april 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Nieuw-Roden? Nu bekijk je een aantal van meest bestelde pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Greenchoice, Essent, NLE, Eneco, Vattenfall maar uiteraard ook Qurrent, Oxxio, ENGIE, Budget Energie, Powerpeers met een verbruik van 2350 kWh t/m 4050 kWh stroom plus 1050 m3 tot 1800 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag ben jij in control bij wie je gas en licht afneemt. Is het einde van de contractperiode in zicht, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je ontevreden over jouw huidige energieaanbieder? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Advies: bekijk wel de condities van jouw energiemaatschappij. Wat is de opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Nieuw-Roden. Nadat jij een contract hebt afgesloten zul jij een mail ontvangen van jouw aanstaande energieleverancier. Aan de hand daarvan vind je afgesproken prijzen en regelgeving (onder andere vastrecht, aansluitkosten, verbruikskosten, netbeheerkosten, regiotoeslag: ) van het gekozen pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, doorgaans binnen 2 weken.

14 dagen bedenktijd

Op het moment dat je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Binnen deze 14 dagen mag je zonder kosten en zonder je te hoeven verantwoorden het nieuwe contract cancellen. Onderneem je geen actie? De overstap van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Opzeggen van oude contract

Jullie werkende contract wordt stopgezet. Normaliter wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Goed om te weten: krijg je een andere huis? Bij dit scenario moet je zelf in de meeste gevallen het contract opzeggen (online of per brief).

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een geslaagde overstap dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw aanstaande aanbieder. Doorgaans moet dit zo’n week voor de ingangsdatum, echter soms ook tot 2 weken na de overstapdatum. Jouw “nieuwe” energieleverancier stuurt de standen door naar je voormalige energieleverancier waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt van energie

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt alles in orde gemaakt, en begint de levering van stroom en gas door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Nieuw-Roden. Het is nog even wachten op vanzelfsprekend een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze schatting van verbruikskosten mag jij bewerken. Tevens ontvangen jullie jouw persoonlijke eindafrekening van jouw “oude” leverancier. Bekijk ook “energie-aanbieder Energiedirect.nl“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is op dit moment een veelbesproken doelstelling. Hierbij kun je denken aan een gasvrij huis en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De twee meest interessante keuzes zijn windenergie en zonne-energie. Bijna alle aanbieders van energie doen hier aan mee. De organisaties reserveren windenergie en zonne-energie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie zijn er meerdere keuzes: zelf zonnepanelen aanschaffen voor jullie eigen woning of kiezen voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen kan al snel lonen. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom of uiteraard je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Hiervoor ontvang je terugleververgoeding in de gemeente Noordenveld.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Op die manier verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. De (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs wanneer je het vergelijk met een AWB, Intergas, Atag, Nefit of Vaillant ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Dan kan jij snel gaan besparen op de energierekening. Het warmtenet, Zonneboilers en Pelletkachels zijn goede alternatieven.

Windenergie

In alle provincies vormen windmolens het landschap. Deze windturbines leveren 100% groene windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet elk energiecontract biedt groene stroom via wind. Extra info hierover zul je in de energievergelijker terugvinden. Iets van de laatste jaren: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Drenthe.

Energieverbruik reduceren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Op het moment dat jij jouw persoonlijke energieconsumptie vermindert kan je dat aanzienlijk besparen. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Probeer je te beperkten tot huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Nieuw-Roden

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energiepakketten in Nieuw-Roden en betaal minder voor gas en licht!