Energieleveranciers Nes Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €465 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Nes vergelijken doe je razendsnel door middel van onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je treft direct de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Met veel unieke welkomstacties die je niet op de reguliere manier bij onder andere Anode Energie of HVC kunt vinden. Overstappen van energie gaat simpel en probleemloos. Op de site vind je nuttige details en handreikingen dat je kunt gebruiken bij het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, wat je moet weten over overstappen, en wat je moeten weten rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Nes

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Nes? Het is onmogelijk één energieleverancier te onderscheiden die de laagste prijzen hanteert. Het heeft te maken met jouw persoonlijke situatie: energieconsumptie en adres. Verder ga je te kort door de bocht als je kijkt naar alleen de energietarieven. Dit bepaalt maar in kleine mate de uiteindelijke energierekening. Check maar eens jullie jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: verbruikskosten, aansluitkosten, opslag duurzame energie, energiebelasting, leveringkosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Tevens bieden sommige maatschappijen een gulle welkomstkorting als je jouw contract oversluit. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €155 – €285. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Ratum.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het betreft een aardig complexe berekening. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Binnen een paar minuten overstappen naar een goedkoop energiepakket in Nes juni 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + energieverbruik in. Daarop vind je een overzicht met beschikbare energieleveranciers. Je selecteert vlug de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Het overstappen is binnen enkele minuten gedaan. Hulp nodig bij het doorgeven van je gas & licht gebruik? Op de site vind jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort huis Verbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Gezinssamenstelling Stroom kWh Gas
1 persoon 1.800 kWh 675 m³
2 bewoners 2.175 kWh 1.100 m³
2 & 1 kind 3.000 kWh 1.475 m³
2 & 2 kinderen 3.725 kWh 1.700 m³
Gezin + 3 kinderen 4.325 kWh 1.950 m³

Alle aanbieders

Alle populaire partijen vergelijken. Van Anode Energie tot aan Vrijopnaam.

Vind het goedkoopste pakket

Niemand wil teveel betalen voor energie. Besparingen mogelijk tot €505 per jaar.

Razendsnel overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Nes

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Op zoek naar een betaalbaar pakket? Hier tref je alle goedkope contracten. Door gebruik te maken van de vergelijker kan jij meteen energieprijzen Nes vergelijken. Vul postcode + huisnummer + verbruiksgegevens in, en selecteer à la minute de goedkoopste maatschappij. Meer weten over een zeker pakket? Klik dan op website van de aanbieder. Stap nu over naar alle energieaanbiedingen en actiekortingen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Bekijk de handige stappen rechts en achterhaal meteen de beste of voordeligste energieleverancier voor jullie woning. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Grevenbicht afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Nes?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Friesland)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Nes juni 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Nes? Hier doorzoek jij een aantal van standaard pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Vattenfall, Eneco, Essent, NLE, Greenchoice maar uiteraard ook Oxxio, Energiedirect.nl, Qurrent, ENGIE, Powerpeers gerekend met een verbruik van 1600 kWh tot 4050 kWh stroom plus 700 m3 t/m 1650 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig mag je helemaal zelf kiezen naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is het einde van de contractperiode in zicht, sta je op het punt om te verhuizen, of ben je ontevreden over jouw energiemaatschappij? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Advies: doorzoek ten alle tijde de voorwaarden van het energiecontract. Hoe zit het met de opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Nes. Zodra je een bestelling hebt geplaatst krijg je de bevestiging binnen van jouw aanstaande leverancier. In deze mail of brief bekijk jij alle tarieven en condities (denk hierbij aan aansluitkosten, netbeheerkosten, verbruikskosten, leveringkosten, energiebelasting: ) van het energiecontract. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, vaak binnen een week.

Wettelijke bedenktijd

Als de bestelling in goede orde binnengekomen is, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. In deze 14 dagen mag je zonder kosten en zonder specifieke reden het pakket annuleren. Vind je het allemaal prima? De overstap van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Opzeggen van oude contract

Je huidige energiecontract wordt beëindigd. Dikwijls wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Advies: ga je van woning wisselen? Dan moet je zelf dikwijls de huidige contracten moet opzeggen.

Jouw meterstanden doorgeven

Om het oversluiten te verwerken zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de nieuwe leverancier. Meestal gebeurt dit vlak voor de datum van overstap, hoewel het soms ook uitloopt tot twee weken na de dag van overstappen. De toekomstige aanbieder geeft dit door aan de eerdere maatschappij waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt alles definitief gemaakt, en start de levering van stroom en gas door de nieuwe energiemaatschappij in Nes. Hiervoor krijg je vanzelfsprekend een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Dit bedrag mag je gewoon verlagen. Ook incasseer je een jaaroverzicht en eindafrekening van jouw oude energiemaatschappij. Lees verder over “energiebedrijf Qwint“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is vandaag de dag een streven van veel mensen. Onder andere gasvrij wonen en besparen op de CO2 uitstoot. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De 2 meest toegepaste mogelijkheden zijn zon en wind (energie). Het gros van de maatschappijen hebben dat in hun portfolio. De aanbieders bestellen windenergie en zonne-energie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie heb je 2 opties: zonnepanelen laten plaatsen voor op jouw woning of specifiek zoeken naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom plus jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. In ruil krijg je terugleververgoeding in de gemeente Dongeradeel.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Daardoor zal je gasverbruik significant dalen. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog best duur in vergelijking met Nefit, AWB, Atag, Vaillant of Remeha ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Zo kan je direct besparen op de energierekening. Zonneboilers, Het warmtenet en Pelletkachels kun je ook nog afwegen.

Groene windenergie

Op een groeiend aantal locaties kom je windmolens tegen. Windturbines dragen bij aan volledig zuivere windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elk energiepakket biedt deze vorm van stroom aan. Een uitgebreide filter zul je in de energievergelijker terugvinden. Nieuw: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Friesland.

Minder energie consumeren

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Op het moment dat je het verbruik van energie reduceert heeft dat direct effect. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op de milieubelasting. Ga zoveel mogelijk voor zuinige apparaten en A++ labels of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Nes

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energie aanbieders in Nes en bezuinig op gas en licht!