Energieleveranciers Gorssel Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €555 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Gorssel vergelijken is gemakkelijk middels onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul alle velden in, en je treft meteen de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Ontdek tijdelijke aanbiedingen die jij via de sites van onder andere E.ON en Leon Zeewolde ontvangt. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat makkelijk en snel. Hier vind jij bruikbare informatie en hulp t.b.v. het vergelijken van een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, meer info over overstappen, en wat je moeten weten ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Gorssel

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Gorssel? Er is helaas niet één energieleverancier te kwalificeren die echt het goedkoopste is. Dit wordt mede bepaald door factoren als: energieverbruik en locatie. Bovendien zijn er veel aspecten belangrijker dan uitsluitend de energietarieven. Dat beslaat maar beperkt de maandelijks energierekeningen. Controleer maar de jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: regiotoeslag, leveringkosten, verbruikskosten, netbeheerkosten, aansluitkosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Tevens bieden sommige organisaties een hoge welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Deze loopt op van €150 tot +/- €200. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Prinsenbeek.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: We hebben het hier over een behoorlijk moeilijke berekening. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Meteen overstappen naar een goedkoop energiepakket in Gorssel juni 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en energieverbruik in. Daarop vind je een overzicht met de goedkoopste energiemaatschappijen. Je vindt zo ogenblikkelijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap is kinderspel, het is snel gepiept. Problemen bij het invullen van jouw verbruik? Hieronder detecteer je het stroom- en gasverbruik bij voor verschillende situaties.


Soort woning Gasverbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Aantal bewoners Elektriciteit kWh Gas
1 persoons huishouden 1.975 kWh 675 m³
2 persoons huishouden 2.275 kWh 1.025 m³
2 & 1 kind 2.900 kWh 1.400 m³
2 & 2 kinderen 3.650 kWh 1.800 m³
Familie (3 kinderen) 4.375 kWh 1.975 m³

Alle organisaties

Alle populaire partijen vergelijken. Van Energiedirect.nl tot en met NLE.

Flink besparen op jouw energie

Vind de goedkoopste leverancier. Besparingen tot wel €255 per jaar.

Makkelijk overstappen

Dit kan met de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Gorssel

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Geïnteresseerd in een voordelig contract? Hier tref je alle goedkope contracten. Middels onze zoekmachine kunnen jullie direct energieprijzen Gorssel vergelijken. Geef je woongegevens + energieverbruik in en bekijk direct de goedkoopste aanbieder. Meer weten over een bepaald pakket? Ga dan verder naar het bedrijfsprofiel. Stap nu over naar alle populaire energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan hiernaast en achterhaal binnen no-time de “groenste” of meest betaalbare energieleverancier voor je huis. Lees nu verder over goedkoopste energie in Almelo afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Gorssel?

 1. Geef jouw postcode door (Gelderland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Gorssel juni 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Gorssel? Hier bekijk je een tabel met standaard pakketten van energiemaatschappijen zoals Greenchoice, Essent, Pure Energie, NLE, Eneco en ook Powerpeers, Qurrent, Energiedirect.nl, Budget Energie, Oxxio met een verbruik van 1850 kWh – 2750 kWh stroom en 1250 m3 t/m 1950 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig ben jij er verantwoordelijk voor naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is jouw energiecontract verlopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je niet zo tevreden over jouw huidige leverancier? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Belangrijk: achterhaal zeker even de condities van jouw energiemaatschappij. Welke opzegtermijn geldt er, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Gorssel. Zodra het contract is doorgevoerd ontvang je ter bevestiging een mail of brief van jullie nieuwe organisatie. Aan de hand daarvan zie jij afgesproken prijzen en extra regels (zoals aansluitkosten, energiebelasting, regiotoeslag, netbeheerkosten, verbruikskosten: ) van het gekozen pakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, in de regel binnen 14 dagen.

Wettelijke bedenktijd

Als jouw bestelling bevestigd wordt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Binnen deze 14 dagen mag je gratis en zonder je te hoeven verantwoorden jouw aanvraag annuleren. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Huidige contract beëindigen

Dat actuele contract zal worden opgezegd. In de meeste gevallen draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Advies: stap je over doordat je gaat verhuizen? Jij zult dan doorgaans het contract even opzeggen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een geslaagde overstap moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de aanstaande maatschappij. In de meeste gevallen doe je dit enkele dagen voor passeren van de ingangsdatum, hoewel het soms ook uitloopt tot 1 of 2 weken na de overstapdatum. De toekomstige energiemaatschappij communiceert dit weer richting jouw oude aanbieder die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Het overstappen is gelukt

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en begint de levering van stroom en gas door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Gorssel. Je kunt rekenen op een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Dit bedrag mag je gewoon bewerken. Tevens krijg je te maken met een eindafrekening van jouw “oude” aanbieder. Bekijk nu “E.ON tarieven“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is momenteel een hot topic. Veelgehoorde kreten zijn een woning zonder gas en minder CO2 uitstoten. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De meest relevante alternatieven zijn zonne-energie en windenergie. Het gros van de aanbieders van energie hebben dat in hun portfolio. De leveranciers reserveren zonnestroom en windenergie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: zonnepanelen laten plaatsen voor jullie eigen woning of specifiek zoeken naar een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is heel interessant. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en tevens je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Hiervoor ontvang je een tegemoetkoming in de gemeente Lochem.

CV vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Zodoende gaat je gasverbruik flink omlaag. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Hybride warmtepompen zijn relatief prijzig in vergelijking met AWB, Atag, Vaillant, Intergas of Nefit ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energierekening. Pelletkachels, Infraroodpanelen en Het warmtenet zijn goede alternatieven.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties kom je windmolens tegen. Windturbines genereren volledig zuivere windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elke aanbieder werkt met deze vorm van groene stroom. Meer hierover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Nieuw: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Gelderland.

Besparen op je verbruik

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Op het moment dat je jouw eigen verbruik kunt terugdringen zal de besparing groot zijn. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op de uitstoot van CO2. Probeer je te beperkten tot zuinige apparaten en A++ labels of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Gorssel

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energie aanbieders in Gorssel en bespaar op gas en licht!