Energieleveranciers Elahuizen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €495 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Elahuizen vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit middels onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je ziet meteen de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Check alle exclusieve aanbiedingen die jij niet via de normale weg bij bijvoorbeeld Allure Energie en UnitedConsumers kunt gebruiken. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat eenvoudig en is zo gepiept. Hieronder vind jij handige details en handreikingen ter ondersteuning bij het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, wat precies de overstapservice is, en wat je moeten weten ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Elahuizen

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Elahuizen? Het is onmogelijk één energieleverancier te kwalificeren die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit wordt beïnvloed door jouw specifieke wensen: energieconsumptie en adres. Eveneens moet je verder kijken dan enkel de energietarieven. Deze bepalen maar beperkt de uiteindelijke energierekening. Controleer maar de jaarafrekening: je vindt daar: aansluitkosten, verbruikskosten, energiebelasting, regiotoeslag, vastrecht: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Verder bieden veel aanbieders een vorstelijke welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €165 tot €250. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Oldenzijl.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: We hebben het hier over best een moeilijke berekening. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in Elahuizen april 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + een schatting van je energieverbruik in. Daarop vind je een lijst met de meest voordelige energiebedrijven. Je vindt zo vlug de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Overstappen is binnen no-time doorgevoerd. Hulp nodig bij het schatten van jouw energieconsumptie? Op deze website vind jij het stroom- en gasverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort huis Gas
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Type huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 bewoner 2.000 kWh 675 m³
2 bewoners 2.100 kWh 1.050 m³
2 & 1 kind 2.875 kWh 1.475 m³
Familie (2 kinderen) 3.400 kWh 1.800 m³
Familie (3 kinderen) 4.325 kWh 1.900 m³

Alle leveranciers

Alle betrouwbare providers vergelijken. Van E.ON tot Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Altijd de laagste prijs

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Besparingen tot wel €295 per jaar.

Een snelle overstap

Zo gepiept met de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Elahuizen

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Overstappen op een voordelig pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Dankzij onze speciale vergelijker kunnen jullie à la minute energieprijzen Elahuizen vergelijken. Voer je adres plusgas/licht inschatting in en vind moeiteloos de goedkoopste aanbieder. Meer info over een zekere leverancier? Klik dan op het bedrijfsprofiel. Vergelijk nu de belangrijkste energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen aan de rechterkant en achterhaal rap de duurzaamste of de goedkoopste energieleverancier voor jullie woning. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Wolvega afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Elahuizen?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Friesland)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in Elahuizen april 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Elahuizen? Hieronder doorzoek jij een aantal van veel bestelde pakketten van populaire energiemaatschappijen als Vattenfall, Eneco, Essent, Pure Energie, Greenchoice maar ook ENGIE, Powerpeers, Oxxio, Qurrent, Energiedirect.nl op basis van een verbruik van 2200 kWh t/m 3550 kWh stroom en 1350 m3 t/m 1550 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

In Nederland kies jij er zelf voor bij wie je gas en licht afneemt. Ben je bij contractvrij, heb je een nieuwe woning gekocht, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw maatschappij? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Goed om te weten: bekijk ten alle tijde de voorwaarden van de huidige energieleverancier. Heb je maken met een opzegtermijn en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Elahuizen. Vanaf het punt dat het contract is doorgevoerd ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de nieuwe leverancier. Aan de hand daarvan lees je alle tarieven en kleine lettertjes (bijvoorbeeld energiebelasting, aansluitkosten, vastrecht, regiotoeslag, netbeheerkosten: ) van het energiecontract. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, vaak binnen een week.

2 weken bedenktijd

Zodra je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze termijn kan je kosteloos en zonder opgaaf van reden het nieuwe contract cancellen. Wil je dan niet? De overstap van energie is dan rechtsgeldig.

Opzeggen van oude contract

Het actuele gas en stroom pakket zal worden beëindigd. Meestal draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Tip: stap je over doordat je gaat verhuizen? Dan moet je zelf normaliter het contract even opzeggen.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een succesvolle overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw toekomstige energieleverancier. Gewoonlijk gebeurt dit iets voor de overstapdatum, hoewel het soms ook uitloopt tot een paar dagen na de overstapdatum. Jouw toekomstige aanbieder geeft dit door aan jouw oude aanbieder waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt van energie

Is alles gelukt? Dan wordt alles definitief gemaakt, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de gekozen energiemaatschappij in Elahuizen. Hiervoor krijg je natuurlijk een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze schatting van verbruikskosten mag jij wijzigen. Daarnaast krijg je een overzicht + eindafrekening van de “vroegere” energieaanbieder. Bezoek nu “Greenchoice groene stroom“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is momenteel een veelbesproken doelstelling. Voorbeelden zijn een woning zonder gas en minder CO2 uitstoten. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? 2 relevante opties zijn opties zijn windenergie en zonne-energie. Veel van de energie-aanbieders hebben dat in hun portfolio. De bedrijven importeren stroom – afkomstig van zon en wind – zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie heb je 2 opties: het kopen van zonnepanelen voor op je eigen huis of specifiek zoeken naar een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Je kunt je eigen stroom gebruiken of uiteraard jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Daarvoor heb je recht op een aantrekkelijk tarief in de gemeente De Friese Meren.

CV vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Door deze producten gaat je gasverbruik flink omlaag. Je stroomverbruik neemt wel toe. Hybride warmtepompen zijn relatief prijzig als je ze legt naast een Nefit, Remeha, Vaillant, AWB of Intergas ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Je kunt flink besparen op de energienota. Het warmtenet, Zonneboilers en Infraroodpanelen zijn ook populaire opties.

Windenergie

Door heel Nederland zul je grote windmolens kunnen spotten. Deze windturbines leveren 100% groene windstroom voor woningen in ons land. Niet elk energiecontract biedt deze vorm van stroom aan. Extra info hierover zul je in de energievergelijker terugvinden. Misschien iets voor je: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Friesland.

Besparen op je verbruik

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Zodra jij de energievraag minimaliseert levert dat een besparing op. Niet alleen op de kosten, maar ook op het vervuilen van de aarde. Ga zoveel mogelijk voor apparatuur met A of A+ label of LED verlichting. Direct energie besparen in Elahuizen

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energiepakketten in Elahuizen en bespaar op gas en licht!