Energieleveranciers Tonden Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €245 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Tonden vergelijken gaat supersnel dankzij onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je ontdekt ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Je vind hier alle speciale welkomstacties die je niet via de website van bijvoorbeeld Energieflex en Oxxio kan scoren. Overstappen van energie gaat eenvoudig en prettig. Hieronder doorzoek jij praktische informatie en handreikingen bij het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, meer info over overstappen, en wat je moeten weten rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Tonden

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Tonden? Er is helaas niet één energieleverancier te noemen waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Het heeft te maken met jouw specifieke wensen: energieverbruik en locatie. Eveneens ga je te kort door de bocht als je kijkt naar uitsluitend de energietarieven. Dat bepaalt slechts ten dele de energienota. Check maar eens jullie jaarrekening: jij betaalt regiotoeslag, opslag duurzame energie, netbeheerkosten, vastrecht, verbruikskosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Ook gunnen de meeste bedrijven een hoge welkomstkorting voor consumenten die overstappen. Dit kan zelfs oplopen van €110 tot €205. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Eindhoven.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het is een aanzienlijk gecompliceerde berekening. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Ogenblikkelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Tonden juni 2024? Geef je adresgegevens plus je geschatte verbruik in. Dan tref jij een overzicht met beschikbare energie aanbieders. Je treft rap de goedkoopste leverancier van stroom en gas. De overstap is binnen no-time rond gemaakt. Advies nodig bij het doorgeven van jullie energieverbruik? Op deze website detecteer je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Soort huis Gas
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit kWh Gas
1 persoons huishouden 2.000 kWh 600 m³
2 bewoners 2.300 kWh 1.050 m³
Gezin + 1 kind 3.000 kWh 1.375 m³
2 & 2 kinderen 3.700 kWh 1.650 m³
2 & 3 kinderen 4.075 kWh 1.900 m³

Compleet aanbod

Alle erkende aanbieders vergelijken. Van Allure Energie tot aan Leon Zeewolde.

Besparen op de energienota

Nooit meer teveel betalen. Besparingen tot wel €325 per jaar.

Gelijk overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Tonden

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Op zoek naar een voordelig contract voor jouw energie? Dan ben je hier aan het juiste adres! D.m.v. energieleverancieractie.nl kan jij eenvoudig energieprijzen Tonden vergelijken. Vul postcode + huisnummer en verbruiksgegevens in, en bekijk moeiteloos de goedkoopste maatschappij. Meer info over een bepaald pakket? Dat is te vinden in de merkpagina. Stap nu over naar alle populaire energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen rechts en bekijk rap de milieuvriendelijkste of voordeligste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Nieuw-Buinen afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Tonden?

 1. Voer jouw locatie in (Gelderland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of kies direct het verbruik.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Tonden juni 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Tonden? Hieronder bekijk je een lijstje met gangbare pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Eneco, Pure Energie, Vattenfall, Essent, Greenchoice maar ook Energiedirect.nl, Powerpeers, Oxxio, ENGIE, Budget Energie op basis van een verbruik van 1600 kWh t/m 4400 kWh stroom plus 1400 m3 – 1900 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

In Nederland mag je helemaal zelf kiezen bij welke partij jij gas en licht koopt. Loopt het contract bijna af, ga jij verhuizen, of ben je niet blij met jouw energieleverancier? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Kijk uit: doorzoek uiteraard de condities van het huidige contract. Hoe zit het met de opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Tonden. Als je een bestelling hebt geplaatst ontvang je een bevestiging van de geselecteerde energiemaatschappij. Hierin zie je alle tarieven en condities (onder andere opslag duurzame energie, verbruikskosten, regiotoeslag, leveringkosten, aansluitkosten: ) van jouw nieuwe pakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, vaak binnen een week.

Bedenktijd bij energiepakket

Zodra het nieuwe contract binnen is, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze dagen kan je kosteloos, of een uitgebreide toelichting te geven, het contract ongeldig verklaren. Maak je hier geen gebruik van? De overstap van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Huidige contract beëindigen

Het werkende pakket zal worden opgezegd. Gewoonlijk wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Goed om te weten: staat er een verhuizing op stapel? In dat geval moet je zelf normaal gesproken het contract even opzeggen.

Jouw meterstanden doorgeven

De overstap goed regelen? Dan moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan jouw toekomstige energiemaatschappij. Gewoonlijk doe je dit zo’n week voor de gekozen dag van overstappen, maar het kan vaak nog tot 1 of 2 weken nadat het contract is ingegaan. Jouw aanstaande energiemaatschappij zal deze gegeven doorzetten naar de “vroegere” energiemaatschappij zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en begint de levering van stroom en gas door jouw nieuwe energiemaatschappij in Tonden. Je ontvangt hiervan wederom een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Dit bedrag mag je gewoon bijstellen. Voorts incasseer je een overzicht + eindafrekening van je voormalige leverancier. Bekijk ook “vergelijk tarieven Essent“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is op dit moment iets waar veel mensen mee bezig zijn. Voorbeelden zijn gasvrij wonen en je CO2 uitstoot verminderen. Maar hoe werkt groene energie nou precies? 2 relevante opties zijn alternatieven zijn zon en wind (energie). Veel energiemaatschappijen maken hier graag gebruik van. De organisaties importeren zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie zijn er meerdere keuzes: zonnepanelen installeren voor op je eigen huis of kiezen voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is heel interessant. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en natuurlijk je overschot aan stroom terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Je ontvangt hiervoor een aantrekkelijk tarief in de gemeente Brummen.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Op die manier kan je het gasverbruik flink reduceren. Je stroomverbruik neemt wel toe. De (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs in vergelijking met Nefit, Remeha, AWB, Intergas of Vaillant ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energienota. Het warmtenet, Infraroodpanelen en Zonneboilers zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Op steeds meer plekken kom je windmolens tegen. Deze windturbines leveren volledig zuivere windstroom wat goed is voor het milieu. Niet ieder energiecontract biedt groene stroom via wind. Meer daarover kan je bekijken in de energievergelijker. Iets actueels: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Gelderland.

Energieverbruik minderen

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Op het moment dat je jouw eigen verbruik kunt terugdringen zal de besparing groot zijn. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op de milieubelasting. Kies bijvoorbeeld bewust voor producten met A++ labels of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Tonden

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energiemaatschappijen in Tonden en betaal minder voor gas en licht!