Energieleveranciers Goudriaan Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €605 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Goudriaan vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit via onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul alle velden in, en je achterhaalt rap de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Ontdek tijdelijke welkomstkortingen die jij niet via de normale weg bij o.a. E.ON en Qurrent kan afsluiten. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat makkelijk en is zo gepiept. Op de site vind je praktische gegevens en adviezen ter ondersteuning bij het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, meer info over overstappen, en wat je moeten weten ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Goudriaan

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Goudriaan? Er is helaas niet één energieleverancier te onderscheiden die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit wordt mede bepaald door jouw persoonlijke situatie: gas- en stroom consumptie en locatie. Verder ga je te kort door de bocht als je kijkt naar uitsluitend de energietarieven. Dit bepaalt slechts deels je rekening voor de energie. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening: jij betaalt energiebelasting, opslag duurzame energie, netbeheerkosten, vastrecht, verbruikskosten: het wordt allemaal doorbelast. Tevens bieden enkele bedrijven een vorstelijke welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Deze loopt op van €100 tot +/- €190. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Purmer.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: We hebben het hier over een aanzienlijk complexe calculatie. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Goudriaan juni 2024? Geef je adresgegevens plus je geschatte verbruik in. Daarna volgt een tabel met relevante energiemaatschappijen. Je selecteert simpel de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Overstappen is binnen enkele minuten rond gemaakt. Hulp nodig bij het doorgeven van je jaarlijkse energiegebruik? Hieronder vind jij het stroom- en gasverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Type woning Gasverbruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Gezinssamenstelling Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoon 1.850 kWh 725 m³
2 bewoners 2.150 kWh 1.000 m³
Familie (1 kind) 3.075 kWh 1.500 m³
Gezin + 2 kinderen 3.525 kWh 1.600 m³
2 & 3 kinderen 4.250 kWh 2.000 m³

Complete vergelijking

Alle bekende aanbieders vergelijken. Van DELTA tot en met HVC.

Een lagere energierekening

Eenvoudig vergelijken op prijs. Bespaar tot wel €385 per jaar.

Gelijk overstappen

Dankzij de overstapservice. Je komt niet zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Goudriaan

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Overstappen op een betaalbaar pakket? Dan zit je hier helemaal goed! Via energieleverancieractie.nl kan men moeiteloos energieprijzen Goudriaan vergelijken. Voer je adres + energieverbruik in en selecteer snel de goedkoopste leverancier. Aanvullende info over een zeker contract? Dit vind je in de merkpagina. Vergelijk nu de belangrijkste energie aanbiedingen en overstap bonussen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen aan de rechterkant en achterhaal rap de beste of meest betaalbare energieleverancier voor je huis. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Almkerk afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Goudriaan?

 1. Geef jouw postcode door (Zuid-Holland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of kies direct het verbruik.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en sluit je contract online over.

Populaire energiepakketten in Goudriaan juni 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Goudriaan? Op deze website lees je een opsomming met beschikbare pakketten van populaire energiemaatschappijen als Essent, Pure Energie, Greenchoice, Vattenfall, Eneco maar uiteraard ook ENGIE, Powerpeers, Qurrent, Budget Energie, Energiedirect.nl uitgaande van een verbruik van 1750 kWh – 4450 kWh stroom plus 750 m3 t/m 1600 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Als consument mag je helemaal zelf kiezen naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga jij verhuizen, of ben je niet zo tevreden over jullie actuele energiemaatschappij? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Vergeet niet: check ten alle tijde de opgestelde regels van de energieaanbieder. Welke opzegtermijn geldt er, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Goudriaan. Zodra je een bestelling hebt geplaatst zul jij een mail ontvangen van jullie nieuwe maatschappij. Aan de hand daarvan lees jij de prijzen en regelgeving (denk hierbij aan aansluitkosten, netbeheerkosten, vastrecht, leveringkosten, opslag duurzame energie: ) van het energiepakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, doorgaans binnen 2 weken.

14 dagen bedenktijd

Nadat de bestelling in goede orde binnengekomen is, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn kan je kosteloos en zonder opgaaf van reden je nieuwe abonnement opzeggen. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Oude energiepakket opzeggen

Dat actuele contract wordt opgezegd. In de regel wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Belangrijk: staat er een verhuizing op stapel? Dan moet je zelf dikwijls het contract opzeggen (online of per brief).

Meterstanden doorgeven

Voor een correcte afhandeling ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw aanstaande leverancier. Normaal gesproken dien je dit te doen een paar dagen voor de overstapdatum, maar soms gebeurt het ook 1 of 2 weken nadat het contract is ingegaan. De toekomstige aanbieder stuurt de standen door naar jouw “oude” aanbieder die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Het overstappen is gelukt

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt alles in orde gemaakt, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de nieuwe energiemaatschappij in Goudriaan. Ze sturen jou hiervan een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon bewerken. Tevens krijg je jouw persoonlijke eindafrekening van de “vroegere” energiemaatschappij. Lees verder over “Energieflex tarieven“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is vandaag de dag iets waar veel mensen mee bezig zijn. Onder andere gasvrij wonen en besparen op de CO2 uitstoot. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De twee meest interessante alternatieven zijn wind en zon (stroom). Veel van de aanbieders van energie hebben dit al geïntegreerd. De aanbieders bestellen zonne-energie en stroom afkomstig van wind zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie zijn er meerdere keuzes: investeren in zonnepanelen voor op het dak of kiezen voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Investeren in zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken plus je overschot aan stroom terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Jullie ontvangen hiervoor een kleine vergoeding in de gemeente Molenwaard.

CV vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Zo kan je het gasverbruik flink reduceren. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Deze (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering wanneer je het vergelijk met een AWB, Vaillant, Nefit, Atag of Intergas ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energiekosten. Pelletkachels, Infraroodpanelen en Het warmtenet kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Door heel Nederland vormen windmolens het landschap. Windturbines genereren 100% groene windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder aanbieder doet hier aan mee. Meer daarover kan je bekijken in de energievergelijker. Iets actueels: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Zuid-Holland.

Energieverbruik minderen

Wil je echt groen zijn? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Op het moment dat jij jouw persoonlijke energieconsumptie minimaliseert levert dat een besparing op. Niet alleen maar op de energienota, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Koop specifiek zuinige apparaten en A++ labels of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Goudriaan

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energieleveranciers in Goudriaan en betaal minder voor gas en licht!