Energieleveranciers Toornwerd Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €615 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Toornwerd vergelijken doe je razendsnel middels onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je achterhaalt probleemloos de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Je checkt zo veel aantrekkelijke acties die jij niet via de normale weg bij bijvoorbeeld De Vastelastenbond of Powerpeers kunt gebruiken. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat handig en is zo gepiept. Op deze pagina doorzoek jij functionele toelichtingen en tips dat je kunt gebruiken bij het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, wat je moet weten over overstappen, en wat er allemaal mogelijk is betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Toornwerd

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Toornwerd? Er is helaas niet één energieleverancier te bestempelen waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Het is afhankelijk van jouw specifieke wensen: stroom- en gas consumptie en woonplaats. Daarnaast moet je meer mee laten wegen dan enkel de energiekosten. Deze bepalen maar beperkt de maandelijks energierekeningen. Bekijk maar eens je energie jaarrekening: leveringkosten, vastrecht, energiebelasting, aansluitkosten, netbeheerkosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Tevens schenken enkele maatschappijen een flinke welkomstpremie als je jouw contract oversluit. In de praktijk ligt varieert dit van €95 tot €270. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Einighausen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Je hebt te maken met nogal een gecompliceerde rekensom. De rekensom hoef je niet zelf te maken. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Nu overstappen naar een goedkoop energiepakket in Toornwerd juli 2024? Geef je adresgegevens plus hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Daarop doorzoek je een lijst met de beste energiemaatschappijen. Jij kiest binnen no-time de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Het overstappen is zo rond gemaakt. Tips gebruiken bij het schatten van gas en stroom verbruik? Hierna tref jij het stroom- en gasverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Type woning Verbruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Soort huishouden Stroom kWh Gas
1 bewoner 1.950 kWh 600 m³
2 persoons huishouden 2.100 kWh 1.150 m³
2 & 1 kind 2.925 kWh 1.475 m³
Gezin + 2 kinderen 3.425 kWh 1.650 m³
2 & 3 kinderen 4.375 kWh 2.050 m³

Alle maatschappijen

Alle landelijke partijen vergelijken. Van Energieflex tot en met MAIN Energie.

Altijd de laagste prijs

Sorteer alle aanbieders op prijs. Je bespaart zo €415 per jaar.

Direct overstappen

Dankzij de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Toornwerd

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Op zoek naar een goedkoop energiepakket? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Door middel van energieleverancieractie.nl kun jij eenvoudig energieprijzen Toornwerd vergelijken. Geef je woongegevens en ook stoom/gas verbruik in en zoek binnen no-time de goedkoopste aanbieder. Meer weten over een bepaalde aanbieder? Klik dan op de overkoepelende merksite. Profiteer nu van de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en overstap bonussen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan aan de rechterkant en achterhaal snel de duurzaamste of meest goedkope energieleverancier voor je verbruik. Vind alles uit over goedkoopste energie in Nieuw-Dordrecht afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Toornwerd?

 1. Geef jouw postcode door (Groningen)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en sluit je contract online over.

Populaire energiepakketten in Toornwerd juli 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Toornwerd? Hieronder vind jij een aantal van meest bestelde pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Vattenfall, NLE, Eneco, Essent, Greenchoice en ook Oxxio, ENGIE, Energiedirect.nl, Qurrent, Powerpeers met een verbruik van 1750 kWh tot 3550 kWh stroom plus 950 m3 tot 1600 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

Als consument maak je zelf uit waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Ben je bij contractvrij, ga je van huis wisselen, of ben je niet zo tevreden over jouw huidige energieleverancier? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Let op: controleer wel de kleine lettertjes van het gekozen energiepakket. Heb je maken met een opzegtermijn of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Toornwerd. Op het moment dat het contract is doorgevoerd zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van jouw aanstaande maatschappij. In deze mail of brief tref je de geldige tarieven en condities (onder andere netbeheerkosten, regiotoeslag, energiebelasting, aansluitkosten, verbruikskosten: ) van jouw nieuwe pakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, vaak binnen een week.

Bedenktijd bij energiepakket

Zodra je de bevestiging ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze dagen heb je de mogelijkheid om gratis, of een uitgebreide toelichting te geven, je nieuwe abonnement opzeggen. Doe je niets? Het overstappen van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Oude contract opzeggen

Je huidige energiepakket wordt stopgezet. Normaliter krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Advies: overstappen vanwege verhuizing? Bij dit scenario moet je zelf meestal het oude abonnement annuleren.

Het doorgeven van meterstanden

Om het oversluiten te verwerken wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de toekomstige maatschappij. Doorgaans wordt dit van je gevraagd zo’n week voor het moment van overstappen, maar het kan ook best twee weken na de gekozen overstapdatum. De nieuwe leverancier zal deze gegeven doorzetten naar je voormalige leverancier die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Je bent overgestapt

Is alles gelukt? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de nieuwe energiemaatschappij in Toornwerd. Hiervoor krijg je vanzelfsprekend een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Dit bedrag mag je gewoon verlagen. Voorts ontvang je jouw persoonlijke eindafrekening van de eerdere energieleverancier. Ga verder naar “vergelijk tarieven Fenor“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is vandaag de dag een veelbesproken doelstelling. Onder andere je huis gasvrij verwarmen en het beperken van CO2 gebruik. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De meest relevante manieren zijn wind en zon (stroom). Het gros van de energieleveranciers doen hier aan mee. De maatschappijen halen deze zonne-energie en windenergie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: het kopen van zonnepanelen voor jullie eigen woning of specifiek zoeken naar een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en bovendien het overschot aan stroom terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Daarvoor heb je recht op een tegemoetkoming in de gemeente Loppersum.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Op die manier gaat je gasverbruik flink omlaag. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Hybride warmtepompen zijn nog wel aan de prijs in verhouding tot een Nefit, Remeha, AWB, Intergas of Atag ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energienota. Pelletkachels, Infraroodpanelen en Zonneboilers zijn ook populaire opties.

Windenergie

Op steeds meer plekken zie je grote parken met windmolens. De windturbine voorziet in volledig groene windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet ieder leveranciers is automatisch aanbieder van groene stroom. Extra info hierover vind je in onze energievergelijker. Iets actueels: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Groningen.

Besparen energieverbruik

Bewuster met elektriciteit omgaan? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Zodra je jouw eigen verbruik minimaliseert kan dat al flink schelen. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op de uitstoot van CO2. Houd rekening met zuinige apparaten en A++ labels of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Toornwerd

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiepakketten in Toornwerd en betaal minder voor gas en licht!