Energieleveranciers Tiendeveen Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar tot €575 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Tiendeveen vergelijken is kinderspel door middel van onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je achterhaalt ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Je vind hier alle exclusieve aanbiedingen die je niet op de reguliere manier bij bedrijven als Budget Energie of MAIN Energie kan scoren. Overstappen gaat gemakkelijk en vlug. Op energieleverancieractie.nl doorzoek jij handige details en support dat je kunt gebruiken bij het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, hoe je snel kunt overstappen, en wat er allemaal mogelijk is betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Tiendeveen

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Tiendeveen? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te markeren die echt het goedkoopste is. Het is afhankelijk van aspecten als: verbruik (kWh en m3) en woning. Verder moet je meer mee laten wegen dan uitsluitend de energietarieven. Dat bepaalt maar beperkt de energierekening. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening: jij betaalt opslag duurzame energie, vastrecht, energiebelasting, leveringkosten, netbeheerkosten: het telt allemaal mee. Ook hanteren sommige leveranciers een vorstelijke welkomstpremie bij het overstappen. Deze loopt op van €80 tot €200. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Eersel.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: We hebben het hier over nogal een ingewikkelde rekensom. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Gelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Tiendeveen juli 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Aansluitend vind je een resultatenpagina met beschikbare energiemaatschappijen. Je ontdekt à la minute de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Oversluiten is binnen enkele minuten doorgevoerd. Hulp nodig bij het doorgeven van je jaarlijkse energiegebruik? Hierna vind jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Type huis Gasconsumptie
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Type huishouden Stroom kWh Gas
1 bewoner 1.900 kWh 675 m³
2 persoons huishouden 2.225 kWh 1.075 m³
2 & 1 kind 2.950 kWh 1.425 m³
Familie (2 kinderen) 3.475 kWh 1.600 m³
Gezin + 3 kinderen 4.150 kWh 2.100 m³

Complete vergelijking

Alle betrouwbare providers vergelijken. Van Clean Energy tot Oxxio.

Vind het goedkoopste pakket

Eenvoudig vergelijken op prijs. Bespaar tot wel €295 per jaar.

Makkelijk overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Tiendeveen

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Ben jij op zoek naar een goedkoop energiepakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Aan de hand van de vergelijker kan je moeiteloos energieprijzen Tiendeveen vergelijken. Vul jouw locatie plusgas/licht inschatting in en vind rap het goedkoopste contract. Aanvullende info over een zekere aanbieder? Ga dan verder naar de merkpagina. Check nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan hiernaast en check ogenblikkelijk de beste of de goedkoopste energieleverancier voor je huis. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Nes afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Tiendeveen?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Drenthe)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Maak een keuze uit de contracten (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Tiendeveen juli 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Tiendeveen? Nu vind je een tabel met veel bestelde pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Eneco, Pure Energie, Greenchoice, Vattenfall, Essent + Energiedirect.nl, Oxxio, Powerpeers, ENGIE, Qurrent gerekend met een verbruik van 1700 kWh tot 2550 kWh stroom en 1150 m3 tot 1850 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 3 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas Budget Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In ons land kies je zelf bij welke partij jij gas en licht koopt. Loopt het contract bijna af, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je niet blij met jouw huidige leverancier? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Advies: controleer altijd de condities van de energieaanbieder. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Tiendeveen. Nadat je aankoop is verzonden zul jij een mail ontvangen van jouw aanstaande leverancier. Daarin zie je afgesproken prijzen en bijkomende kosten (bijvoorbeeld leveringkosten, aansluitkosten, regiotoeslag, energiebelasting, verbruikskosten: ) van het gekozen pakket. Dit kan per mail of post, vaak binnen een week.

2 weken bedenktijd

Nadat de bestelling in goede orde binnengekomen is, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze dagen mag je zonder consequenties, of een uitgebreide toelichting te geven, het contract ongeldig verklaren. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Huidige contract beëindigen

Jullie huidige pakket wordt stopgezet. In de meeste gevallen wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Let op: krijg je een andere huis? In dat geval moet je zelf dikwijls het energiecontract beëindigen.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een succesvolle overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de toekomstige maatschappij. Normaliter wordt dit van je gevraagd iets voor de ingangsdatum, maar soms gebeurt het ook 2 weken na de dag van overstappen. Jouw “nieuwe” energiemaatschappij stuurt de standen door naar de “vroegere” maatschappij waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de gekozen energiemaatschappij in Tiendeveen. Je kunt rekenen op wederom een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze inschatting van kosten kan je altijd wijzigen. Bovendien krijg jij jouw persoonlijke eindafrekening van de “vroegere” energieaanbieder. Bezoek nu “contract afsluiten bij Stedin“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is vandaag de dag een veelbesproken doelstelling. Onder andere een woning zonder gas en minder CO2 uitstoten. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De twee meest interessante opties zijn zonne-energie en windenergie. Veel van de maatschappijen werken hier dan ook graag mee. De maatschappijen kopen deze zonnestroom en windenergie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie heb je 2 opties: zonnepanelen installeren voor je appartement of huis of specifiek zoeken naar een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en natuurlijk je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. De term hiervoor is ‘salderen’. Je ontvangt hiervoor een kleine vergoeding in de gemeente Hoogeveen.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Zodoende kan je het gasverbruik flink reduceren. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. De (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop in vergelijking met Nefit, Remeha, Intergas, Atag of Vaillant ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energierekening. Zonneboilers, Pelletkachels en Het warmtenet zijn goede alternatieven.

Windenergie

Op steeds meer plekken zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Windturbines genereren grote hoeveelheden windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet ieder maatschappij werkt met deze vorm van groene stroom. Meer daarover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Iets van de laatste jaren: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Drenthe.

Energieverbruik minderen

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Op het moment dat jij de energievraag kunt terugdringen kan je dat aanzienlijk besparen. Niet alleen op de kosten, maar ook op de uitstoot van CO2. Ga zoveel mogelijk voor apparatuur met A of A+ label of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Tiendeveen

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energie aanbieders in Tiendeveen en bespaar op gas en licht!