Energieleveranciers Eenrum Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar zo €505 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Eenrum vergelijken gaat eenvoudig door middel van onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je bekijkt direct de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Check alle unieke kortingsacties die jij via de sites van bedrijven als Budget Energie of Leon Zeewolde kan afsluiten. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat gemakkelijk en probleemloos. Op de site lees je nuttige informatie en hulp ten behoeve van het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en wat de mogelijkheden zijn ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Eenrum

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Eenrum? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te bestempelen die de laagste prijzen hanteert. Dit hangt af van aspecten als: gas- en stroomverbruik en woning. Eveneens zijn er meer zaken belangrijk dan alleen de energietarieven. Dit bepaalt slechts ten dele de uiteindelijke energierekening. Bekijk maar eens je jaarrekening van de energieleverancier: verbruikskosten, leveringkosten, netbeheerkosten, energiebelasting, opslag duurzame energie: hier betaal je (indirect) ook voor. Daarnaast bieden veel aanbieders een flinke welkomstkorting als jij naar hen overstapt. Dit kan zelfs oplopen van €145 tot +/- €220. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Odoorn.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het betreft nogal een moeilijke berekening. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Ogenblikkelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Eenrum mei 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en je totale jaarverbruik in. Dan doorzoek je een overzicht met relevante energiebedrijven. Je vindt zo snel de goedkoopste leverancier van stroom en gas. De overstap is binnen no-time gedaan. Advies nodig bij het invoeren van jouw energieconsumptie? Op energieleverancieractie.nl tref jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij voor een aantal situaties.


Soort woning Verbruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Gezinssamenstelling Stroom Gas
1 persoons huishouden 1.800 kWh 600 m³
2 bewoners 2.125 kWh 1.125 m³
Gezin + 1 kind 2.775 kWh 1.475 m³
Gezin + 2 kinderen 3.525 kWh 1.700 m³
Gezin + 3 kinderen 4.050 kWh 1.925 m³

Alle organisaties

Alle gangbare organisaties vergelijken. Van Eneco tot Powerpeers.

Een lagere energierekening

Eenvoudig vergelijken op prijs. Dit scheelt je zo €225 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Geen moment zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Eenrum

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Ben jij op zoek naar een betaalbaar contract? Dan heb je de juiste website gevonden. Met behulp van energieleverancieractie.nl kan je ogenblikkelijk energieprijzen Eenrum vergelijken. Vul jouw locatie plusenergieverbruik in en kies direct de goedkoopste aanbieder. Meer details over een bepaalde aanbieder? Bekijk dan site van de leverancier. Check nu de beste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen op deze pagina en vergelijk ogenblikkelijk de beste of meest goedkope energieleverancier voor je huis. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Kotten afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Eenrum?

 1. Voer jouw locatie in (Groningen)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Eenrum mei 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Eenrum? Hieronder vind jij een opsomming met standaard pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Essent, NLE, Pure Energie, Vattenfall, Eneco maar ook Oxxio, Powerpeers, Budget Energie, Qurrent, Energiedirect.nl berekend met een consumptie van 1950 kWh tot 3900 kWh stroom plus 800 m3 tot 2000 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

In ons land kies jij er zelf voor naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is jouw energiecontract verlopen, ga je van huis wisselen, of ben je ontevreden over jullie actuele leverancier? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Belangrijk: controleer altijd de opgestelde regels van het gekozen energiepakket. Wat is de opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Eenrum. Nadat jij een contract hebt afgesloten krijg je de bevestiging binnen van de aankomende aanbieder. Hierin lees je de kosten en voorwaarden (denk aan aansluitkosten, netbeheerkosten, leveringkosten, opslag duurzame energie, regiotoeslag: ) van het energiecontract. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Zodra het nieuwe contract binnen is, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze 14 dagen mag je zonder consequenties en zonder opgaaf van reden het pakket annuleren. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Oude contract opzeggen

Dat vorige energiecontract zal worden opgezegd. Gewoonlijk doet de nieuwe aanbieder dit. Let op: overstappen vanwege verhuizing? Dan moet je zelf gewoonlijk het contract even opzeggen.

Meterstanden doorgeven

Om het oversluiten te verwerken dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan de aanstaande energiemaatschappij. Normaliter moet dit zo’n week voor de gekozen dag van overstappen, maar het kan ook best een paar dagen na de overstapdatum. De nieuwe energieaanbieder geeft dit door aan jouw oude energiemaatschappij waarna je een eindafrekening ontvangt.

Overstap is geslaagd

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt alles definitief gemaakt, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de nieuwe energiemaatschappij in Eenrum. Je kunt rekenen op een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze mag je op ieder moment bewerken. Voorts ontvang je een jaaroverzicht en eindafrekening van de eerdere energieleverancier. Ga verder naar “Vandebron stroom“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is tegenwoordig een hot topic. Voorbeelden zijn je huis gasvrij verwarmen en minder CO2 uitstoten. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De twee meest interessante keuzes zijn zon en wind (energie). Het gros van de energie-aanbieders doen hier aan mee. De organisaties bestellen zonne-energie en stroom afkomstig van wind zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen installeren voor jullie eigen woning of specifiek zoeken naar een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Jij kan je stroom dan zelf gebruiken plus je overschot aan stroom terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Jullie ontvangen hiervoor een aantrekkelijk tarief in de gemeente De Marne.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Op die manier kan je het gasverbruik flink reduceren. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog best duur wanneer je het vergelijk met een Nefit, Intergas, Vaillant, Remeha of Atag ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energiekosten. Pelletkachels, Het warmtenet en Zonneboilers zijn ook populaire opties.

Windenergie

In alle provincies zul je grote windmolens kunnen spotten. Een windturbine levert volledig zuivere windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elke leveranciers doet hier aan mee. Een uitgebreide filter is beschikbaar in onze online energievergelijker. Misschien iets voor je: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Groningen.

Besparen op je verbruik

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. Op het moment dat je jouw eigen verbruik kunt terugdringen heeft dat direct effect. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Kies bijvoorbeeld bewust voor apparaten met een A+ label of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Eenrum

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk aanbieders van energie in Eenrum en bezuinig op gas en licht!