Energieleveranciers Eesergroen Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar €365 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Eesergroen vergelijken gaat supersnel met behulp van onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je treft à la minute de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Je checkt zo veel tijdelijke kortingsacties die men standaard niet bij aanbieders zoals Essent en Oxxio kan scoren. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat moeiteloos en rap. Hier lees je praktische gegevens en support t.b.v. het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, meer info over overstappen, en hoe het zit ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Eesergroen

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Eesergroen? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier aan te duiden die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit hangt af van factoren als: gas- en stroom consumptie en locatie. Uiteraard moet je verder kijken dan puur de energietarieven. Dit beïnvloed slechts ten dele de uiteindelijke energierekening. Check maar eens jullie energie jaarrekening: leveringkosten, opslag duurzame energie, netbeheerkosten, vastrecht, regiotoeslag: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Verder geven de meeste bedrijven een vorstelijke welkomstpremie voor overstappers. In de praktijk ligt varieert dit van €95 tot +/- €225. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Offingawier.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het gaat om een aanzienlijk ingewikkelde calculatie. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Meteen overstappen naar een goedkoop energiepakket in Eesergroen juni 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en je totale jaarverbruik in. Nadien doorzoek je een opsomming met de meest voordelige energie aanbieders. Je selecteert onmiddellijk de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Overstappen van aanbieder is binnen enkele minuten gedaan. Moeite bij het doorgeven van jullie energieverbruik? Op deze pagina vind je het stroom- en gasverbruik bij voor verschillende situaties.


Type woning Verbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Samenstelling huishouden Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.825 kWh 750 m³
2 bewoners 2.475 kWh 1.075 m³
Familie (1 kind) 3.000 kWh 1.500 m³
Gezin + 2 kinderen 3.700 kWh 1.725 m³
2 & 3 kinderen 4.000 kWh 1.950 m³

Alle organisaties

Alle erkende providers vergelijken. Van Clean Energy tot Vattenfall.

Bekijk het goedkoopste pakket

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Je bespaart zo €375 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Eesergroen

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Wil jij een betaalbaar contract voor jouw energie? Dan zit je hier helemaal goed! Via onze speciale vergelijker kun jij vlug energieprijzen Eesergroen vergelijken. Voer je adres + verbruik in, en kies binnen no-time het goedkoopste contract. Meer weten over een zekere leverancier? Dit vind je in de merkpagina. Profiteer nu van alle energieaanbiedingen en actiekortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Volg de stappen aan de rechterkant en check ogenblikkelijk de meest geschikte of meest betaalbare energieleverancier voor jouw situatie. Ook interessant: goedkoopste energie in Wissenkerke afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Eesergroen?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Drenthe)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Eesergroen juni 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Eesergroen? Hier vind je een tabel met meest bestelde pakketten van energiemaatschappijen zoals Vattenfall, Greenchoice, Eneco, NLE, Essent + Powerpeers, Qurrent, Energiedirect.nl, Budget Energie, ENGIE uitgaande van een verbruik van 1800 kWh tot 3500 kWh stroom plus 750 m3 t/m 2000 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag ben je vrij om te kiezen bij wie je gas en licht afneemt. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of wil je gewoon af van jullie actuele energieaanbieder? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit is ten allen tijde mogelijk. Tip: bekijk wel de kleine lettertjes van de energieaanbieder. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Pakketten vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Eesergroen. Nadat jij een contract hebt afgesloten zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van jouw aanstaande energiemaatschappij. Aan de hand daarvan vind jij de geldige tarieven en regelgeving (denk hierbij aan vastrecht, netbeheerkosten, opslag duurzame energie, aansluitkosten, verbruikskosten: ) van het contract. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, in de regel binnen 14 dagen.

Wettelijke bedenktijd

Op het moment dat je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze dagen kan je kosteloos en zonder opgaaf van reden je nieuwe abonnement opzeggen. Wil je dan niet? De overstap van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Opzeggen van oude contract

Dat werkende pakket zal worden beëindigd. In de regel draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Tip: overstappen vanwege verhuizing? Je moet dan zelf gewoonlijk het energiecontract beëindigen.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een geslaagde overstap dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw aanstaande energieleverancier. Meestal dien je dit te doen een paar dagen voor de ingangsdatum, maar het kan vaak nog tot 14 dagen na de overstapdatum. Jouw toekomstige energieaanbieder geeft dit door aan jouw “oude” energieaanbieder waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt van energie

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en start de levering van stroom en gas door de geselecteerde energiemaatschappij in Eesergroen. Je kunt rekenen op wederom een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Dit bedrag mag je gewoon verhogen. Tevens krijgen jullie een jaaroverzicht en eindafrekening van jouw “oude” aanbieder. Bekijk nu “Westland Infra stroom“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is momenteel een veelbesproken doelstelling. Onder andere een gasvrij huis en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De twee meest interessante alternatieven zijn zon en wind (energie). Bijna alle energieleveranciers hebben dit al geïntegreerd. De leveranciers kopen deze zonnestroom en windenergie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen laten plaatsen voor jullie eigen woning of kiezen voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zelf zonnepanelen plaatsen kan al snel lonen. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken of uiteraard de “extra” stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. In ruil krijg je een redelijke vergoeding in de gemeente Borger-Odoorn.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Middels dit systeem verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Je stroomverbruik neemt wel toe. Deze (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering als je ze legt naast een Nefit, Intergas, AWB, Remeha of Vaillant ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Dan kan jij snel gaan besparen op de energienota. Het warmtenet, Pelletkachels en Zonneboilers kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Door het hele land kom je windmolens tegen. De windturbine voorziet in volledig zuivere windstroom voor NL huishoudens. Niet ieder leveranciers biedt deze vorm van stroom aan. De mogelijkheid hierop te selecteren vind je in onze energievergelijker. Iets actueels: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Drenthe.

Minder energie consumeren

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. In het geval je jouw energieconsumptie vermindert kan je dat aanzienlijk besparen. Niet alleen op de kosten, maar ook op het vervuilen van de aarde. Koop specifiek apparaten met een A+ label of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Eesergroen

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energiepakketten in Eesergroen en bespaar op gas en licht!