Energieleveranciers Oldenzijl Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €265 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Oldenzijl vergelijken gaat eenvoudig via onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je checkt probleemloos de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Ontdek unieke kortingsacties die jij niet via de normale weg bij o.a. Energieflex en Oxxio ontvangt. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat makkelijk en gebruiksvriendelijk. Op energieleverancieractie.nl vind jij handige aanwijzingen en handreikingen t.b.v. het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, wat je moet weten over overstappen, en hoe het zit rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Oldenzijl

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Oldenzijl? Het is onmogelijk één energieleverancier te onderscheiden die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit hangt af van jouw persoonlijke situatie: energieverbruik en woning. Bovendien ga je te kort door de bocht als je kijkt naar exclusief de energiekosten. Dit bepaalt maar voor een deel de energienota. Check maar eens jullie energie jaarrekening: energiebelasting, netbeheerkosten, verbruikskosten, regiotoeslag, opslag duurzame energie: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Ook bieden de meeste maatschappijen een vorstelijke welkomstpremie bij het overstappen. In de praktijk ligt varieert dit van €145 – €265. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Aalsum.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: We hebben het hier over een behoorlijk flinke calculatie. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Oldenzijl april 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + je totale jaarverbruik in. Dan tref jij een overzicht met de goedkoopste energiecontracten. Je ontdekt à la minute de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Overstappen is binnen enkele minuten gepiept. Moeite bij het invullen van gas en stroom verbruik? Hieronder vind jij het gas- en stroomverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort woning Gasgebruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Samenstelling huishouden Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.875 kWh 650 m³
2 personen 2.175 kWh 1.075 m³
Familie (1 kind) 2.875 kWh 1.450 m³
2 & 2 kinderen 3.775 kWh 1.775 m³
Familie (3 kinderen) 4.050 kWh 2.100 m³

Alle maatschappijen

Alle populaire organisaties vergelijken. Van Fenor tot Qurrent.

Makkelijk besparen op energie

Niemand wil teveel betalen voor energie. Besparingen tot wel €225 per jaar.

Gelijk overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Geen moment zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Oldenzijl

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een betaalbaar energiecontract? Hier tref je alle goedkope contracten. Op basis van onze zoekmachine kun je à la minute energieprijzen Oldenzijl vergelijken. Vul postcode + huisnummer & gas/licht inschatting in en bekijk probleemloos de goedkoopste aanbieder. Aanvullende info over een zeker pakket? Bekijk dan de merkpagina. Check nu alle populaire energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan hiernaast en bekijk snel de meest geschikte of goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Zoek ook naar goedkoopste energie in Hernen afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Oldenzijl?

 1. Voer jouw locatie in (Groningen)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Kies de beste aanbieding en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Oldenzijl april 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Oldenzijl? Op deze pagina vind jij een tabel met standaard pakketten van energiemaatschappijen zoals Vattenfall, NLE, Essent, Greenchoice, Eneco + Powerpeers, Oxxio, Energiedirect.nl, Qurrent, Budget Energie met een verbruik van 1750 kWh – 2800 kWh stroom plus 1050 m3 t/m 1950 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas Budget Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In Nederland kies je zelf bij wie je gas en licht afneemt. Ben je bij contractvrij, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je niet zo tevreden over jullie actuele leverancier? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Goed om te weten: doorzoek wel de voorschriften van de huidige energieleverancier. Heb je maken met een opzegtermijn en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Oldenzijl. Nadat je een bestelling hebt geplaatst zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de nieuwe organisatie. Daarin lees jij afgesproken prijzen en regelgeving (denk hierbij aan opslag duurzame energie, vastrecht, regiotoeslag, leveringkosten, netbeheerkosten: ) van het contract. Je ontvangt dit digitaal of per post, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

14 dagen bedenktijd

Als het nieuwe contract binnen is, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen mag je zonder kosten en zonder specifieke reden het pakket annuleren. Wil je dan niet? De overstap van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Huidige contract beëindigen

Jullie huidige energiecontract wordt opgezegd. Meestal krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Let op: overstappen vanwege verhuizing? Dan moet je zelf dikwijls het contract opzeggen (online of per brief).

Doorgeven van meterstanden

Voor een succesvolle overstap zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw toekomstige maatschappij. Dikwijls doe je dit vlak voor de ingangsdatum, maar het kan ook best 2 weken na de overstap. De nieuwe energieleverancier speelt de standen door aan jouw oude aanbieder zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Het overstappen is gelukt

Heb jij alle stappen afgerond? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de “nieuwe” energiemaatschappij in Oldenzijl. Het is nog even wachten op uiteraard een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze schatting van verbruikskosten mag jij bewerken. Ook ontvangen jullie een jaaroverzicht en eindafrekening van jouw oude aanbieder. Bekijk nu “verbruik Energiedirect.nl“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is hedendaags een belangrijk thema. Onder andere een woning zonder gas en minder CO2 uitstoten. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De meest relevante opties zijn zon en wind (energie). Een groot aantal energie-aanbieders werken hier dan ook graag mee. De organisaties kopen deze zonne-energie en windenergie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie zijn er meerdere keuzes: het kopen van zonnepanelen voor op jouw woning of bewust de keuze maken voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zelf zonnepanelen plaatsen is vaak erg winstgevend. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom plus jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. In ruil krijg je een aantrekkelijk tarief in de gemeente Eemsmond.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Zo verbruik je amper nog gas. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Hybride warmtepompen zijn nog best duur wanneer je het vergelijk met een Intergas, Remeha, Nefit, Atag of Vaillant ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Je kunt flink besparen op de energienota. Het warmtenet, Infraroodpanelen en Pelletkachels zijn goede alternatieven.

Groene windenergie

In alle provincies kom je windmolens tegen. Windturbines dragen bij aan 100% groene windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elke aanbieder werkt met deze vorm van groene stroom. De mogelijkheid hierop te selecteren kan je bekijken in de energievergelijker. Iets van de laatste jaren: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Groningen.

Energieverbruik reduceren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Wanneer je jouw energieconsumptie vermindert kan dat al flink schelen. Niet alleen op de kosten, maar ook op CO-2 uitstoot. Houd rekening met apparaten met een A+ label of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Oldenzijl

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energieleveranciers in Oldenzijl en betaal minder voor gas en licht!