Energieleveranciers Teroele Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €435 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Teroele vergelijken doe je razendsnel door middel van onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul alle velden in, en je ontdekt snel de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Check alle aantrekkelijke aanbiedingen die jij niet via de normale weg bij onder andere De Vastelastenbond en Pure Energie kan afsluiten. Overstappen gaat eenvoudig en rap. Hier bekijk je nuttige toelichtingen en support dat je kunt gebruiken bij het vergelijken van een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, hoe de overstapservice werkt, en wat je moeten weten ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Teroele

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Teroele? Het is niet mogelijk één energieleverancier aan te duiden die de laagste prijzen hanteert. Dit wordt beïnvloed door indicatoren zoals: stroom- en gas consumptie en postcode. Daarnaast ga je te kort door de bocht als je kijkt naar enkel de energietarieven. Dat beslaat maar voor een deel de maandelijks energierekeningen. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: regiotoeslag, leveringkosten, netbeheerkosten, verbruikskosten, energiebelasting: hier betaal je (indirect) ook voor. Ook gunnen enkele bedrijven een flinke welkomstpremie voor consumenten die overstappen. In de praktijk ligt varieert dit van €155 t/m €215. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Eede.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het is nogal een gecompliceerde calculatie. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Binnen een paar minuten overstappen naar een goedkoop energiepakket in Teroele juli 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en energieverbruik in. Dan tref jij een resultatenpagina met de meest voordelige energieleveranciers. Je treft vlug de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Overstappen van aanbieder is binnen enkele minuten gedaan. Advies nodig bij het inschatten van je jaarlijkse energiegebruik? Hieronder check je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort huis Gasgebruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Gezinssamenstelling Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 2.000 kWh 725 m³
2 personen 2.200 kWh 1.075 m³
Gezin + 1 kind 2.825 kWh 1.400 m³
Familie (2 kinderen) 3.700 kWh 1.675 m³
2 & 3 kinderen 4.200 kWh 1.950 m³

Alle pakketten

Alle populaire maatschappijen vergelijken. Van Energieflex tot Qurrent.

Besparen op de energienota

Vergelijk alle contracten op prijs. Besparingen tot wel €355 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Dit kan met de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Teroele

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Geïnteresseerd in een betaalbaar energiepakket? Dan zit je hier helemaal goed! Met behulp van onze speciale vergelijker kan jij à la minute energieprijzen Teroele vergelijken. Voer je adres en stoom/gas verbruik in en selecteer eenvoudig de goedkoopste leverancier. Meer weten over een zekere aanbieder? Ga dan verder naar de overkoepelende merksite. Check nu de belangrijkste energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen die je hiernaast ziet en vergelijk eenvoudig de “groenste” of goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Nederasselt afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Teroele?

 1. Voer jouw locatie in (Friesland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Maak een keuze uit de contracten (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Kies de beste aanbieding en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Teroele juli 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Teroele? Op deze pagina doorzoek jij een tabel met standaard pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Vattenfall, Eneco, NLE, Greenchoice, Essent maar uiteraard ook ENGIE, Oxxio, Energiedirect.nl, Powerpeers, Budget Energie op basis van een verbruik van 1500 kWh tot 3700 kWh stroom plus 950 m3 tot 1850 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

In dit land ben je vrij om te kiezen bij welke partij jij gas en licht koopt. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga je van huis wisselen, of ben je niet zo tevreden over jullie actuele leverancier? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit is ten allen tijde mogelijk. Belangrijk: achterhaal ten alle tijde de voorwaarden van het energiecontract. Welke opzegtermijn geldt er, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Teroele. Op het moment dat je nieuwe bestelling is afgerond ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de geselecteerde organisatie. In deze mail of brief lees jij alle tarieven en extra regels (denk aan vastrecht, energiebelasting, regiotoeslag, leveringkosten, opslag duurzame energie: ) van het gekozen pakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, en het duurt een paar dagen.

Bedenktijd energiecontract

Wanneer het nieuwe contract binnen is, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Gedurende deze dagen mag je zonder consequenties en zonder opgaaf van reden het nieuwe contract cancellen. Wil je dan niet? De overstap van energie is dan rechtsgeldig.

Oude contract opzeggen

Je huidige gas & licht pakket zal worden beëindigd. Dikwijls krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Tip: ga je van woning wisselen? Jij zult dan in de regel het energiecontract beëindigen.

Jouw meterstanden doorgeven

Om het oversluiten te verwerken moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan jouw “nieuwe” energieaanbieder. In de meeste gevallen gebeurt dit iets voor het moment van overstappen, maar het kan vaak nog tot 14 dagen na de overstap. De nieuwe energieaanbieder speelt de standen door aan jouw oude leverancier waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Overstap is geslaagd

Alle stappen doorlopen? Dan wordt alles definitief gemaakt, en begint de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Teroele. Ze sturen jou hiervan vanzelfsprekend een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Dit bedrag mag je gewoon bijstellen. Voorts krijg je een jaaroverzicht en eindafrekening van je voormalige energieleverancier. Ga verder naar “contract afsluiten bij Vattenfall“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is hedendaags een veelbesproken doelstelling. Denk aan wonen zonder gasaansluiting en het beperken van CO2 gebruik. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De twee meest interessante manieren zijn windenergie en zonne-energie. De meeste energieleveranciers werken hier dan ook graag mee. De bedrijven reserveren windenergie en zonne-energie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen installeren voor je appartement of huis of bewust de keuze maken voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zelf zonnepanelen plaatsen kan heel lucratief zijn. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en daarnaast het overschot aan stroom terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Daarvoor heb je recht op een tegemoetkoming in de gemeente De Friese Meren.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Daardoor verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Deze (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop i.v.m. een Nefit, Intergas, Vaillant, Atag of Remeha ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energiekosten. Zonneboilers, Infraroodpanelen en Pelletkachels kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Op steeds meer plekken zie je grote parken met windmolens. Windturbines dragen bij aan 100% groene windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet elk energiepakket biedt deze vorm van stroom aan. Meer daarover kan je bekijken in de energievergelijker. Iets actueels: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Friesland.

Energieverbruik reduceren

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Zodra je jouw energieconsumptie reduceert levert dat een besparing op. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op de uitstoot van CO2. Ga zoveel mogelijk voor apparaten met een A+ label of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Teroele

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energieleveranciers in Teroele en bespaar op gas en licht!