Energieleveranciers Tholen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €315 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Tholen vergelijken gaat supersnel dankzij onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je achterhaalt binnen no-time de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Ontdek aantrekkelijke acties die jij via de sites van aanbieders zoals Eneco of UnitedConsumers kan afsluiten. Overstappen gaat moeiteloos en vlug. Op energieleverancieractie.nl vergaar je functionele aanwijzingen en hulp voor het zoeken naar de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, wat je moet weten over overstappen, en wat jij kunt doen betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Tholen

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Tholen? Het is onmogelijk één energieleverancier te betitelen die daadwerkelijk het meest voordelig is. Het heeft te maken met jouw specifieke wensen: gas- en stroom consumptie en locatie. Uiteraard moet je meer mee laten wegen dan uitsluitend de energietarieven. Dit beïnvloed slechts ten dele de energienota. Check maar eens jullie jaarrekening van de energieleverancier: opslag duurzame energie, netbeheerkosten, energiebelasting, regiotoeslag, verbruikskosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Tevens geven sommige aanbieders een flinke welkomstkorting als je jouw contract oversluit. Dit kan zelfs oplopen van €90 tot €210. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Eenrum.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het is een aanzienlijk complexe calculatie. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Gelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Tholen juli 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en een schatting van je energieverbruik in. Aansluitend vind je een lijst met beschikbare energiebedrijven. Je selecteert ogenblikkelijk de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Het overstappen stelt niet veel voor, het is zo rond gemaakt. Moeite bij het invoeren van jouw energieconsumptie? Hierna bekijk jij het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Type woning Gasgebruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Soort huishouden Elektriciteit Gas
1 persoon 1.950 kWh 600 m³
2 personen 2.125 kWh 1.125 m³
Gezin + 1 kind 3.000 kWh 1.325 m³
2 & 2 kinderen 3.450 kWh 1.725 m³
Gezin + 3 kinderen 4.075 kWh 2.000 m³

Complete vergelijking

Alle betrouwbare partijen vergelijken. Van Huismerk Energie tot aan HVC.

Makkelijk besparen op energie

Nooit meer teveel betalen. Besparingen tot wel €235 per jaar.

Razendsnel overstappen

Profiteer van de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

Energieprijzen vergelijken in Tholen

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Op zoek naar een betaalbaar energiepakket? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Door gebruik te maken van energieleverancieractie.nl kun jij onmiddellijk energieprijzen Tholen vergelijken. Vul jouw locatie & verbruiksgegevens in, en bekijk eenvoudig het goedkoopste contract. Meer details over een bepaald pakket? Ga dan verder naar de overkoepelende merksite. Profiteer nu van alle energieaanbiedingen en de hoogste kortingen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan die je hiernaast ziet en signaleer direct de “groenste” of de goedkoopste energieleverancier voor je huis. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Neeritter afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Tholen?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Zeeland)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in Tholen juli 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Tholen? Op deze website bekijk je een lijstje met gangbare pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Essent, Eneco, Pure Energie, NLE, Vattenfall en ook ENGIE, Oxxio, Budget Energie, Powerpeers, Qurrent uitgaande van een verbruik van 1700 kWh – 3650 kWh stroom en 1000 m3 tot 1500 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In Nederland kies jij er zelf voor bij wie je gas en licht afneemt. Loopt het contract bijna af, sta je op het punt om te verhuizen, of wil je gewoon af van jouw energieleverancier? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Vergeet niet: bekijk ten alle tijde de condities van het energiecontract. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Contracten vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Tholen. Wanneer het contract is doorgevoerd ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de aankomende organisatie. Daarin tref jij alle tarieven en extra regels (zoals regiotoeslag, verbruikskosten, vastrecht, energiebelasting, leveringkosten: ) van het energiecontract. Je ontvangt dit digitaal of per post, en het duurt een paar dagen.

Wettelijke bedenktijd

Op het moment dat je de bevestiging ontvangen hebt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. In deze 14 dagen heb je de mogelijkheid om gratis, of een geldige reden op te geven, het nieuwe contract cancellen. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie is dan bindend.

Opzeggen van huidige energiecontract

Dat vorige energiecontract zal worden beëindigd. Meestal doet de nieuwe aanbieder dit. Belangrijk: ga je van woning wisselen? Je moet dan zelf in de meeste gevallen het contract even opzeggen.

Doorgeven van meterstanden

De overstap goed regelen? Dan moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan jouw aanstaande energieaanbieder. Gewoonlijk gebeurt dit iets voor de overstapdatum, maar soms gebeurt het ook 2 weken nadat het contract is ingegaan. Jouw aanstaande energiemaatschappij communiceert dit weer richting de “vroegere” energieleverancier zodat deze de eindafrekening kan maken.

Het overstappen is gelukt

Is alles gelukt? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en start de levering van stroom en gas door de geselecteerde energiemaatschappij in Tholen. Je kunt rekenen op wederom een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze mag je op ieder moment bijstellen. Voorts ontvang jij een jaaroverzicht en eindafrekening van de eerdere energieaanbieder. Bezoek nu “contract afsluiten bij Vrijopnaam“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is momenteel een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Onder andere een woning zonder gas en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De twee meest interessante keuzes zijn zon en wind (energie). De meeste maatschappijen werken hier dan ook graag mee. De bedrijven bestellen windenergie en zonne-energie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: het kopen van zonnepanelen voor op het dak of speciaal op zoek gaan naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en natuurlijk de “extra” stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Daarvoor heb je recht op een redelijke vergoeding in de gemeente Tholen.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Zodoende gaat je gasverbruik flink omlaag. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs wanneer je het vergelijk met een Nefit, Intergas, AWB, Vaillant of Atag ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energienota. Infraroodpanelen, Het warmtenet en Zonneboilers zijn ook populaire opties.

Windenergie

Op steeds meer plekken zie je grote parken met windmolens. Windturbines genereren schone windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder leveranciers doet hier aan mee. De mogelijkheid hierop te selecteren is beschikbaar in onze online energievergelijker. Iets van de laatste jaren: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Zeeland.

Minder energie consumeren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. In het geval je het verbruik van energie vermindert zal de besparing groot zijn. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op het vervuilen van de aarde. Ga zoveel mogelijk voor producten met A++ labels of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Tholen

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energie aanbieders in Tholen en bespaar op gas en licht!