Energieleveranciers Herkenbosch Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €655 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Herkenbosch vergelijken is kinderspel dankzij onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je ontdekt à la minute de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Check alle speciale aanbiedingen die je niet via de website van bijv. Anode Energie en Pure Energie kan afsluiten. Het oversluiten gaat makkelijk en snel. Op deze website vergaar je nuttige aanwijzingen en adviezen dat je kunt gebruiken bij het zoeken naar de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, wat je moet weten over overstappen, en hoe het zit rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Herkenbosch

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Herkenbosch? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te kwalificeren waar jij het goedkoopst uit bent. Dit hangt af van jouw persoonlijke situatie: stroom- en gas consumptie en postcode. Eveneens zijn er meer zaken belangrijk dan puur de energietarieven. Dat bepaalt maar voor een deel de maandelijks energierekeningen. Inspecteer maar eens de laatste energie jaarrekening: vastrecht, regiotoeslag, netbeheerkosten, leveringkosten, energiebelasting: het wordt allemaal doorbelast. Ook geven flink wat leveranciers een royale welkomstkorting voor overstappers. In de praktijk ligt varieert dit van €150 – €240. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Schinveld.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: We hebben het hier over best een flinke berekening. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Binnen een paar minuten overstappen naar een goedkoop energiepakket in Herkenbosch februari 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en je geschatte verbruik in. Hierna doorzoek je een opsomming met relevante energieleveranciers. Je vindt zo ogenblikkelijk de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Overstappen is kinderspel, het is snel geregeld. Advies nodig bij het invullen van jouw energieconsumptie? Op deze website tref jij het gas- en stroomverbruik van voor een aantal situaties.


Soort woning Gasverbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Type huishouden Stroom Gas
1 bewoner 2.000 kWh 625 m³
2 persoons huishouden 2.425 kWh 1.075 m³
2 & 1 kind 2.775 kWh 1.350 m³
Familie (2 kinderen) 3.600 kWh 1.600 m³
Familie (3 kinderen) 4.225 kWh 2.000 m³

Compleet aanbod

Alle grote aanbieders vergelijken. Van Fenor tot en met Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Het goedkoopste contract

Vergelijk alle contracten op prijs. Besparingen mogelijk tot €235 per jaar.

A la minute overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Herkenbosch

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Wil jij een goedkoop energiepakket? Dan heb je de juiste website gevonden. Door middel van onze tool kun jij vlug energieprijzen Herkenbosch vergelijken. Voer je adres en ook gas/licht inschatting in en vind eenvoudig de goedkoopste maatschappij. Meer info over een zekere leverancier? Klik dan op de merkpagina. Ontdek nu de belangrijkste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan die je hiernaast ziet en check à la minute de beste of meest betaalbare energieleverancier voor jouw situatie. Zoek ook naar goedkoopste energie in Beugen afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Herkenbosch?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Limburg)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in Herkenbosch februari 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Herkenbosch? Op deze website doorzoek jij een aantal van gangbare pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Greenchoice, Essent, Eneco, Vattenfall, NLE + Budget Energie, Qurrent, Powerpeers, Oxxio, Energiedirect.nl gerekend met een verbruik van 1500 kWh t/m 4500 kWh stroom en 1050 m3 tot 1900 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind en EcoGas
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In Nederland kies jij er zelf voor waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is jouw energiecontract verlopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of wil je gewoon af van jouw energiemaatschappij? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Belangrijk: bekijk wel de voorschriften van het energiecontract. Hoe zit het met de opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Herkenbosch. Op het moment dat het contract is doorgevoerd krijg je de bevestiging binnen van de nieuwe energieleverancier. In deze mail of brief vind jij de kosten en condities (zoals leveringkosten, vastrecht, energiebelasting, aansluitkosten, netbeheerkosten: ) van jouw nieuwe pakket. Dit kan per mail of post, vaak binnen een week.

Bedenktijd bij energiepakket

Wanneer je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze dagen mag je zonder kosten en zonder je te hoeven verantwoorden het pakket annuleren. Wil je dan niet? De overstap van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Opzeggen van huidige energiecontract

Jouw vorige gas & licht pakket zal worden beëindigd. Dikwijls doet de nieuwe aanbieder dit. Advies: ga je van woning wisselen? Je moet dan zelf normaal gesproken de actuele abonnementen stopzetten.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

De overstap goed regelen? Dan zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw “nieuwe” aanbieder. Normaal gesproken doe je dit vlak voor de overstapdatum, maar het kan vaak nog tot 14 dagen na de overstap. Jouw toekomstige leverancier communiceert dit weer richting je voormalige aanbieder zodat deze de eindafrekening kan maken.

Overstap is geslaagd

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en begint de levering van stroom en gas door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Herkenbosch. Hiervoor krijg je een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Dit bedrag mag je gewoon bijstellen. Daarbij krijg je te maken met de eindafrekening van jouw oude maatschappij. Check ook “Allure Energie voor gas en licht“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is tegenwoordig een streven van veel mensen. Voorbeelden zijn een woning zonder gas en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De twee meest interessante keuzes zijn zon en wind (energie). Veel energieleveranciers doen hier aan mee. De organisaties bestellen zonne-energie en stroom afkomstig van wind vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie kun jij kiezen: het kopen van zonnepanelen voor op jouw woning of bewust de keuze maken voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen kan al snel lonen. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en bovendien je overschot aan stroom terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Je krijgt daarvoor een redelijke vergoeding in de gemeente Roerdalen.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Zo gaat je gasverbruik flink omlaag. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Deze (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig wanneer je het vergelijk met een Intergas, AWB, Remeha, Atag of Vaillant ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Je kunt flink besparen op de energierekening. Zonneboilers, Pelletkachels en Het warmtenet zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

In alle provincies vormen windmolens het landschap. Windturbines dragen bij aan 100% groene windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elk energiepakket doet hier aan mee. Extra info hierover wordt weergegeven in de energievergelijker. Wat ook in opkomst is: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Limburg.

Energieverbruik minderen

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Op het moment dat je jouw eigen verbruik kunt minderen kan je flink besparen. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Kies bijvoorbeeld bewust voor apparatuur met A of A+ label of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Herkenbosch

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiepakketten in Herkenbosch en bezuinig op gas en licht!