Energieleveranciers Naaldwijk Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar wel €405 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Naaldwijk vergelijken is kinderspel met behulp van onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je checkt vlug de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Met veel tijdelijke acties die je niet op de reguliere manier bij bedrijven als Fenor of Vrijopnaam kan afsluiten. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat eenvoudig en kost slechts een paar minuten. Op energieleverancieractie.nl lees je praktische gegevens en tips bij het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, hoe je snel kunt overstappen, en wat je moeten weten omtrent groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Naaldwijk

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Naaldwijk? Het is onmogelijk één energieleverancier aan te duiden die daadwerkelijk het meest voordelig is. Het is afhankelijk van aspecten als: stroom- en gasverbruik en adres. Verder moet je meer mee laten wegen dan puur de energietarieven. Dat beslaat slechts ten dele de uiteindelijke energierekening. Controleer maar de jaarafrekening: je vindt daar: netbeheerkosten, regiotoeslag, verbruikskosten, aansluitkosten, opslag duurzame energie: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Bovendien verstrekken de meeste leveranciers een royale welkomstkorting als jij naar hen overstapt. Doorgaans is dat zo’n €165 tot €195. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Windraak.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Je hebt te maken met best een gecompliceerde calculatie. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Gelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Naaldwijk april 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en je totale jaarverbruik in. Nadien doorzoek je een tabel met de beste energiebedrijven. Je selecteert gemakkelijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap is binnen enkele minuten gepiept. Hulp nodig bij het doorgeven van je jaarlijkse energiegebruik? Op energieleverancieractie.nl bekijk jij het gas- en stroomverbruik van voor verschillende situaties.


Type huis Gas
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Soort huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 persoon 1.925 kWh 750 m³
2 bewoners 2.150 kWh 1.100 m³
2 & 1 kind 2.975 kWh 1.325 m³
Gezin + 2 kinderen 3.575 kWh 1.775 m³
2 & 3 kinderen 4.200 kWh 2.100 m³

Alle aanbieders

Alle landelijke maatschappijen vergelijken. Van Energieflex tot aan Qurrent.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Sorteer alle aanbieders op prijs. Je bespaart zo €485 per jaar.

Razendsnel overstappen

Dankzij de overstapservice. Geen moment zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Naaldwijk

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Op zoek naar een betaalbaar contract voor jouw energie? Dan zit je hier helemaal goed! D.m.v. onze tool kan jij direct energieprijzen Naaldwijk vergelijken. Geef je huisnummer en postcode + verbruiksgegevens in, en bekijk meteen de goedkoopste maatschappij. Aanvullende info over een bepaalde leverancier? Klik dan op website van de aanbieder. Ontdek nu alle energieaanbiedingen en de hoogste kortingen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Bekijk de handige stappen rechts en signaleer eenvoudig de milieuvriendelijkste of meest betaalbare energieleverancier voor je verbruik. Zoek ook naar goedkoopste energie in Gorssel afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Naaldwijk?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Zuid-Holland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het volledige verbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Naaldwijk april 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Naaldwijk? Hier lees je een aantal van beschikbare pakketten van energiemaatschappijen zoals Pure Energie, Eneco, Greenchoice, Essent, Vattenfall en natuurlijk Oxxio, Qurrent, Energiedirect.nl, Powerpeers, Budget Energie gerekend met een verbruik van 1600 kWh tot 3000 kWh stroom en 850 m3 t/m 1450 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 1 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Als consument maak je zelf uit bij wie je gas en licht afneemt. Loopt het contract bijna af, ga jij verhuizen, of ben je niet blij met je energiemaatschappij? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Advies: check ten alle tijde de kleine lettertjes van de huidige energieleverancier. Wat is de opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Naaldwijk. Op het moment dat je nieuwe bestelling is afgerond ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de geselecteerde energiemaatschappij. In deze mail of brief lees je alle tarieven en voorwaarden (denk hierbij aan netbeheerkosten, energiebelasting, leveringkosten, vastrecht, regiotoeslag: ) van het contract. Deze brief of mail ontvang je altijd, doorgaans binnen 2 weken.

Bedenktijd energiecontract

Als jouw bestelling bevestigd wordt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. In deze 14 dagen mag je gratis, of een geldige reden op te geven, je nieuwe abonnement opzeggen. Doe je niets? Het overstappen van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Huidige contract beëindigen

Jouw werkende energiepakket zal worden opgezegd. Doorgaans wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Belangrijk: overstappen vanwege verhuizing? Bij dit scenario moet je zelf normaal gesproken de huidige contracten moet opzeggen.

Meterstanden doorgeven

Om het oversluiten te verwerken zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw “nieuwe” energieaanbieder. Dikwijls wordt dit van je gevraagd vlak voor de overstapdatum, maar het kan vaak nog tot 15 dagen na de overstap. De toekomstige aanbieder geeft dit door aan jouw oude leverancier zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en start de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Naaldwijk. Ze sturen jou hiervan een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze inschatting van kosten kan je altijd aanpassen. Tevens ontvangen jullie een eindafrekening van de “vroegere” maatschappij. Check ook “energiebedrijf Fenor“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is vandaag de dag een veelbesproken doelstelling. Denk aan een woning zonder gas en het beperken van CO2 gebruik. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De 2 meest toegepaste keuzes zijn zonnestroom en windenergie. De meeste energie-aanbieders hebben dat in hun portfolio. De leveranciers kopen deze stroom – afkomstig van zon en wind – bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie heb je 2 opties: investeren in zonnepanelen voor op het dak of kiezen voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Investeren in zonnepanelen kan al snel lonen. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en natuurlijk je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. In ruil krijg je een aantrekkelijk tarief in de gemeente Westland.

CV vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Zo kan je het gasverbruik flink reduceren. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Hybride warmtepompen zijn relatief prijzig als je ze legt naast een Nefit, AWB, Intergas, Atag of Vaillant ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energierekening. Pelletkachels, Het warmtenet en Infraroodpanelen kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

In alle provincies zul je grote windmolens kunnen spotten. Deze windturbines leveren volledig groene windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elke maatschappij is automatisch aanbieder van groene stroom. Een uitgebreide filter is beschikbaar in onze online energievergelijker. Iets van de laatste jaren: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Zuid-Holland.

Energieverbruik reduceren

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. Als je jouw energieconsumptie weet te beperken zal de besparing groot zijn. Niet alleen op de kosten, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Koop specifiek apparaten met een A+ label of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Naaldwijk

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energie aanbieders in Naaldwijk en bespaar op gas en licht!