Energieleveranciers Eersel Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €595 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Eersel vergelijken gaat eenvoudig middels onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul alle velden in, en je ontdekt moeiteloos de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Je vind hier alle exclusieve welkomstkortingen die je niet via de website van o.a. Budget Energie of Noordelijk Lokaal Duurzaam kunt gebruiken. Het oversluiten gaat makkelijk en gebruiksvriendelijk. Hieronder lees je nuttige gegevens en hulp bij het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, hoe je snel kunt overstappen, en wat er allemaal mogelijk is met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Eersel

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Eersel? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te markeren die echt het goedkoopste is. Dit wordt beïnvloed door aspecten als: gas- en stroomverbruik en adres. Verder zijn er veel aspecten belangrijker dan uitsluitend de energietarieven. Dat beslaat slechts deels de maandelijks energierekeningen. Bekijk maar eens je jaarrekening: jij betaalt leveringkosten, verbruikskosten, vastrecht, netbeheerkosten, energiebelasting: het wordt allemaal doorbelast. Verder geven flink wat organisaties een aantrekkelijke welkomstpremie als jij naar hen overstapt. In de praktijk ligt varieert dit van €115 t/m €195. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Oegstgeest.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: We hebben het hier over best een gecompliceerde calculatie. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Dat doet onze gratis energievergelijker. Binnen een paar minuten overstappen naar een goedkoop energiepakket in Eersel juni 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en een schatting van je energieverbruik in. Hierna vind je een lijst met de goedkoopste energie aanbieders. Je selecteert snel de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Het overstappen stelt niet veel voor, het is zo rond gemaakt. Moeite bij het inschatten van je jaarlijkse energiegebruik? Hieronder tref jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Type woning Gasconsumptie
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Soort huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.800 kWh 675 m³
2 bewoners 2.300 kWh 1.000 m³
Familie (1 kind) 2.925 kWh 1.500 m³
Familie (2 kinderen) 3.475 kWh 1.800 m³
2 & 3 kinderen 4.300 kWh 1.925 m³

Alle leveranciers

Alle betrouwbare partijen vergelijken. Van Greenchoice tot UnitedConsumers.

Vind het goedkoopste pakket

Vind de goedkoopste leverancier. Bespaar tot wel €315 per jaar.

Probleemloos overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Eersel

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Wil jij een voordelig energiepakket? Dan heb je de juiste website gevonden. Door gebruik te maken van onze zoekmachine kun jij rap energieprijzen Eersel vergelijken. Voer je adres en verbruik in, en selecteer eenvoudig de goedkoopste aanbieder. Aanvullende info over een bepaald contract? Selecteer dan de overkoepelende merksite. Stap nu over naar alle energieaanbiedingen en overstap bonussen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen hiernaast en ontdek direct de milieuvriendelijkste of de goedkoopste energieleverancier voor jullie woning. Zoek ook naar goedkoopste energie in Ratum afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Eersel?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Noord-Brabant)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in Eersel juni 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Eersel? Op de site check je een lijstje met meest bestelde pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Eneco, NLE, Essent, Vattenfall, Greenchoice + Oxxio, Budget Energie, Energiedirect.nl, ENGIE, Powerpeers berekend met een consumptie van 1600 kWh t/m 3850 kWh stroom en 750 m3 – 1850 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 1 jaar
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag kies jij er zelf voor bij wie je gas en licht afneemt. Ben je bij contractvrij, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je ontevreden over jouw bestaande energieleverancier? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Let op: bekijk uiteraard de kleine lettertjes van het gekozen energiepakket. Heb je maken met een opzegtermijn of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Eersel. Als jij een contract hebt afgesloten zul jij een mail ontvangen van jullie nieuwe energiemaatschappij. In dit schrijven tref jij afgesproken prijzen en kleine lettertjes (bijvoorbeeld netbeheerkosten, aansluitkosten, verbruikskosten, regiotoeslag, opslag duurzame energie: ) van het gekozen pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, vaak binnen een week.

14 dagen bedenktijd

Nadat je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze dagen mag je gratis en zonder specifieke reden het contract ongeldig verklaren. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Oude energiepakket opzeggen

Je vorige gas en stroom pakket wordt beëindigd. Normaliter krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Belangrijk: ga je van woning wisselen? Bij dit scenario moet je zelf doorgaans het energiecontract beëindigen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een correcte afhandeling ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de toekomstige leverancier. Gewoonlijk doe je dit een paar dagen voor de gekozen dag van overstappen, maar het kan ook best 1 of 2 weken nadat het contract is ingegaan. Jouw “nieuwe” maatschappij speelt de standen door aan de eerdere leverancier die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Overstap is geslaagd

Is alles gelukt? Dan wordt alles in orde gemaakt, en zal gas en stroom worden geleverd door de gekozen energiemaatschappij in Eersel. Hiervoor krijg je vanzelfsprekend een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze schatting van verbruikskosten mag jij verlagen. Daarbij krijg je te maken met een eindafrekening van jouw “oude” maatschappij. Check ook “Enexis stroom“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is momenteel een belangrijk thema. Voorbeelden zijn je huis gasvrij verwarmen en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? 2 relevante opties zijn keuzes zijn zonne-energie en windenergie. Het gros van de leveranciers werken hier dan ook graag mee. De leveranciers reserveren windenergie en zonne-energie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie kun jij kiezen: investeren in zonnepanelen voor jullie eigen woning of gaan voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Investeren in zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en bovendien je overschot aan stroom terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Hiervoor ontvang je een tegemoetkoming in de gemeente Eersel.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Zo gaat je gasverbruik flink omlaag. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Hybride warmtepompen zijn nog best duur als je ze legt naast een Nefit, Intergas, AWB, Atag of Vaillant ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Je kunt flink besparen op de energierekening. Pelletkachels, Zonneboilers en Het warmtenet kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Door heel Nederland kom je windmolens tegen. Deze windturbines leveren volledig groene windstroom voor woningen in ons land. Niet ieder maatschappij werkt met deze vorm van groene stroom. Een uitgebreide filter vind je in onze energievergelijker. Misschien iets voor je: een deel van een windmolen kopen in provincie Noord-Brabant.

Minder energie consumeren

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Dan moet je besparen op je verbruik. Wanneer je jouw eigen verbruik kunt minderen levert dat een besparing op. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Houd rekening met apparatuur met A of A+ label of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Eersel

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energieleveranciers in Eersel en bespaar op gas en licht!