Energieleveranciers Terkaple Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €655 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Terkaple vergelijken is gemakkelijk door middel van onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je bekijkt moeiteloos de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Je vind hier alle speciale welkomstacties die je niet op de reguliere manier bij bijv. DELTA en Qwint kan afsluiten. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat makkelijk en gebruiksvriendelijk. Op de site vind jij handige feiten en hulp bij het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, meer info over overstappen, en wat er allemaal mogelijk is met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Terkaple

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Terkaple? Het is onmogelijk één energieleverancier te vermelden waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit wordt beïnvloed door jouw specifieke wensen: stroom- en gas consumptie en adres. Eveneens moet je verder kijken dan exclusief de energietarieven. Deze bepalen maar voor een deel de energienota. Controleer maar de jaarafrekening: je vindt daar: regiotoeslag, aansluitkosten, opslag duurzame energie, leveringkosten, verbruikskosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Daarnaast bieden flink wat bedrijven een aantrekkelijke welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Dit kan zelfs oplopen van €170 tot €190. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Eckelrade.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Je hebt te maken met best een gecompliceerde rekensom. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Dat doet onze gratis energievergelijker. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Terkaple april 2024? Geef je adresgegevens plus energieverbruik in. Daarop volgt een opsomming met de goedkoopste energie aanbieders. Je ontdekt direct de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Oversluiten stelt niet veel voor, het is zo rond gemaakt. Moeite bij het schatten van jullie energieverbruik? Op de site detecteer je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort huis Gasconsumptie
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Samenstelling huishouden Stroom kWh Gas
1 bewoner 1.875 kWh 600 m³
2 bewoners 2.275 kWh 1.050 m³
Gezin + 1 kind 3.025 kWh 1.450 m³
2 & 2 kinderen 3.500 kWh 1.750 m³
Familie (3 kinderen) 4.000 kWh 2.075 m³

Alle maatschappijen

Alle bekende partijen vergelijken. Van De Vastelastenbond tot en met Pure Energie.

Altijd de laagste prijs

Niet langer een hoge rekening. Besparingen mogelijk tot €335 per jaar.

Gelijk overstappen

Profiteer van de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Terkaple

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Wil jij een goedkoop contract? Dan ben je hier aan het juiste adres! Middels onze tool kan men snel energieprijzen Terkaple vergelijken. Voer je adres en ook energieverbruik in en zoek meteen de goedkoopste leverancier. Meer info over een bepaalde leverancier? Selecteer dan de overkoepelende merksite. Profiteer nu van alle energieaanbiedingen en welkomstbonussen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan op deze pagina en ontdek direct de milieuvriendelijkste of meest goedkope energieleverancier voor je huis. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Mussel afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Terkaple?

 1. Geef jouw postcode door (Friesland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Terkaple april 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Terkaple? Op energieleverancieractie.nl check je een ranglijst van veel bestelde pakketten van energiemaatschappijen zoals NLE, Essent, Eneco, Greenchoice, Vattenfall maar ook Budget Energie, Energiedirect.nl, Qurrent, Oxxio, ENGIE op basis van een verbruik van 1900 kWh t/m 4100 kWh stroom en 900 m3 tot 1700 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In Nederland ben jij in control waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of voel je je niet meer thuis bij jouw huidige maatschappij? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Vergeet niet: doorzoek wel de condities van de energieaanbieder. Hoe zit het met de opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Terkaple. Zodra je nieuwe bestelling is afgerond zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van jullie nieuwe organisatie. Hierin bekijk jij de kosten en condities (denk aan opslag duurzame energie, energiebelasting, verbruikskosten, leveringkosten, regiotoeslag: ) van het gekozen pakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, in de regel binnen 14 dagen.

Bedenktijd energiecontract

Als je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze dagen kun jij nog zonder kosten te maken en zonder opgaaf van reden je nieuwe abonnement opzeggen. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie is nu definitief.

Opzeggen van oude contract

Je werkende gas & licht pakket zal worden opgezegd. Normaliter zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Let op: ga je verhuizen? Dan moet je zelf normaal gesproken het contract opzeggen (online of per brief).

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een geslaagde overstap dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw aanstaande energiemaatschappij. Meestal moet dit enkele dagen voor passeren van de ingangsdatum, maar het kan vaak nog tot twee weken nadat het contract is ingegaan. Jouw “nieuwe” aanbieder geeft dit door aan jouw “oude” maatschappij die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Het overstappen is gelukt

Is alles gelukt? Dan wordt alles definitief gemaakt, en begint de levering van stroom en gas door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Terkaple. Ze sturen jou hiervan een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze mag je op ieder moment verlagen. Tevens krijgen jullie de eindafrekening van jouw “oude” leverancier. Bekijk ook “contract afsluiten bij Innova Energie“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is vandaag de dag een hot topic. Veelgehoorde kreten zijn een woning zonder gas en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe kan ik groene energie gebruiken? 2 relevante opties zijn mogelijkheden zijn zonnestroom en windenergie. Veel van de energieleveranciers hebben dat in hun portfolio. De organisaties kopen deze stroom – afkomstig van zon en wind – bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie heb je 2 opties: investeren in zonnepanelen voor op jouw woning of gaan voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Investeren in zonnepanelen kan al snel lonen. Je kunt je eigen stroom gebruiken en tevens het overschot aan stroom terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Je krijgt daarvoor een tegemoetkoming in de gemeente De Friese Meren.

CV vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Door deze producten verbruik je amper nog gas. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Hybride warmtepompen vergen een aardige investering wanneer je het vergelijk met een Nefit, Intergas, Atag, AWB of Remeha ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Je kunt flink besparen op de energierekening. Zonneboilers, Infraroodpanelen en Het warmtenet zijn goede alternatieven.

Groene windenergie

Op een groeiend aantal locaties zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Een windturbine levert volledig zuivere windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet ieder energiecontract biedt groene stroom via wind. Details per aanbieder kan je bekijken in de energievergelijker. Misschien iets voor je: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Friesland.

Minder energie consumeren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je besparen op je verbruik. Wanneer je het verbruik van energie vermindert kan je dat aanzienlijk besparen. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op de uitstoot van CO2. Houd rekening met apparatuur met A of A+ label of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Terkaple

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energie aanbieders in Terkaple en bespaar op gas en licht!