Energieleveranciers Termunten Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar snel €245 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Termunten vergelijken gaat eenvoudig met behulp van onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je checkt direct de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Je checkt zo veel speciale welkomstkortingen die men standaard niet bij bedrijven als Energiedirect.nl en UnitedConsumers kunt gebruiken. Het oversluiten gaat simpel en rap. Hier bekijk je toepasbare aanwijzingen en support ten behoeve van het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en wat je moeten weten met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Termunten

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Termunten? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te noemen die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit wordt mede bepaald door indicatoren zoals: gas- en stroomverbruik en locatie. Verder ga je te kort door de bocht als je kijkt naar enkel de energietarieven. Dat beslaat slechts ten dele je rekening voor de energie. Controleer maar de jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: netbeheerkosten, regiotoeslag, leveringkosten, vastrecht, verbruikskosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Ook hanteren flink wat bedrijven een royale welkomstkorting voor consumenten die overstappen. In de praktijk ligt varieert dit van €135 – €225. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Edam.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: We hebben het hier over nogal een ingewikkelde calculatie. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Nu overstappen naar een goedkoop energiepakket in Termunten april 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en een schatting van je energieverbruik in. Nadien check je een opsomming met de beste energiemaatschappijen. Je treft gemakkelijk de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Overstappen van aanbieder is binnen no-time gepiept. Problemen bij het schatten van jouw verbruik? Hier check je het stroom- en gasverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Type huis Gas
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Samenstelling huishouden Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.800 kWh 675 m³
2 persoons huishouden 2.300 kWh 1.000 m³
Familie (1 kind) 2.775 kWh 1.425 m³
Familie (2 kinderen) 3.650 kWh 1.775 m³
2 & 3 kinderen 4.100 kWh 2.025 m³

Alle organisaties

Alle populaire partijen vergelijken. Van Engie tot en met Powerpeers.

Makkelijk besparen op energie

Vind de goedkoopste leverancier. Je bespaart zo €455 per jaar.

Een snelle overstap

Zo gepiept met de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Termunten

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Ben jij op zoek naar een betaalbaar pakket? Hier tref je alle goedkope contracten. Via onze speciale vergelijker kan men eenvoudig energieprijzen Termunten vergelijken. Geef je woongegevens & stoom/gas verbruik in en vind binnen no-time het goedkoopste pakket. Meer details over een bepaald contract? Ga dan verder naar het bedrijfsprofiel. Check nu alle populaire energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan aan de rechterkant en vergelijk onmiddellijk de milieuvriendelijkste of voordeligste energieleverancier voor je huis. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Musselkanaal afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Termunten?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Groningen)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Termunten april 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Termunten? Op deze pagina bekijk je een aantal van gangbare pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Vattenfall, Greenchoice, Eneco, Essent, NLE + Powerpeers, Oxxio, ENGIE, Energiedirect.nl, Qurrent op basis van een verbruik van 1850 kWh t/m 3600 kWh stroom en 1000 m3 t/m 1500 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig kies jij er zelf voor bij wie je gas en licht afneemt. Is je energiecontract bijna afgelopen, heb je een nieuwe woning gekocht, of wil je gewoon af van jullie actuele leverancier? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit mag op elk moment. Let op: doorzoek wel de opgestelde regels van de huidige energieleverancier. Heb je maken met een opzegtermijn of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Pakketten vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Termunten. Nadat jij een contract hebt afgesloten ontvang je een bevestiging van de nieuwe energieleverancier. Hierin vind je de prijzen en kleine lettertjes (denk hierbij aan opslag duurzame energie, vastrecht, energiebelasting, netbeheerkosten, verbruikskosten: ) van het contract. Deze brief of mail ontvang je altijd, doorgaans binnen 2 weken.

Bedenktijd bij energiepakket

Wanneer je de bevestiging ontvangen hebt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Binnen deze 14 dagen mag je zonder consequenties en zonder je te hoeven verantwoorden het nieuwe contract cancellen. Wil je dan niet? De overstap van energie is dan rechtsgeldig.

Oude contract opzeggen

Dat actuele energiecontract wordt stopgezet. Dikwijls krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Tip: stap je over doordat je gaat verhuizen? Je moet dan zelf meestal de actuele abonnementen stopzetten.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een succesvolle overstap moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan jouw “nieuwe” energieleverancier. Doorgaans wordt dit van je gevraagd zo’n week voor de overstapdatum, maar het kan ook best 15 dagen na de dag van overstappen. De nieuwe energieleverancier stuurt de standen door naar de “vroegere” leverancier zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Het overstappen is gelukt

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Termunten. Je ontvangt hiervan natuurlijk een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze mag je op ieder moment wijzigen. Daarbij krijg je een jaaroverzicht en eindafrekening van de eerdere aanbieder. Bekijk nu “contract afsluiten bij Leon Zeewolde“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is op dit moment een hot topic. Voorbeelden zijn wonen zonder gasaansluiting en het beperken van CO2 gebruik. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De 2 meest toegepaste manieren zijn zonnestroom en windenergie. Veel van de leveranciers hebben dat in hun portfolio. De bedrijven bestellen windenergie en zonne-energie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie zijn er meerdere keuzes: het kopen van zonnepanelen voor op jouw woning of bewust de keuze maken voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken maar ook het overschot aan stroom terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. In ruil krijg je een tegemoetkoming in de gemeente Delfzijl.

CV vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Daardoor verbruik je amper nog gas. Wanneer we het hebben over zonne-energie. De (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs wanneer je het vergelijk met een Nefit, Intergas, Atag, AWB of Vaillant ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Dan kan jij snel gaan besparen op de energiekosten. Infraroodpanelen, Zonneboilers en Pelletkachels kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties vormen windmolens het landschap. Deze windturbines leveren volledig zuivere windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet elk energiepakket biedt groene stroom via wind. De mogelijkheid hierop te selecteren zul je in de energievergelijker terugvinden. Iets actueels: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Groningen.

Minder energie consumeren

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Wanneer jij jouw persoonlijke energieconsumptie weet te beperken kan je flink besparen. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op de uitstoot van CO2. Koop specifiek apparaten met een A+ label of LED verlichting. Direct energie besparen in Termunten

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energiepakketten in Termunten en bespaar op gas en licht!