Energieleveranciers Einighausen Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar wel €415 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Einighausen vergelijken is gemakkelijk middels onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je bekijkt direct de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Ontdek tijdelijke aanbiedingen die je niet op de reguliere manier bij onder andere E.ON en Vandebron kan afsluiten. Overstappen gaat eenvoudig en snel. Op energieleverancieractie.nl vind je toepasbare aanwijzingen en tips ten behoeve van het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, hoe je snel kunt overstappen, en wat jij kunt doen met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Einighausen

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Einighausen? Het is niet mogelijk één energieleverancier aan te duiden die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit wordt mede bepaald door indicatoren zoals: energieconsumptie en postcode. Daarnaast moet je meer mee laten wegen dan uitsluitend de energietarieven. Dat bepaalt slechts ten dele de uiteindelijke energierekening. Doorzoek maar eens jouw energie jaarrekening: vastrecht, regiotoeslag, netbeheerkosten, leveringkosten, verbruikskosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Tevens schenken enkele bedrijven een vorstelijke welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Dit kan zelfs oplopen van €140 tot €265. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Oldemarkt.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Je hebt te maken met best een moeilijke berekening. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Dat doet onze gratis energievergelijker. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Einighausen juni 2024? Geef je adresgegevens plus je geschatte verbruik in. Daarna doorzoek je een lijst met beschikbare energiebedrijven. Je treft moeiteloos de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen is zo doorgevoerd. Problemen bij het doorgeven van jouw verbruik? Op de site tref jij het stroomverbruik en gasverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Type woning Verbruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Gezinssamenstelling Stroom Gas
1 persoon 1.975 kWh 675 m³
2 personen 2.375 kWh 1.050 m³
2 & 1 kind 3.100 kWh 1.375 m³
Familie (2 kinderen) 3.600 kWh 1.750 m³
2 & 3 kinderen 4.350 kWh 1.975 m³

Alle pakketten

Alle grote organisaties vergelijken. Van E.ON tot en met Vattenfall.

Bekijk het goedkoopste pakket

Vergelijk alle contracten op prijs. Dit scheelt je zo €365 per jaar.

Razendsnel overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Einighausen

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een voordelig energiecontract? Hier tref je alle goedkope contracten. Op basis van de vergelijker kan je rap energieprijzen Einighausen vergelijken. Vul postcode + huisnummer en verbruik in, en kies meteen het goedkoopste contract. Meer details over een zeker contract? Klik dan op het bedrijfsprofiel. Profiteer nu van alle energieaanbiedingen en actiekortingen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Gebruik het stappenplan die je hiernaast ziet en bekijk onmiddellijk de milieuvriendelijkste of meest betaalbare energieleverancier voor jullie woning. Ook interessant: goedkoopste energie in Wolsum afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Einighausen?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Limburg)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Einighausen juni 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Einighausen? Op energieleverancieractie.nl vind je een ranglijst van meest bestelde pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Vattenfall, Greenchoice, NLE, Eneco, Essent en natuurlijk Qurrent, Budget Energie, Energiedirect.nl, Oxxio, ENGIE uitgaande van een verbruik van 2100 kWh – 2950 kWh stroom plus 1100 m3 t/m 1700 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 1 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

Als consument maak je zelf uit bij wie je gas en licht afneemt. Is het einde van de contractperiode in zicht, sta je op het punt om te verhuizen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van je leverancier? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Belangrijk: achterhaal uiteraard de voorschriften van de energieaanbieder. Heb je maken met een opzegtermijn of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Einighausen. Zodra je aankoop is verzonden zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de aankomende energiemaatschappij. Aan de hand daarvan tref jij afgesproken prijzen en condities (bijvoorbeeld verbruikskosten, opslag duurzame energie, vastrecht, aansluitkosten, regiotoeslag: ) van het contract. Dit kan per mail of post, vaak binnen een week.

Bedenktijd bij energiepakket

Als je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze dagen heb je de mogelijkheid om gratis en zonder specifieke reden het contract ongeldig verklaren. Maak je hier geen gebruik van? De overstap van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Oude contract opzeggen

Je werkende energiecontract wordt stopgezet. In de meeste gevallen zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Advies: krijg je een andere huis? Jij zult dan in de regel de actuele abonnementen stopzetten.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een correcte afhandeling wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw “nieuwe” energieaanbieder. In de meeste gevallen dien je dit te doen iets voor de datum van overstap, maar het kan vaak nog tot 2 weken na de overstap. De toekomstige leverancier communiceert dit weer richting de eerdere aanbieder die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Je bent overgestapt van energie

Is alles gelukt? Dan wordt alles definitief gemaakt, en zal gas en stroom worden geleverd door de geselecteerde energiemaatschappij in Einighausen. Je kunt rekenen op een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Dit bedrag mag je gewoon verhogen. Bovendien krijg jij de eindafrekening van jouw oude aanbieder. Bekijk nu “Essent groene stroom“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is vandaag de dag een belangrijk thema. Denk aan een gasvrij huis en besparen op de CO2 uitstoot. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De twee meest interessante manieren zijn zon en wind (energie). Veel van de maatschappijen hebben dat in hun portfolio. De aanbieders importeren zonnestroom en windenergie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie kun jij kiezen: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op het dak of kiezen voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en daarnaast je overschot aan stroom terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Jullie ontvangen hiervoor een tegemoetkoming in de gemeente Sittard-Geleen.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Zodoende verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Hybride warmtepompen zijn niet goedkoop in verhouding tot een Nefit, Remeha, Vaillant, Atag of Intergas ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Zo kan je direct besparen op de energienota. Infraroodpanelen, Het warmtenet en Pelletkachels zijn goede alternatieven.

Windenergie

Door heel Nederland zul je grote windmolens kunnen spotten. Windturbines genereren volledig groene windstroom voor woningen in ons land. Niet elk energiecontract doet hier aan mee. Een uitgebreide filter is beschikbaar in onze online energievergelijker. Wat ook in opkomst is: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Limburg.

Energieverbruik reduceren

Wil je echt groen zijn? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Op het moment dat je jouw energieconsumptie weet te verkleinen zal de besparing groot zijn. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op de uitstoot van CO2. Ga zoveel mogelijk voor producten met A++ labels of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Einighausen

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energieleveranciers in Einighausen en bezuinig op gas en licht!