Energieleveranciers Neeritter Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €415 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Neeritter vergelijken gaat eenvoudig met behulp van onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je ontdekt vlug de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Met veel tijdelijke welkomstacties die je niet op de reguliere manier bij bedrijven als Eneco en Vattenfall kunt vinden. Het oversluiten gaat moeiteloos en probleemloos. Hieronder doorzoek jij functionele informatie en handreikingen bij het zoeken naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en wat je moeten weten met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Neeritter

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Neeritter? Er is helaas niet één energieleverancier te markeren waar jij het goedkoopst uit bent. Het heeft te maken met indicatoren zoals: stroom- en gas consumptie en woonplaats. Verder moet je verder kijken dan exclusief de energietarieven. Dat bepaalt slechts deels de energienota. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening: jij betaalt opslag duurzame energie, energiebelasting, netbeheerkosten, vastrecht, aansluitkosten: het telt allemaal mee. Ook bieden de meeste leveranciers een vorstelijke welkomstpremie voor overstappers. Doorgaans is dat zo’n €120 – €270. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Kotten.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Je hebt te maken met best een flinke rekensom. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Neeritter april 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + je totale jaarverbruik in. Aansluitend vind je een opsomming met de meest voordelige energie aanbieders. Je ontdekt moeiteloos de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap stelt niet veel voor, het is zo gepiept. Hulp nodig bij het schatten van jouw verbruik? Hierna vind jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Soort huis Gasgebruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Type huishouden Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.900 kWh 625 m³
2 personen 2.300 kWh 1.150 m³
Gezin + 1 kind 2.850 kWh 1.400 m³
Familie (2 kinderen) 3.700 kWh 1.700 m³
2 & 3 kinderen 4.050 kWh 2.050 m³

Complete vergelijking

Alle gangbare partijen vergelijken. Van DELTA tot Qurrent.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Niemand wil teveel betalen voor energie. Dit scheelt je zo €225 per jaar.

A la minute overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

Energieprijzen vergelijken in Neeritter

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Overstappen op een voordelig energiepakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Via onze speciale vergelijker kan je onmiddellijk energieprijzen Neeritter vergelijken. Geef je woongegevens + energieverbruik in en bekijk eenvoudig het goedkoopste contract. Aanvullende info over een zeker contract? Dit vind je in de overkoepelende merksite. Vergelijk nu de belangrijkste energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen die je hiernaast ziet en achterhaal snel de “groenste” of meest betaalbare energieleverancier voor je huis. Ook interessant: goedkoopste energie in Grathem afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Neeritter?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Limburg)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Kies de beste aanbieding en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Neeritter april 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Neeritter? Hieronder vind je een tabel met beschikbare pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals NLE, Essent, Greenchoice, Eneco, Vattenfall en natuurlijk Energiedirect.nl, Powerpeers, Oxxio, ENGIE, Budget Energie berekend met een consumptie van 2350 kWh tot 2850 kWh stroom en 1000 m3 tot 1550 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig kies jij er zelf voor waar jij je gas en licht inkoopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, sta je op het punt om te verhuizen, of ben je niet blij met jouw bestaande energieaanbieder? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Belangrijk: check wel de kleine lettertjes van het gekozen energiepakket. Welke opzegtermijn geldt er, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Neeritter. Wanneer je een bestelling hebt geplaatst krijg je de bevestiging binnen van de aankomende organisatie. Hierin zie je de prijzen en regelgeving (denk hierbij aan energiebelasting, regiotoeslag, opslag duurzame energie, netbeheerkosten, aansluitkosten: ) van het energiepakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, doorgaans binnen 2 weken.

Wettelijke bedenktijd

Op het moment dat jouw bestelling bevestigd wordt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Gedurende deze dagen mag je zonder consequenties en zonder specifieke reden je nieuwe abonnement opzeggen. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Oude contract opzeggen

Je vorige energiepakket wordt beëindigd. In de meeste gevallen draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Belangrijk: staat er een verhuizing op stapel? Bij dit scenario moet je zelf normaal gesproken de actuele abonnementen stopzetten.

Jouw meterstanden doorgeven

Om het oversluiten te verwerken zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw toekomstige energiemaatschappij. In de meeste gevallen dien je dit te doen zo’n week voor de gekozen dag van overstappen, maar soms gebeurt het ook een paar dagen na de overstapdatum. Jouw “nieuwe” energieaanbieder speelt de standen door aan jouw “oude” maatschappij die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt alles in orde gemaakt, en zal gas en stroom worden geleverd door de “nieuwe” energiemaatschappij in Neeritter. Je kunt rekenen op een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze mag je op ieder moment corrigeren. Daarnaast ontvang je een eindafrekening van de eerdere energieleverancier. Ga verder naar “energiebedrijf Powerpeers“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is momenteel een veelbesproken doelstelling. Onder andere je huis gasvrij verwarmen en besparen op de CO2 uitstoot. Wat kan ik zelf doen met groene energie? 2 relevante opties zijn keuzes zijn zonne-energie en windenergie. Het gros van de maatschappijen hebben dat in hun portfolio. De bedrijven halen deze windenergie en zonne-energie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie onderscheiden we 2 situaties: het kopen van zonnepanelen voor op jouw woning of gaan voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is vaak erg winstgevend. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en bovendien het overschot aan stroom terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Hiervoor ontvang je een kleine vergoeding in de gemeente Leudal.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Middels dit systeem verbruik je amper nog gas. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. De (hybride) warmtepompen zijn nog best duur wanneer je het vergelijk met een Nefit, AWB, Atag, Remeha of Intergas ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Zo kan je direct besparen op de energierekening. Pelletkachels, Zonneboilers en Het warmtenet zijn ook innovatieve producten.

Groene windenergie

Door heel Nederland zie je grote parken met windmolens. Windturbines genereren 100% groene windstroom voor NL huishoudens. Niet elke maatschappij is automatisch aanbieder van groene stroom. Een uitgebreide filter wordt weergegeven in de energievergelijker. Ook interessant: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Limburg.

Energieverbruik reduceren

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Wanneer je jouw energieconsumptie kan verlagen heeft dat direct effect. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op de uitstoot van CO2. Houd rekening met huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Neeritter

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energie aanbieders in Neeritter en bezuinig op gas en licht!