Energieleveranciers Nieuw-Dordrecht Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €335 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Nieuw-Dordrecht vergelijken is kinderspel met behulp van onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je ziet moeiteloos de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Ontdek unieke welkomstacties die je niet op de reguliere manier bij bijv. Anode Energie en Innova Energie ontvangt. Overstappen gaat makkelijk en kost slechts een paar minuten. Op de site vind je praktische gegevens en handreikingen dat je kunt gebruiken bij het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, wat precies de overstapservice is, en wat er allemaal mogelijk is ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Nieuw-Dordrecht

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Nieuw-Dordrecht? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te betitelen waar jij het goedkoopst uit bent. Dit wordt mede bepaald door factoren als: verbruik (kWh en m3) en postcode. Daarnaast ga je te kort door de bocht als je kijkt naar alleen de energietarieven. Dit beïnvloed slechts deels de energierekening. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening van de energieleverancier: regiotoeslag, leveringkosten, netbeheerkosten, aansluitkosten, vastrecht: hier betaal je (indirect) ook voor. Tevens hanteren enkele aanbieders een flinke welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Deze loopt op van €175 – €270. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Wolsum.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Je hebt te maken met best een flinke berekening. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Gelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Nieuw-Dordrecht juli 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Dan vind je een resultatenpagina met beschikbare energiebedrijven. Je ontdekt gemakkelijk de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. De overstap is binnen no-time gepiept. Problemen bij het schatten van jouw energieconsumptie? Hier bekijk jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij voor verschillende situaties.


Type woning Gas
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Soort huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoon 1.900 kWh 650 m³
2 personen 2.200 kWh 1.000 m³
Familie (1 kind) 3.075 kWh 1.325 m³
Gezin + 2 kinderen 3.425 kWh 1.775 m³
2 & 3 kinderen 4.025 kWh 1.900 m³

Alle pakketten

Alle grote providers vergelijken. Van Energieflex tot en met HVC.

Besparen op de energienota

Nooit meer teveel betalen. Besparingen tot wel €365 per jaar.

Probleemloos overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Nieuw-Dordrecht

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Overstappen op een voordelig contract voor jouw energie? Dan heb je de juiste website gevonden. Door middel van onze zoekmachine kunnen jullie probleemloos energieprijzen Nieuw-Dordrecht vergelijken. Geef je huisnummer en postcode plusgas/licht inschatting in en selecteer direct het goedkoopste pakket. Meer info over een zekere leverancier? Klik dan op site van de leverancier. Profiteer nu van de beste energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan aan de rechterkant en signaleer à la minute de milieuvriendelijkste of voordeligste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Grubbenvorst afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Nieuw-Dordrecht?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Drenthe)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of kies direct het verbruik.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Nieuw-Dordrecht juli 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Nieuw-Dordrecht? Op deze pagina check je een aantal van beschikbare pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Essent, NLE, Greenchoice, Eneco, Pure Energie maar ook Powerpeers, Budget Energie, Oxxio, ENGIE, Qurrent op basis van een verbruik van 2400 kWh – 3400 kWh stroom plus 1250 m3 tot 1850 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In dit land kies jij er zelf voor bij welke partij jij gas en licht koopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga jij verhuizen, of voel je je niet meer thuis bij jouw energiemaatschappij? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Belangrijk: bekijk zeker even de opgestelde regels van de energieaanbieder. Wat is de opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Nieuw-Dordrecht. Nadat jij een contract hebt afgesloten krijg je een bevestigingsmail of brief van de nieuwe energieaanbieder. In dit schrijven zie jij de geldige tarieven en voorwaarden (zoals leveringkosten, netbeheerkosten, aansluitkosten, verbruikskosten, vastrecht: ) van het energiecontract. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Wettelijke bedenktijd

Op het moment dat jouw bestelling bevestigd wordt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. In deze periode mag je zonder kosten en zonder opgaaf van reden jouw aanvraag annuleren. Wil je dan niet? De overstap van energie is dan bindend.

Oude energiepakket opzeggen

Jouw werkende pakket wordt stopgezet. In de regel draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Let op: stap je over doordat je gaat verhuizen? Jij zult dan dikwijls de actuele abonnementen stopzetten.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een geslaagde overstap zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de aanstaande aanbieder. Dikwijls wordt dit van je gevraagd vlak voor de datum van overstap, maar het kan ook best 1 of 2 weken na de overstap. Jouw aanstaande energieleverancier communiceert dit weer richting jouw “oude” energieleverancier die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Alle stappen doorlopen? Dan wordt de overstap afgerond, en kan je stroom en gas gebruiken van de “nieuwe” energiemaatschappij in Nieuw-Dordrecht. Je ontvangt hiervan natuurlijk een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze schatting van verbruikskosten mag jij verlagen. Voorts incasseren jullie een eindafrekening van je voormalige leverancier. Bekijk ook “energie-aanbieder E.ON“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is tegenwoordig een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Hierbij kun je denken aan wonen zonder gasaansluiting en het beperken van CO2 gebruik. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De meest relevante keuzes zijn wind en zon (stroom). Veel van de energie-aanbieders maken hier graag gebruik van. De bedrijven reserveren zonne-energie en stroom afkomstig van wind zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie onderscheiden we 2 situaties: investeren in zonnepanelen voor op het dak of bewust de keuze maken voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en bovendien je overschot aan stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Hiervoor ontvang je een leuke prijs in de gemeente Emmen.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Zo gaat je gasverbruik flink omlaag. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Hybride warmtepompen vergen een aardige investering in vergelijking met AWB, Intergas, Atag, Vaillant of Nefit ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Dan kan jij snel gaan besparen op de energierekening. Het warmtenet, Infraroodpanelen en Pelletkachels kun je ook nog afwegen.

Groene windenergie

In alle provincies zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Windturbines genereren grote hoeveelheden windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder energiecontract doet hier aan mee. Een uitgebreide filter wordt weergegeven in de energievergelijker. Iets actueels: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Drenthe.

Besparen op je verbruik

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je besparen op je verbruik. Zodra jij de energievraag kunt terugdringen heeft dat direct effect. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Houd rekening met zuinige apparaten en A++ labels of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Nieuw-Dordrecht

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in Nieuw-Dordrecht en betaal minder voor gas en licht!