Energieleveranciers Eede Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €285 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Eede vergelijken is kinderspel dankzij onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je checkt rap de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Je vind hier alle exclusieve acties die je niet via de website van onder andere DELTA of Powerpeers ontvangt. Het oversluiten gaat simpel en prettig. Hier bekijk je nuttige gegevens en tips bij het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, hoe je snel kunt overstappen, en hoe het zit met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Eede

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Eede? Het is niet mogelijk één energieleverancier te noemen waar jij het goedkoopst uit bent. Het is afhankelijk van factoren als: energieconsumptie en postcode. Uiteraard moet je meer mee laten wegen dan uitsluitend de energiekosten. Deze bepalen maar voor een deel de energierekening. Inspecteer maar eens de laatste energie jaarrekening: verbruikskosten, leveringkosten, vastrecht, regiotoeslag, netbeheerkosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Bovendien geven enkele leveranciers een vorstelijke welkomstpremie bij het overstappen. In de praktijk ligt varieert dit van €105 tot +/- €235. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Nunspeet.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het gaat om een aardig gecompliceerde berekening. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dat doet onze gratis energievergelijker. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Eede juli 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en je geschatte verbruik in. Vervolgens doorzoek je een tabel met de goedkoopste energiemaatschappijen. Je vindt zo eenvoudig de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Oversluiten is binnen enkele minuten rond gemaakt. Hulp nodig bij het inschatten van jullie energieverbruik? Op deze pagina check je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij voor een aantal situaties.


Soort huis Verbruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Samenstelling huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 persoons huishouden 1.850 kWh 600 m³
2 bewoners 2.125 kWh 1.050 m³
Gezin + 1 kind 3.075 kWh 1.350 m³
Familie (2 kinderen) 3.700 kWh 1.725 m³
Gezin + 3 kinderen 4.225 kWh 2.050 m³

Alle leveranciers

Alle gangbare partijen vergelijken. Van Huismerk Energie tot Qurrent.

Een lagere energierekening

Vergelijk alle contracten op prijs. Besparingen mogelijk tot €445 per jaar.

Probleemloos overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Eede

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Overstappen op een goedkoop energiepakket? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Met behulp van onze tool kan men vlug energieprijzen Eede vergelijken. Geef je woongegevens en stoom/gas verbruik in en zoek onmiddellijk de goedkoopste leverancier. Meer informatie m.b.t. een bepaald pakket? Dit vind je in de overkoepelende merksite. Vergelijk nu de beste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen op deze pagina en achterhaal rap de beste of meest goedkope energieleverancier voor jullie woning. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Winssen afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Eede?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Zeeland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Kies de beste aanbieding en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Eede juli 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Eede? Onder dit stukje doorzoek jij een lijstje met beschikbare pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Vattenfall, Pure Energie, Eneco, Essent, NLE maar uiteraard ook Oxxio, Powerpeers, Budget Energie, Qurrent, ENGIE uitgaande van een verbruik van 2150 kWh t/m 2600 kWh stroom plus 1400 m3 t/m 1550 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag ben jij in control waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Ben je bij contractvrij, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je ontevreden over jouw maatschappij? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit mag op elk moment. Belangrijk: bekijk altijd de voorschriften van het energiecontract. Hoe zit het met de opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Contracten vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Eede. Nadat je een bestelling hebt geplaatst ontvang je een bevestiging van de aankomende aanbieder. Daarin zie je alle tarieven en condities (onder andere opslag duurzame energie, vastrecht, verbruikskosten, energiebelasting, regiotoeslag: ) van jouw nieuwe pakket. Dit kan per mail of post, in de regel binnen 14 dagen.

Wettelijke bedenktijd

Zodra het nieuwe contract binnen is, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Binnen deze termijn mag je gratis, of een geldige reden op te geven, het nieuwe contract cancellen. Vind je het allemaal prima? De overstap van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Oude contract opzeggen

Het vorige pakket wordt beëindigd. Dikwijls wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Tip: stap je over doordat je gaat verhuizen? Jij zult dan in de regel het contract even opzeggen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een geslaagde overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw toekomstige maatschappij. Normaliter wordt dit van je gevraagd zo’n week voor de ingangsdatum, maar het kan ook best een paar dagen na de dag van overstappen. Jouw “nieuwe” energieleverancier geeft dit door aan de eerdere energieaanbieder zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Je bent overgestapt van energie

Is alles gelukt? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en start de levering van stroom en gas door jouw nieuwe energiemaatschappij in Eede. Je ontvangt hiervan een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Je kunt dit gewoon verlagen. Ook krijg je jouw persoonlijke eindafrekening van jouw “oude” leverancier. Bekijk ook “Noordelijk Lokaal Duurzaam stroom“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is tegenwoordig een hot topic. Denk aan een gasvrij huis en de uitstoot van CO2 reduceren. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De twee meest interessante alternatieven zijn zonnestroom en windenergie. De meeste maatschappijen doen hier aan mee. De leveranciers bestellen windenergie en zonne-energie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie heb je 2 opties: zonnepanelen laten plaatsen voor op je eigen huis of kiezen voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen kan al snel lonen. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen maar ook het overschot aan stroom terugleveren. Ook wel bekend als salderen. Hiervoor ontvang je een redelijke vergoeding in de gemeente Sluis.

CV vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Door deze producten verbruik je amper nog gas. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. De (hybride) warmtepompen zijn nog best duur als je ze legt naast een Nefit, Intergas, Atag, AWB of Remeha ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Je kunt flink besparen op de energienota. Zonneboilers, Het warmtenet en Infraroodpanelen zijn goede alternatieven.

Windenergie

Door heel Nederland vormen windmolens het landschap. Windturbines dragen bij aan volledig groene windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet ieder maatschappij werkt met deze vorm van groene stroom. De mogelijkheid hierop te selecteren vind je in onze energievergelijker. Iets van de laatste jaren: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Zeeland.

Besparen op je verbruik

Streef jij naar een duurzame aardbol? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Op het moment dat je het verbruik van energie kan verlagen kan je dat aanzienlijk besparen. Niet alleen op de kosten, maar ook op het vervuilen van de aarde. Koop specifiek producten met A++ labels of LED verlichting. Direct energie besparen in Eede

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energie aanbieders in Eede en bespaar op gas en licht!