Energieleveranciers Prinsenbeek Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €315 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Prinsenbeek vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit dankzij onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je checkt meteen de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Ontdek unieke welkomstkortingen die men standaard niet bij bijv. De Vastelastenbond en NLE kunt gebruiken. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat makkelijk en prettig. Op de site bekijk je nuttige toelichtingen en handreikingen dat je kunt gebruiken bij het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, meer info over overstappen, en wat jij kunt doen rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Prinsenbeek

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Prinsenbeek? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier aan te duiden die echt het goedkoopste is. Het is afhankelijk van indicatoren zoals: stroom- en gas consumptie en locatie. Verder ga je te kort door de bocht als je kijkt naar exclusief de energietarieven. Dat bepaalt maar in kleine mate de uiteindelijke energierekening. Check maar eens jullie jaarrekening van de energieleverancier: aansluitkosten, opslag duurzame energie, netbeheerkosten, energiebelasting, vastrecht: het telt allemaal mee. Ook schenken veel aanbieders een vorstelijke welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €80 tot €220. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Belt-Schutsloot.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: We hebben het hier over best een flinke berekening. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Binnen een paar minuten overstappen naar een goedkoop energiepakket in Prinsenbeek december 2023? Geef je adresgegevens plus hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Nadien doorzoek je een opsomming met de goedkoopste energiecontracten. Je vindt zo moeiteloos de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Het overstappen is kinderspel, het is snel rond gemaakt. Advies nodig bij het invullen van gas en stroom verbruik? Hier vind jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Omschrijving Gasverbruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Samenstelling huishouden Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.800 kWh 600 m³
2 personen 2.450 kWh 1.100 m³
2 & 1 kind 2.875 kWh 1.350 m³
Familie (2 kinderen) 3.675 kWh 1.725 m³
Gezin + 3 kinderen 4.000 kWh 2.025 m³

Alle pakketten

Alle gangbare maatschappijen vergelijken. Van Anode Energie tot Oxxio.

Het goedkoopste contract

Sorteer alle aanbieders op prijs. Dit scheelt je zo €315 per jaar.

A la minute overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

Energieprijzen vergelijken in Prinsenbeek

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Overstappen op een goedkoop contract? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. D.m.v. onze speciale vergelijker kun je eenvoudig energieprijzen Prinsenbeek vergelijken. Geef je huisnummer en postcode en ook stoom/gas verbruik in en vind rap de goedkoopste leverancier. Aanvullende info over een zeker pakket? Dat is te vinden in website van de aanbieder. Vergelijk nu alle populaire energie aanbiedingen en welkomstbonussen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen hiernaast en vind snel de beste of de goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Kapel Avezaath afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Prinsenbeek?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Noord-Brabant)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Kies de beste aanbieding en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Prinsenbeek december 2023

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Prinsenbeek? Hieronder bekijk je een lijstje met beschikbare pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Greenchoice, Vattenfall, NLE, Pure Energie, Eneco maar ook Budget Energie, ENGIE, Oxxio, Powerpeers, Qurrent met een verbruik van 2400 kWh t/m 2800 kWh stroom plus 900 m3 tot 1900 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 1 jaar
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig kies jij er zelf voor bij wie je gas en licht afneemt. Ben je bij contractvrij, ga je van huis wisselen, of ben je ontevreden over je energieleverancier? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Goed om te weten: bekijk uiteraard de voorschriften van het huidige contract. Welke opzegtermijn geldt er, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Prinsenbeek. Als je aankoop is verzonden zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de aankomende energieleverancier. In dit schrijven tref je de prijzen en voorwaarden (denk hierbij aan verbruikskosten, energiebelasting, vastrecht, netbeheerkosten, leveringkosten: ) van het energiepakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, doorgaans binnen 2 weken.

2 weken bedenktijd

Nadat de bestelling in goede orde binnengekomen is, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Binnen deze 14 dagen mag je gratis en zonder opgaaf van reden het contract ongeldig verklaren. Doe je niets? Het overstappen van energie is nu definitief.

Oude energiepakket opzeggen

Jullie huidige gas & licht pakket wordt beëindigd. Dikwijls zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Goed om te weten: overstappen vanwege verhuizing? Bij dit scenario moet je zelf dikwijls het oude abonnement annuleren.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

De overstap goed regelen? Dan dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw “nieuwe” maatschappij. Doorgaans doe je dit enkele dagen voor passeren van het moment van overstappen, hoewel het soms ook uitloopt tot 2 weken na de overstapdatum. Jouw toekomstige leverancier stuurt de standen door naar jouw “oude” energieleverancier zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Het overstappen is gelukt

Is alles gelukt? Dan wordt alles definitief gemaakt, en start de levering van stroom en gas door de “nieuwe” energiemaatschappij in Prinsenbeek. Je ontvangt hiervan vanzelfsprekend een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze mag je op ieder moment verhogen. Daarnaast ontvang jij de eindafrekening van jouw oude energieaanbieder. Bezoek nu “stroom van Anode Energie“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is vandaag de dag iets waar veel mensen mee bezig zijn. Veelgehoorde kreten zijn gasvrij wonen en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe kan ik groene energie gebruiken? Twee veelbesproken alternatieven zijn zonne-energie en windenergie. De meeste aanbieders van energie hebben dit al geïntegreerd. De bedrijven importeren zonnestroom en windenergie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: het kopen van zonnepanelen voor op je eigen huis of speciaal op zoek gaan naar een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is vaak erg winstgevend. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken plus je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Jullie ontvangen hiervoor een redelijke vergoeding in de gemeente Breda.

CV vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Zo zal je gasverbruik significant dalen. Je stroomverbruik neemt wel toe. Deze (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering wanneer je het vergelijk met een Remeha, Atag, Vaillant, Nefit of Intergas ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Zo kan je direct besparen op de energierekening. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Zonneboilers zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Door heel Nederland kom je windmolens tegen. De windturbine voorziet in volledig zuivere windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elk energiepakket is automatisch aanbieder van groene stroom. Extra info hierover kan je bekijken in de energievergelijker. Iets actueels: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Noord-Brabant.

Energieverbruik minderen

Bewuster met elektriciteit omgaan? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Als je jouw energieconsumptie weet te beperken kan je flink besparen. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op de uitstoot van CO2. Kies bijvoorbeeld bewust voor zuinige apparaten en A++ labels of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Prinsenbeek

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energiepakketten in Prinsenbeek en betaal minder voor gas en licht!