Energieleveranciers Tricht Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €365 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Tricht vergelijken is kinderspel via onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je treft eenvoudig de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Ontdek exclusieve kortingsacties die je niet via de website van o.a. Engie en Vrijopnaam kunt gebruiken. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Hier doorzoek jij praktische feiten en handreikingen ten behoeve van het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, hoe je snel kunt overstappen, en wat de mogelijkheden zijn rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Tricht

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Tricht? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te noemen die de laagste prijzen hanteert. Dit wordt beïnvloed door factoren als: gas- en stroom consumptie en locatie. Daarnaast moet je verder kijken dan uitsluitend de energietarieven. Dit beïnvloed maar voor een deel de uiteindelijke energierekening. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening van de energieleverancier: regiotoeslag, aansluitkosten, netbeheerkosten, verbruikskosten, energiebelasting: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Ook gunnen sommige maatschappijen een gulle welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Deze loopt op van €105 – €255. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Ekehaar.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het is een behoorlijk moeilijke berekening. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Gelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Tricht juli 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en je geschatte verbruik in. Vervolgens doorzoek je een lijst met de goedkoopste energiemaatschappijen. Je vindt zo à la minute de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Oversluiten stelt niet veel voor, het is zo doorgevoerd. Hulp nodig bij het invullen van je jaarlijkse energiegebruik? Op de site detecteer je het stroom- en gasverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Type woning Verbruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Aantal bewoners Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.850 kWh 725 m³
2 bewoners 2.450 kWh 1.075 m³
Familie (1 kind) 2.750 kWh 1.350 m³
2 & 2 kinderen 3.725 kWh 1.625 m³
2 & 3 kinderen 4.350 kWh 2.075 m³

Compleet aanbod

Alle bekende providers vergelijken. Van Huismerk Energie tot aan Vandebron.

Besparen op de energienota

Niet langer een hoge rekening. Besparingen tot wel €255 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Dankzij de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Tricht

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Overstappen op een betaalbaar energiepakket? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Aan de hand van onze zoekmachine kun jij ogenblikkelijk energieprijzen Tricht vergelijken. Vul postcode + huisnummer & verbruiksgegevens in, en zoek binnen no-time de goedkoopste maatschappij. Meer weten over een zeker pakket? Dit vind je in de merkpagina. Ontdek nu alle populaire energie aanbiedingen en overstap bonussen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan die je hiernaast ziet en bekijk onmiddellijk de meest geschikte of goedkoopste energieleverancier voor jullie woning. Zoek ook naar goedkoopste energie in Nieuw-Lekkerland afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Tricht?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Gelderland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het exacte verbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Tricht juli 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Tricht? Hier vind je een aantal van beschikbare pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Pure Energie, Greenchoice, Vattenfall, Eneco, Essent en natuurlijk Oxxio, ENGIE, Powerpeers, Budget Energie, Qurrent berekend met een consumptie van 2100 kWh t/m 4450 kWh stroom en 900 m3 t/m 1550 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In ons land mag je helemaal zelf kiezen waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is het einde van de contractperiode in zicht, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je niet blij met jouw energiemaatschappij? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Let op: achterhaal wel de kleine lettertjes van de energieaanbieder. Hoe zit het met de opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Tricht. Op het moment dat je nieuwe bestelling is afgerond zul jij een mail ontvangen van de gekozen aanbieder. Daarin lees je de kosten en regelgeving (onder andere netbeheerkosten, aansluitkosten, vastrecht, opslag duurzame energie, verbruikskosten: ) van het energiepakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, in de regel binnen 14 dagen.

14 dagen bedenktijd

Zodra de bestelling in goede orde binnengekomen is, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze dagen kan je kosteloos, of een geldige reden op te geven, je nieuwe abonnement opzeggen. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie is dan bindend.

Oude energiepakket opzeggen

Je huidige energiepakket zal worden opgezegd. In de meeste gevallen zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Tip: ga je verhuizen? Je moet dan zelf gewoonlijk het oude abonnement annuleren.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

De overstap goed regelen? Dan zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de aanstaande leverancier. Normaliter gebeurt dit enkele dagen voor passeren van de datum van overstap, maar het kan ook best twee weken na de gekozen overstapdatum. Jouw toekomstige aanbieder speelt de standen door aan jouw “oude” aanbieder waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en start de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Tricht. Hiervoor krijg je wederom een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze mag je op ieder moment wijzigen. Voorts incasseer je jouw persoonlijke eindafrekening van de “vroegere” energiemaatschappij. Lees verder over “vergelijk tarieven Greenchoice“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is tegenwoordig iets waar veel mensen mee bezig zijn. Voorbeelden zijn je huis gasvrij verwarmen en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De meest relevante mogelijkheden zijn zon en wind (energie). Het gros van de energieleveranciers doen hier aan mee. De leveranciers halen deze windenergie en zonne-energie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie zijn er meerdere keuzes: zonnepanelen laten plaatsen voor jullie eigen woning of specifiek zoeken naar een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen kan al snel lonen. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken maar ook je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Dit terugleveren heet “salderen”. Hiervoor ontvang je een tegemoetkoming in de gemeente Geldermalsen.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Door deze producten kan je het gasverbruik flink reduceren. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Hybride warmtepompen zijn relatief prijzig i.v.m. een Nefit, Remeha, AWB, Atag of Vaillant ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energiekosten. Infraroodpanelen, Het warmtenet en Zonneboilers zijn ook innovatieve producten.

Groene windenergie

Op steeds meer plekken zul je grote windmolens kunnen spotten. De windturbine voorziet in volledig zuivere windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elke aanbieder biedt groene stroom via wind. Details per aanbieder is beschikbaar in onze online energievergelijker. Ook interessant: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Gelderland.

Besparen energieverbruik

Wil je echt groen zijn? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Zodra je jouw eigen verbruik vermindert levert dat een besparing op. Niet alleen op de kosten, maar ook op de uitstoot van CO2. Houd rekening met apparaten met een A+ label of LED verlichting. Direct energie besparen in Tricht

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energie aanbieders in Tricht en betaal minder voor gas en licht!