Energieleveranciers Belt-Schutsloot Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar wel €495 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Belt-Schutsloot vergelijken is kinderspel via onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je checkt rap de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Je vind hier alle tijdelijke welkomstkortingen die jij via de sites van aanbieders zoals Engie en Qwint kunt vinden. Het oversluiten gaat gemakkelijk en gebruiksvriendelijk. Hier vind jij functionele toelichtingen en adviezen t.b.v. het speuren naar een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, hoe je snel kunt overstappen, en wat jij kunt doen rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Belt-Schutsloot

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Belt-Schutsloot? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te vermelden waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit hangt af van aspecten als: gas- en stroom consumptie en woonplaats. Uiteraard moet je verder kijken dan exclusief de energietarieven. Dat bepaalt slechts deels de maandelijks energierekeningen. Doorzoek maar eens jouw jaarafrekening: je vindt daar: energiebelasting, aansluitkosten, opslag duurzame energie, verbruikskosten, vastrecht: hier betaal je (indirect) ook voor. Ook schenken flink wat aanbieders een gulle welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €155 t/m €250. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Leermens.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het betreft nogal een gecompliceerde calculatie. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in Belt-Schutsloot mei 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Dan tref jij een resultatenpagina met relevante energiebedrijven. Jij kiest simpel de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Overstappen van aanbieder is binnen no-time gepiept. Problemen bij het invullen van jouw verbruik? Hierna vind je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Type huis Verbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Samenstelling huishouden Stroom Gas
1 bewoner 2.000 kWh 725 m³
2 bewoners 2.375 kWh 1.125 m³
2 & 1 kind 2.700 kWh 1.375 m³
Familie (2 kinderen) 3.675 kWh 1.600 m³
Gezin + 3 kinderen 4.200 kWh 2.100 m³

Compleet aanbod

Alle grote organisaties vergelijken. Van Eneco tot en met Vattenfall.

Flink besparen op jouw energie

Sorteer alle aanbieders op prijs. Bespaar tot wel €475 per jaar.

Makkelijk overstappen

Dit kan met de overstapservice. Je komt niet zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Belt-Schutsloot

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Op zoek naar een betaalbaar energiepakket? Dan heb je de juiste website gevonden. Op basis van de vergelijker kun je eenvoudig energieprijzen Belt-Schutsloot vergelijken. Vul jouw locatie plusstoom/gas verbruik in en bekijk direct het goedkoopste pakket. Meer weten over een zeker pakket? Bekijk dan de merkpagina. Stap nu over naar alle populaire energie aanbiedingen en actiekortingen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen die je hiernaast ziet en achterhaal binnen no-time de beste of meest betaalbare energieleverancier voor je verbruik. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Swichum afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Belt-Schutsloot?

 1. Geef jouw postcode door (Overijssel)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Belt-Schutsloot mei 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Belt-Schutsloot? Op deze pagina vind jij een aantal van veel bestelde pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Essent, NLE, Greenchoice, Vattenfall, Pure Energie en ook ENGIE, Powerpeers, Qurrent, Budget Energie, Energiedirect.nl uitgaande van een verbruik van 1600 kWh t/m 4050 kWh stroom en 1300 m3 t/m 1450 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

In dit land maak je zelf uit bij welke partij jij gas en licht koopt. Ben je bij contractvrij, ga je van huis wisselen, of ben je ontevreden over jouw bestaande energieleverancier? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Advies: doorzoek altijd de opgestelde regels van het energiecontract. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Belt-Schutsloot. Wanneer je aankoop is verzonden krijg je een bevestigingsmail of brief van jouw aanstaande maatschappij. In dit schrijven bekijk jij de prijzen en bijkomende kosten (denk hierbij aan opslag duurzame energie, vastrecht, verbruikskosten, aansluitkosten, energiebelasting: ) van het contract. Deze brief of mail ontvang je altijd, doorgaans binnen 2 weken.

14 dagen bedenktijd

Wanneer je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Gedurende deze dagen mag je zonder consequenties en zonder je te hoeven verantwoorden het nieuwe contract cancellen. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Opzeggen van oude contract

Jullie actuele pakket zal worden opgezegd. Normaliter doet de nieuwe aanbieder dit. Goed om te weten: ga je van woning wisselen? In dat geval moet je zelf dikwijls de huidige contracten moet opzeggen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

De overstap goed regelen? Dan dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw “nieuwe” leverancier. Gewoonlijk dien je dit te doen zo’n week voor de gekozen dag van overstappen, hoewel het soms ook uitloopt tot 1 of 2 weken na de dag van overstappen. Jouw “nieuwe” leverancier stuurt de standen door naar de “vroegere” aanbieder die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt de overstap afgerond, en begint de levering van stroom en gas door jouw nieuwe energiemaatschappij in Belt-Schutsloot. Het is nog even wachten op natuurlijk een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Dit bedrag mag je gewoon verlagen. Tevens ontvangen jullie een eindafrekening van je voormalige energieleverancier. Ga verder naar “Allure Energie 3 jaar contract“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is op dit moment een streven van veel mensen. Onder andere wonen zonder gasaansluiting en minder CO2 uitstoten. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De twee meest interessante manieren zijn wind en zon (stroom). Het gros van de energiemaatschappijen hebben dit al geïntegreerd. De aanbieders halen deze zonne-energie en windenergie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: investeren in zonnepanelen voor op jouw woning of speciaal op zoek gaan naar een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken plus jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Hiervoor ontvang je een tegemoetkoming in de gemeente Steenwijkerland.

CV vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Op die manier verbruik je amper nog gas. Je stroomverbruik neemt wel toe. Deze (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig wanneer je het vergelijk met een Remeha, Atag, Vaillant, AWB of Intergas ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energierekening. Zonneboilers, Pelletkachels en Het warmtenet kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zie je grote parken met windmolens. De windturbine voorziet in volledig zuivere windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet ieder aanbieder biedt deze vorm van stroom aan. Een uitgebreide filter is beschikbaar in onze online energievergelijker. Iets actueels: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Overijssel.

Energieverbruik minderen

Wil je echt groen zijn? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Zodra je het verbruik van energie kunt terugdringen zal de besparing groot zijn. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op de milieubelasting. Ga zoveel mogelijk voor huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Belt-Schutsloot

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energieleveranciers in Belt-Schutsloot en betaal minder voor gas en licht!