Energieleveranciers Teeffelen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €475 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Teeffelen vergelijken is een eitje met behulp van onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je achterhaalt direct de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Met veel aantrekkelijke acties die men standaard niet bij onder andere Essent en Powerpeers ontvangt. Het oversluiten gaat moeiteloos en probleemloos. Op de site lees je nuttige feiten en support dat je kunt gebruiken bij het speuren naar een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, wat precies de overstapservice is, en wat jij kunt doen met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Teeffelen

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Teeffelen? Het is niet mogelijk één energieleverancier te markeren die de laagste prijzen hanteert. Dit hangt af van factoren als: gas- en stroom consumptie en locatie. Bovendien ga je te kort door de bocht als je kijkt naar alleen de energietarieven. Dit beïnvloed maar beperkt je rekening voor de energie. Controleer maar de jaarrekening van de energieleverancier: leveringkosten, verbruikskosten, regiotoeslag, opslag duurzame energie, energiebelasting: het telt allemaal mee. Ook verstrekken enkele aanbieders een hoge welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Doorgaans is dat zo’n €80 t/m €230. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Duiven.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het is best een flinke calculatie. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Teeffelen juli 2024? Geef je adresgegevens plus energieverbruik in. Hierna tref jij een opsomming met de meest voordelige energie aanbieders. Je selecteert handig de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Oversluiten is binnen enkele minuten gepiept. Hulp nodig bij het inschatten van jouw verbruik? Op energieleverancieractie.nl tref jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort woning Verbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Aantal bewoners Elektriciteit kWh Gas
1 bewoner 1.825 kWh 625 m³
2 persoons huishouden 2.325 kWh 1.025 m³
Gezin + 1 kind 2.850 kWh 1.425 m³
2 & 2 kinderen 3.475 kWh 1.800 m³
Familie (3 kinderen) 4.325 kWh 1.950 m³

Alle maatschappijen

Alle erkende organisaties vergelijken. Van Anode Energie tot Qurrent.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Eenvoudig vergelijken op prijs. Besparingen tot wel €445 per jaar.

A la minute overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Geen moment zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Teeffelen

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Wil jij een voordelig energiepakket? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Door middel van onze speciale vergelijker kun je eenvoudig energieprijzen Teeffelen vergelijken. Geef je huisnummer en postcode & verbruik in, en bekijk probleemloos het goedkoopste contract. Meer weten over een zeker pakket? Klik dan op website van de aanbieder. Check nu de belangrijkste energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen hiernaast en ontdek meteen de meest geschikte of meest goedkope energieleverancier passend bij je energieverbruik. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Molkwerum afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Teeffelen?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Noord-Brabant)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Kies de beste aanbieding en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Teeffelen juli 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Teeffelen? Op de site vind jij een tabel met beschikbare pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Eneco, Vattenfall, NLE, Essent, Pure Energie maar ook Energiedirect.nl, Powerpeers, ENGIE, Qurrent, Budget Energie gerekend met een verbruik van 1600 kWh t/m 4450 kWh stroom en 800 m3 – 1650 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

Vandaag de dag beslis jij zelf waar jij je gas en licht inkoopt. Ben je bij contractvrij, ga je van huis wisselen, of voel je je niet meer thuis bij jullie actuele energieaanbieder? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Let op: achterhaal altijd de kleine lettertjes van het huidige contract. Wat is de opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Teeffelen. Wanneer jij een contract hebt afgesloten krijg je de bevestiging binnen van jouw aanstaande leverancier. Aan de hand daarvan bekijk jij afgesproken prijzen en condities (bijvoorbeeld aansluitkosten, regiotoeslag, vastrecht, opslag duurzame energie, verbruikskosten: ) van jouw nieuwe pakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, vaak binnen een week.

14 dagen bedenktijd

Wanneer je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze 14 dagen kan je kosteloos, of een uitgebreide toelichting te geven, jouw aanvraag annuleren. Onderneem je geen actie? De overstap van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Opzeggen van oude contract

Jouw huidige gas & licht pakket wordt stopgezet. Doorgaans zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Goed om te weten: staat er een verhuizing op stapel? Dan moet je zelf normaal gesproken de huidige contracten moet opzeggen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Om het oversluiten te verwerken ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw “nieuwe” leverancier. Meestal moet dit enkele dagen voor passeren van de gekozen dag van overstappen, hoewel het soms ook uitloopt tot 1 of 2 weken na de overstap. Jouw aanstaande leverancier geeft dit door aan je voormalige maatschappij zodat deze de eindafrekening kan maken.

Het overstappen is gelukt

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt alles in orde gemaakt, en kan je stroom en gas gebruiken van de nieuwe energiemaatschappij in Teeffelen. Je kunt rekenen op wederom een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Je kunt dit gewoon aanpassen. Ook ontvang jij een jaaroverzicht en eindafrekening van je voormalige leverancier. Bekijk ook “contract afsluiten bij Allure Energie“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is op dit moment een hot topic. Hierbij kun je denken aan gasvrij wonen en het beperken van CO2 gebruik. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De twee meest interessante mogelijkheden zijn wind en zon (stroom). Bijna alle aanbieders van energie hebben dit al geïntegreerd. De maatschappijen reserveren zonne-energie en stroom afkomstig van wind zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie heb je 2 opties: investeren in zonnepanelen voor je appartement of huis of speciaal op zoek gaan naar een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en bovendien je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Je krijgt daarvoor een aantrekkelijk tarief in de gemeente Oss.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Zo kan je het gasverbruik flink reduceren. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Hybride warmtepompen zijn nog wel aan de prijs in vergelijking met Vaillant, AWB, Nefit, Atag of Intergas ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energiekosten. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Zonneboilers zijn ook populaire opties.

Windenergie

In alle provincies zijn tegenwoordig windmolens te vinden. De windturbine voorziet in schone windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder maatschappij is automatisch aanbieder van groene stroom. Een uitgebreide filter wordt weergegeven in de energievergelijker. Nieuw: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Noord-Brabant.

Besparen energieverbruik

Streef jij naar een duurzame aardbol? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Als jij de energievraag weet te beperken kan dat al flink schelen. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Kies bijvoorbeeld bewust voor producten met A++ labels of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Teeffelen

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energiemaatschappijen in Teeffelen en bespaar op gas en licht!