Energieleveranciers Wissenkerke Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar snel €395 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Wissenkerke vergelijken gaat eenvoudig via onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul alle velden in, en je treft rap de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Je vind hier alle exclusieve welkomstkortingen die je niet op de reguliere manier bij o.a. Anode Energie en Noordelijk Lokaal Duurzaam kunt gebruiken. Overstappen van energie gaat simpel en snel. Hier vind je handige details en handreikingen bij het vinden van een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en wat er allemaal mogelijk is omtrent groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Wissenkerke

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Wissenkerke? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te markeren waar jij het goedkoopst uit bent. Dit wordt beïnvloed door indicatoren zoals: energieverbruik en locatie. Eveneens zijn er meer zaken belangrijk dan uitsluitend de energietarieven. Dat beslaat slechts deels de uiteindelijke energierekening. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening: jij betaalt vastrecht, regiotoeslag, netbeheerkosten, aansluitkosten, leveringkosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Bovendien schenken de meeste maatschappijen een royale welkomstkorting als jij naar hen overstapt. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €155 t/m €275. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Hellevoetsluis.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het gaat om best een ingewikkelde calculatie. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in Wissenkerke mei 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en een schatting van je energieverbruik in. Daarop check je een overzicht met de beste energiecontracten. Jij kiest binnen no-time de goedkoopste leverancier van gas en stroom. De overstap is binnen no-time geregeld. Tips gebruiken bij het inschatten van je gas & licht gebruik? Hierna check je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij voor een aantal situaties.


Soort woning Gas
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Soort huishouden Stroom Gas
1 persoons huishouden 1.825 kWh 675 m³
2 personen 2.300 kWh 1.150 m³
2 & 1 kind 2.800 kWh 1.350 m³
Familie (2 kinderen) 3.650 kWh 1.600 m³
2 & 3 kinderen 4.000 kWh 1.975 m³

Alle pakketten

Alle bekende aanbieders vergelijken. Van Greenchoice tot Vandebron.

Vind het goedkoopste pakket

Betaal niet langer teveel voor energie. Besparingen tot wel €245 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Wissenkerke

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Op zoek naar een voordelig contract? Hier tref je alle goedkope contracten. Middels energieleverancieractie.nl kun je eenvoudig energieprijzen Wissenkerke vergelijken. Vul postcode + huisnummer en energieverbruik in en selecteer meteen de goedkoopste aanbieder. Aanvullende info over een zekere leverancier? Dat is te vinden in het bedrijfsprofiel. Vergelijk nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan rechts en bekijk onmiddellijk de “groenste” of meest goedkope energieleverancier voor jouw situatie. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Randwijk afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Wissenkerke?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Zeeland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Wissenkerke mei 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Wissenkerke? Hieronder vind je een opsomming met standaard pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Eneco, Greenchoice, Essent, NLE, Vattenfall en natuurlijk Powerpeers, Budget Energie, Oxxio, ENGIE, Qurrent met een verbruik van 2000 kWh tot 2600 kWh stroom en 1050 m3 t/m 1600 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 1 jaar
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

In dit land ben jij in control waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is het einde van de contractperiode in zicht, sta je op het punt om te verhuizen, of ben je ontevreden over jouw huidige maatschappij? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Belangrijk: doorzoek altijd de condities van de huidige energieleverancier. Heb je maken met een opzegtermijn of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Wissenkerke. Vanaf het punt dat jij een contract hebt afgesloten krijg je een bevestigingsmail of brief van de gekozen maatschappij. Aan de hand daarvan zie je de geldige tarieven en extra regels (onder andere leveringkosten, opslag duurzame energie, aansluitkosten, verbruikskosten, regiotoeslag: ) van het energiepakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, in de regel binnen 14 dagen.

14 dagen bedenktijd

Wanneer jouw bestelling bevestigd wordt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. In deze periode mag je gratis en zonder specifieke reden het contract ongeldig verklaren. Onderneem je geen actie? De overstap van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Opzeggen van oude contract

Jouw huidige energiecontract wordt stopgezet. Dikwijls zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Goed om te weten: krijg je een andere huis? Je moet dan zelf normaal gesproken het oude abonnement annuleren.

Doorgeven van meterstanden

Voor een correcte afhandeling wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de nieuwe maatschappij. In de meeste gevallen wordt dit van je gevraagd zo’n week voor het moment van overstappen, hoewel het soms ook uitloopt tot 2 weken na de dag van overstappen. Jouw toekomstige aanbieder speelt de standen door aan je voormalige leverancier waarna je een eindafrekening ontvangt.

Het overstappen is gelukt

Alle stappen doorlopen? Dan wordt de overstap afgerond, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de nieuwe energiemaatschappij in Wissenkerke. Ze sturen jou hiervan wederom een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze inschatting van kosten kan je altijd corrigeren. Daarbij krijg je te maken met jouw persoonlijke eindafrekening van de eerdere leverancier. Bekijk ook “opzeggen Pure Energie“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is vandaag de dag een veelbesproken doelstelling. Denk aan gasvrij wonen en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De twee meest interessante opties zijn zon en wind (energie). Het gros van de aanbieders van energie hebben dat in hun portfolio. De aanbieders importeren windenergie en zonne-energie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie heb je 2 opties: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op het dak of specifiek zoeken naar een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zelf zonnepanelen plaatsen kan al snel lonen. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en bovendien je overschot aan stroom terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. In ruil krijg je een kleine vergoeding in de gemeente Noord-Beveland.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Middels dit systeem verbruik je amper nog gas. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Hybride warmtepompen zijn nog wel aan de prijs wanneer je het vergelijk met een Intergas, Nefit, Vaillant, AWB of Atag ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Je kunt flink besparen op de energienota. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Het warmtenet zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Door het hele land zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Windturbines dragen bij aan grote hoeveelheden windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet elke leveranciers biedt groene stroom via wind. Meer hierover zul je in de energievergelijker terugvinden. Nieuw: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Zeeland.

Energieverbruik reduceren

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Dan moet je besparen op je verbruik. Zodra je het verbruik van energie vermindert kan je flink besparen. Niet alleen op de kosten, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Houd rekening met zuinige apparaten en A++ labels of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Wissenkerke

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energiemaatschappijen in Wissenkerke en betaal minder voor gas en licht!