Energieleveranciers Nederasselt Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €385 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Nederasselt vergelijken is gemakkelijk middels onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je ziet snel de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Met veel aantrekkelijke acties die jij via de sites van bedrijven als Anode Energie of MAIN Energie kunt gebruiken. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat handig en probleemloos. Op de site vergaar je bruikbare toelichtingen en handreikingen ter ondersteuning bij het vinden van een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en wat jij kunt doen betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Nederasselt

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Nederasselt? Het is niet mogelijk één energieleverancier te bestempelen waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit wordt mede bepaald door indicatoren zoals: energieverbruik en adres. Bovendien ga je te kort door de bocht als je kijkt naar puur de energietarieven. Dat bepaalt maar in kleine mate de energierekening. Controleer maar de jaarafrekening: je vindt daar: netbeheerkosten, opslag duurzame energie, aansluitkosten, regiotoeslag, vastrecht: het telt allemaal mee. Daarnaast hanteren de meeste organisaties een aantrekkelijke welkomstpremie bij het overstappen. Dit kan zelfs oplopen van €80 tot +/- €275. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Winssen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Je hebt te maken met nogal een flinke berekening. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Nederasselt mei 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + je geschatte verbruik in. Hierna doorzoek je een overzicht met beschikbare energiemaatschappijen. Je ontdekt binnen no-time de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen van aanbieder is binnen no-time rond gemaakt. Problemen bij het invullen van je jaarlijkse energiegebruik? Op energieleverancieractie.nl check je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Soort huis Gasgebruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Type huishouden Stroom Gas
1 bewoner 1.925 kWh 700 m³
2 persoons huishouden 2.125 kWh 1.050 m³
Familie (1 kind) 2.700 kWh 1.350 m³
Familie (2 kinderen) 3.600 kWh 1.775 m³
Gezin + 3 kinderen 4.000 kWh 2.075 m³

Alle pakketten

Alle gangbare maatschappijen vergelijken. Van Eneco tot Vandebron.

Besparen op je energie

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Bespaar tot wel €405 per jaar.

Razendsnel overstappen

Dit kan met de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Nederasselt

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Wil jij een voordelig contract? Dan ben je hier aan het juiste adres! Met behulp van energieleverancieractie.nl kun jij ogenblikkelijk energieprijzen Nederasselt vergelijken. Vul postcode + huisnummer & energieverbruik in en vind onmiddellijk de goedkoopste leverancier. Aanvullende info over een bepaald contract? Bekijk dan de overkoepelende merksite. Ontdek nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en welkomstkortingen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan die je hiernaast ziet en vind onmiddellijk de milieuvriendelijkste of goedkoopste energieleverancier voor je verbruik. Ook interessant: goedkoopste energie in Goudriaan afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Nederasselt?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Gelderland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het volledige verbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Nederasselt mei 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Nederasselt? Op energieleverancieractie.nl vind jij een ranglijst van veel bestelde pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals NLE, Eneco, Greenchoice, Essent, Pure Energie + Energiedirect.nl, ENGIE, Budget Energie, Oxxio, Powerpeers op basis van een verbruik van 2000 kWh – 3800 kWh stroom plus 900 m3 tot 2000 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie
 • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

In ons land ben jij er verantwoordelijk voor bij welke partij jij gas en licht koopt. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga jij verhuizen, of ben je niet zo tevreden over jullie actuele energieleverancier? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Advies: check wel de kleine lettertjes van jouw energiemaatschappij. Hoe zit het met de opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Nederasselt. Vanaf het punt dat je nieuwe bestelling is afgerond zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de nieuwe energieleverancier. Daarin zie jij de kosten en bijkomende kosten (denk aan vastrecht, netbeheerkosten, regiotoeslag, aansluitkosten, verbruikskosten: ) van jouw nieuwe pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, in de regel binnen 14 dagen.

Bedenktijd energiecontract

Nadat je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen kun jij nog zonder kosten te maken en zonder opgaaf van reden je nieuwe abonnement opzeggen. Wil je dan niet? De overstap van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Opzeggen van huidige energiecontract

Het werkende gas en stroom pakket wordt stopgezet. Gewoonlijk doet de nieuwe aanbieder dit. Let op: ga je van woning wisselen? Jij zult dan in de regel het contract even opzeggen.

Meterstanden doorgeven

Voor een geslaagde overstap moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de toekomstige energieleverancier. Normaliter moet dit zo’n week voor het moment van overstappen, maar het kan ook best 14 dagen na de gekozen overstapdatum. De nieuwe energieleverancier stuurt de standen door naar de eerdere leverancier waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Heb jij alle stappen afgerond? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de geselecteerde energiemaatschappij in Nederasselt. Het is nog even wachten op een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Dit bedrag mag je gewoon corrigeren. Voorts ontvangen jullie jouw persoonlijke eindafrekening van de “vroegere” energiemaatschappij. Lees verder over “energiebedrijf HVC“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is momenteel een veelbesproken doelstelling. Hierbij kun je denken aan gasvrij wonen en het beperken van CO2 gebruik. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De meest relevante alternatieven zijn wind en zon (stroom). Het gros van de leveranciers hebben dat in hun portfolio. De aanbieders kopen deze windenergie en zonne-energie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie kun jij kiezen: zonnepanelen installeren voor op je eigen huis of kiezen voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is heel interessant. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken plus jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Ook wel bekend als salderen. Jullie ontvangen hiervoor een kleine vergoeding in de gemeente Heumen.

CV vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Op die manier kan je het gasverbruik flink reduceren. Wanneer we het hebben over zonne-energie. De (hybride) warmtepompen zijn nog best duur als je ze legt naast een Nefit, AWB, Remeha, Intergas of Vaillant ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Je kunt flink besparen op de energienota. Het warmtenet, Zonneboilers en Infraroodpanelen zijn ook populaire opties.

Windenergie

Door heel Nederland zul je grote windmolens kunnen spotten. Windturbines dragen bij aan volledig zuivere windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet ieder leveranciers doet hier aan mee. Extra info hierover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Wat ook in opkomst is: een deel van een windmolen kopen in provincie Gelderland.

Besparen op je verbruik

Wil je echt groen zijn? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Zodra je jouw energieconsumptie kunt terugdringen heeft dat direct effect. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op CO-2 uitstoot. Probeer je te beperkten tot apparaten met een A+ label of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Nederasselt

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energiemaatschappijen in Nederasselt en bezuinig op gas en licht!