Energieleveranciers Termunterzijl Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €405 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Termunterzijl vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je achterhaalt direct de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Met veel aantrekkelijke welkomstacties die je niet via de website van bedrijven als DELTA en Qwint kunt gebruiken. Overstappen gaat gemakkelijk en gebruiksvriendelijk. Op deze website lees je nuttige gegevens en handreikingen ten behoeve van het vergelijken van een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, hoe je snel kunt overstappen, en wat de mogelijkheden zijn betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Termunterzijl

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Termunterzijl? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te onderscheiden die echt het goedkoopste is. Dit hangt af van factoren als: stroom- en gasverbruik en woning. Verder moet je meer mee laten wegen dan alleen de energietarieven. Dat beslaat maar voor een deel je rekening voor de energie. Controleer maar de jaarrekening: jij betaalt leveringkosten, opslag duurzame energie, regiotoeslag, aansluitkosten, vastrecht: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Bovendien schenken flink wat organisaties een flinke welkomstkorting voor overstappers. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €130 tot +/- €190. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Ede.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Je hebt te maken met een behoorlijk moeilijke calculatie. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Termunterzijl februari 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en een schatting van je energieverbruik in. Nadien vind je een lijst met de meest voordelige energieleveranciers. Je treft eenvoudig de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Het overstappen is zo geregeld. Problemen bij het inschatten van je jaarlijkse energiegebruik? Hieronder detecteer je het stroom- en gasverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort huis Gasconsumptie
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Type huishouden Stroom kWh Gas
1 persoon 1.975 kWh 625 m³
2 personen 2.425 kWh 1.125 m³
Gezin + 1 kind 2.900 kWh 1.425 m³
2 & 2 kinderen 3.625 kWh 1.775 m³
Gezin + 3 kinderen 4.050 kWh 2.025 m³

Alle organisaties

Alle betrouwbare providers vergelijken. Van Engie tot Vattenfall.

Een lagere energierekening

Vind de goedkoopste leverancier. Je bespaart zo €325 per jaar.

Direct overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Termunterzijl

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Op zoek naar een betaalbaar pakket? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Door gebruik te maken van onze zoekmachine kunnen jullie probleemloos energieprijzen Termunterzijl vergelijken. Vul jouw locatie plusverbruiksgegevens in, en vind binnen no-time de goedkoopste maatschappij. Meer informatie m.b.t. een zekere leverancier? Bekijk dan site van de leverancier. Profiteer nu van de belangrijkste energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan rechts en signaleer direct de duurzaamste of goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Naaldwijk afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Termunterzijl?

 1. Voer jouw locatie in (Groningen)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het exacte verbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Kies de contractsduur die bij je past (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Termunterzijl februari 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Termunterzijl? Op deze pagina check je een aantal van beschikbare pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Vattenfall, Greenchoice, Pure Energie, Eneco, Essent maar uiteraard ook Qurrent, ENGIE, Energiedirect.nl, Budget Energie, Oxxio berekend met een consumptie van 1900 kWh – 3550 kWh stroom plus 1200 m3 t/m 1950 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 3 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

Vandaag de dag mag je helemaal zelf kiezen bij welke partij jij gas en licht koopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, heb je een nieuwe woning gekocht, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van je leverancier? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit mag op elk moment. Tip: doorzoek zeker even de voorwaarden van jouw energiemaatschappij. Heb je maken met een opzegtermijn en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Termunterzijl. Zodra je een bestelling hebt geplaatst krijg je de bevestiging binnen van jouw aanstaande energiemaatschappij. In deze mail of brief zie jij alle tarieven en extra regels (denk aan vastrecht, opslag duurzame energie, energiebelasting, leveringkosten, netbeheerkosten: ) van het energiecontract. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, en het duurt een paar dagen.

14 dagen bedenktijd

Nadat jouw bestelling bevestigd wordt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Gedurende deze dagen mag je zonder kosten, of een geldige reden op te geven, het pakket annuleren. Doe je niets? De overstap van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Oude energiepakket opzeggen

Jouw actuele energiepakket zal worden opgezegd. Dikwijls zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Goed om te weten: stap je over doordat je gaat verhuizen? Jij zult dan doorgaans het oude abonnement annuleren.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een succesvolle overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw aanstaande energieleverancier. In de regel wordt dit van je gevraagd iets voor de datum van overstap, echter soms ook tot 1 of 2 weken na de gekozen overstapdatum. Jouw aanstaande energieaanbieder zal deze gegeven doorzetten naar de eerdere aanbieder waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en zal gas en stroom worden geleverd door de geselecteerde energiemaatschappij in Termunterzijl. Het is nog even wachten op vanzelfsprekend een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze inschatting van kosten kan je altijd bijstellen. Daarnaast krijgen jullie een eindafrekening van je voormalige energieaanbieder. Bezoek nu “contract afsluiten bij MAIN Energie“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is vandaag de dag een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Hierbij kun je denken aan wonen zonder gasaansluiting en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe kan ik groene energie gebruiken? 2 relevante opties zijn manieren zijn zonne-energie en windenergie. Bijna alle energiemaatschappijen hebben dit al geïntegreerd. De aanbieders importeren zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie heb je 2 opties: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op je eigen huis of bewust de keuze maken voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is heel interessant. Je kunt je eigen stroom gebruiken en daarnaast de “extra” stroom terugleveren. Ook wel bekend als salderen. In ruil krijg je een tegemoetkoming in de gemeente Delfzijl.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Door deze producten kan je het gasverbruik flink reduceren. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Deze (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop in vergelijking met Nefit, Intergas, Atag, Remeha of AWB ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Je kunt flink besparen op de energiekosten. Pelletkachels, Zonneboilers en Infraroodpanelen zijn goede alternatieven.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zul je grote windmolens kunnen spotten. Windturbines dragen bij aan volledig groene windstroom voor woningen in ons land. Niet ieder leveranciers werkt met deze vorm van groene stroom. Extra info hierover kan je bekijken in de energievergelijker. Iets actueels: een deel van een windmolen kopen in provincie Groningen.

Besparen energieverbruik

Streef jij naar een duurzame aardbol? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. In het geval je jouw energieconsumptie kunt terugdringen heeft dat direct effect. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op CO-2 uitstoot. Houd rekening met apparatuur met A of A+ label of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Termunterzijl

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiepakketten in Termunterzijl en bespaar op gas en licht!