Energieleveranciers Oldemarkt Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar zo €515 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Oldemarkt vergelijken doe je razendsnel met onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je checkt binnen no-time de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Je vind hier alle speciale welkomstacties die je niet via de website van onder andere De Vastelastenbond en Powerpeers kan afsluiten. Overstappen van energie gaat simpel en is zo gepiept. Op de site doorzoek jij bruikbare feiten en handreikingen t.b.v. het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, wat precies de overstapservice is, en hoe het zit ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Oldemarkt

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Oldemarkt? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te bestempelen die echt het goedkoopste is. Het heeft te maken met factoren als: energieverbruik en postcode. Eveneens ga je te kort door de bocht als je kijkt naar uitsluitend de energietarieven. Dit beïnvloed slechts ten dele de uiteindelijke energierekening. Controleer maar de jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: netbeheerkosten, opslag duurzame energie, regiotoeslag, leveringkosten, vastrecht: het wordt allemaal doorbelast. Bovendien gunnen veel aanbieders een aantrekkelijke welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €135 tot €215. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Aalsmeerderbrug.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het gaat om een aardig ingewikkelde rekensom. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in Oldemarkt mei 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en je geschatte verbruik in. Hierna doorzoek je een overzicht met de beste energiecontracten. Je ontdekt ogenblikkelijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Het overstappen stelt niet veel voor, het is zo gedaan. Moeite bij het doorgeven van je jaarlijkse energiegebruik? Hierna vind jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij voor verschillende situaties.


Omschrijving Verbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Soort huishouden Stroom Gas
1 bewoner 1.825 kWh 625 m³
2 persoons huishouden 2.275 kWh 1.025 m³
Gezin + 1 kind 2.700 kWh 1.375 m³
Gezin + 2 kinderen 3.425 kWh 1.625 m³
Familie (3 kinderen) 4.300 kWh 2.075 m³

Alle organisaties

Alle grote providers vergelijken. Van Huismerk Energie tot Qurrent.

Een lagere energierekening

Vergelijk alle contracten op prijs. Dit scheelt je zo €475 per jaar.

Gelijk overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Oldemarkt

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een goedkoop energiecontract? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Door middel van energieleverancieractie.nl kan jij binnen no-time energieprijzen Oldemarkt vergelijken. Vul jouw locatie + stoom/gas verbruik in en kies moeiteloos de goedkoopste aanbieder. Meer details over een zekere aanbieder? Klik dan op website van de aanbieder. Check nu alle energieaanbiedingen en actiekortingen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan rechts en achterhaal snel de beste of meest betaalbare energieleverancier voor jouw situatie. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Herkenbosch afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Oldemarkt?

 1. Geef jouw postcode door (Overijssel)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Oldemarkt mei 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Oldemarkt? Hieronder bekijk je een aantal van meest bestelde pakketten van energiemaatschappijen zoals Eneco, Essent, Vattenfall, Greenchoice, NLE en ook ENGIE, Energiedirect.nl, Budget Energie, Qurrent, Oxxio op basis van een verbruik van 2250 kWh tot 3500 kWh stroom en 700 m3 t/m 1950 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In dit land beslis jij zelf waar jij je gas en licht inkoopt. Loopt het contract bijna af, ga jij verhuizen, of ben je niet zo tevreden over jullie actuele leverancier? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Belangrijk: doorzoek ten alle tijde de voorschriften van de energieaanbieder. Hoe zit het met de opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Oldemarkt. Op het moment dat je een bestelling hebt geplaatst ontvang je een bevestiging van de nieuwe aanbieder. In deze mail of brief tref je de prijzen en extra regels (bijvoorbeeld netbeheerkosten, energiebelasting, opslag duurzame energie, vastrecht, regiotoeslag: ) van het energiecontract. Je ontvangt dit digitaal of per post, in de regel binnen 14 dagen.

Bedenktijd energiecontract

Op het moment dat het nieuwe contract binnen is, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Binnen deze 14 dagen kun jij nog zonder kosten te maken en zonder specifieke reden het pakket annuleren. Onderneem je geen actie? De overstap van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Huidige contract beëindigen

Je huidige contract zal worden opgezegd. Normaal gesproken doet de nieuwe aanbieder dit. Tip: overstappen vanwege verhuizing? Jij zult dan doorgaans de huidige contracten moet opzeggen.

Het doorgeven van meterstanden

De overstap goed regelen? Dan dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw aanstaande leverancier. In de meeste gevallen doe je dit enkele dagen voor passeren van de gekozen dag van overstappen, maar soms gebeurt het ook 2 weken na de overstapdatum. Jouw “nieuwe” maatschappij geeft dit door aan de “vroegere” aanbieder die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Je bent overgestapt

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt alles definitief gemaakt, en start de levering van stroom en gas door jouw nieuwe energiemaatschappij in Oldemarkt. Ze sturen jou hiervan uiteraard een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Dit bedrag mag je gewoon verlagen. Bovendien incasseer je een overzicht + eindafrekening van jouw “oude” energiemaatschappij. Lees verder over “verbruik E.ON“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is momenteel een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Veelgehoorde kreten zijn je huis gasvrij verwarmen en je CO2 uitstoot verminderen. Maar hoe werkt groene energie nou precies? Twee veelbesproken opties zijn zonnestroom en windenergie. Het gros van de energieleveranciers hebben dit al geïntegreerd. De bedrijven halen deze zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie kun jij kiezen: zonnepanelen installeren voor je appartement of huis of speciaal op zoek gaan naar een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen kan al snel lonen. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken maar ook het overschot aan stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Daarvoor heb je recht op een leuke prijs in de gemeente Steenwijkerland.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Op die manier kan je het gasverbruik flink reduceren. Wanneer we het hebben over zonne-energie. De (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig als je ze legt naast een Intergas, Remeha, Vaillant, AWB of Nefit ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energiekosten. Pelletkachels, Het warmtenet en Zonneboilers kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zie je grote parken met windmolens. Windturbines genereren 100% groene windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet ieder aanbieder is automatisch aanbieder van groene stroom. De mogelijkheid hierop te selecteren kan je bekijken in de energievergelijker. Wat ook in opkomst is: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Overijssel.

Besparen energieverbruik

Wil je echt groen zijn? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Zodra je jouw energieconsumptie kunt terugdringen heeft dat direct effect. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Houd rekening met producten met A++ labels of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Oldemarkt

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energie aanbieders in Oldemarkt en betaal minder voor gas en licht!