Energieleveranciers Tijnje Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €405 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Tijnje vergelijken is gemakkelijk via onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je ziet rap de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Met veel unieke welkomstacties die jij niet via de normale weg bij bedrijven als Energiedirect.nl of Qwint kan scoren. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat moeiteloos en kost slechts een paar minuten. Op de site vind jij functionele aanwijzingen en support ten behoeve van het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, hoe je snel kunt overstappen, en wat de mogelijkheden zijn betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Tijnje

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Tijnje? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te noemen waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit wordt beïnvloed door aspecten als: energieconsumptie en postcode. Bovendien zijn er veel aspecten belangrijker dan alleen de energietarieven. Deze bepalen slechts ten dele de energierekening. Check maar eens jullie jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: energiebelasting, netbeheerkosten, verbruikskosten, vastrecht, leveringkosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Tevens gunnen enkele organisaties een gulle welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Deze loopt op van €100 – €235. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Eesergroen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: We hebben het hier over een aardig ingewikkelde calculatie. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dat doet onze gratis energievergelijker. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Tijnje juli 2024? Geef je adresgegevens plus je geschatte verbruik in. Nadien volgt een lijst met de goedkoopste energie aanbieders. Je selecteert rap de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Overstappen is zo geregeld. Moeite bij het schatten van gas en stroom verbruik? Hier vind je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Omschrijving Verbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Soort huishouden Stroom kWh Gas
1 persoon 1.850 kWh 725 m³
2 personen 2.225 kWh 1.125 m³
Familie (1 kind) 2.875 kWh 1.350 m³
Gezin + 2 kinderen 3.750 kWh 1.750 m³
2 & 3 kinderen 4.375 kWh 2.000 m³

Complete vergelijking

Alle bekende partijen vergelijken. Van De Vastelastenbond tot Innova Energie.

Flink besparen op jouw energie

Vind de goedkoopste leverancier. Bespaar tot wel €335 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Energieprijzen vergelijken in Tijnje

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Op zoek naar een voordelig contract? Dan zit je hier helemaal goed! Via onze speciale vergelijker kunnen jullie eenvoudig energieprijzen Tijnje vergelijken. Vul postcode + huisnummer plusenergieverbruik in en zoek à la minute de goedkoopste leverancier. Meer info over een bepaalde aanbieder? Klik dan op de merkpagina. Check nu de belangrijkste energie aanbiedingen en actiekortingen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen die je hiernaast ziet en check binnen no-time de “groenste” of de goedkoopste energieleverancier voor je verbruik. Vind alles uit over goedkoopste energie in Niawier afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Tijnje?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Friesland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het exacte verbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Tijnje juli 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Tijnje? Op de site check je een ranglijst van standaard pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Pure Energie, Vattenfall, Greenchoice, Essent, Eneco maar ook Powerpeers, Energiedirect.nl, Budget Energie, Oxxio, Qurrent met een verbruik van 2100 kWh tot 3200 kWh stroom plus 1200 m3 t/m 1700 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind en EcoGas
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

In Nederland ben je vrij om te kiezen bij wie je gas en licht afneemt. Is het einde van de contractperiode in zicht, heb je een nieuwe woning gekocht, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van je energiemaatschappij? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit is ten allen tijde mogelijk. Kijk uit: achterhaal zeker even de opgestelde regels van de huidige energieleverancier. Welke opzegtermijn geldt er, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Tijnje. Als het contract is doorgevoerd ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de nieuwe energieaanbieder. In deze mail of brief bekijk je de kosten en condities (denk aan energiebelasting, verbruikskosten, vastrecht, netbeheerkosten, opslag duurzame energie: ) van het energiecontract. Dit kan per mail of post, vaak binnen een week.

Bedenktijd energiecontract

Wanneer het nieuwe contract binnen is, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. In deze periode kun jij nog zonder kosten te maken, of een geldige reden op te geven, het contract ongeldig verklaren. Wil je dan niet? Het overstappen van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Opzeggen van oude contract

Jouw oude contract wordt stopgezet. Dikwijls zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Tip: krijg je een andere huis? Dan moet je zelf in de regel het oude abonnement annuleren.

Meterstanden doorgeven

De overstap goed regelen? Dan zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de aanstaande energieleverancier. Normaal gesproken moet dit vlak voor het moment van overstappen, echter soms ook tot een paar dagen na de dag van overstappen. Jouw toekomstige maatschappij stuurt de standen door naar de “vroegere” maatschappij zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Het overstappen is gelukt

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en start de levering van stroom en gas door de geselecteerde energiemaatschappij in Tijnje. Je kunt rekenen op een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze mag je op ieder moment bijstellen. Bovendien krijg je te maken met een eindafrekening van jouw oude energieleverancier. Ga verder naar “contract afsluiten bij Endinet Groep“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is op dit moment een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Voorbeelden zijn gasvrij wonen en minder CO2 uitstoten. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? Twee veelbesproken opties zijn windenergie en zonne-energie. Veel van de maatschappijen hebben dat in hun portfolio. De leveranciers halen deze zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie kun jij kiezen: investeren in zonnepanelen voor jullie eigen woning of gaan voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Je kunt je eigen stroom gebruiken en bovendien je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Dit noemen we ook wel salderen. Je ontvangt hiervoor een leuke prijs in de gemeente Opsterland.

CV vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Middels dit systeem verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. De (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs wanneer je het vergelijk met een Nefit, Remeha, Intergas, Vaillant of AWB ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energierekening. Infraroodpanelen, Het warmtenet en Zonneboilers zijn goede alternatieven.

Windenergie

Op steeds meer plekken zul je grote windmolens kunnen spotten. De windturbine voorziet in 100% groene windstroom voor woningen in ons land. Niet elke leveranciers doet hier aan mee. De mogelijkheid hierop te selecteren is beschikbaar in onze online energievergelijker. Ook interessant: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Friesland.

Minder energie consumeren

Wil je echt groen zijn? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Wanneer je het verbruik van energie vermindert zal de besparing groot zijn. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op de uitstoot van CO2. Houd rekening met producten met A++ labels of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Tijnje

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in Tijnje en betaal minder voor gas en licht!