Energieleveranciers Duiven Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €635 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Duiven vergelijken is een eitje door middel van onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je ontdekt ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Met veel tijdelijke acties die men standaard niet bij onder andere Budget Energie of Qwint kan afsluiten. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat moeiteloos en gebruiksvriendelijk. Op deze pagina vind je functionele feiten en tips ten behoeve van het vinden van een voordelige energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, wat je moet weten over overstappen, en hoe het zit rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Duiven

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Duiven? Het is niet mogelijk één energieleverancier te vermelden waar jij het goedkoopst uit bent. Dit wordt beïnvloed door jouw specifieke wensen: energieverbruik en woonplaats. Eveneens ga je te kort door de bocht als je kijkt naar puur de energietarieven. Deze bepalen maar voor een deel de uiteindelijke energierekening. Inspecteer maar eens de laatste jaarafrekening: je vindt daar: vastrecht, energiebelasting, regiotoeslag, opslag duurzame energie, verbruikskosten: het wordt allemaal doorbelast. Verder verstrekken sommige bedrijven een flinke welkomstkorting bij het overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €130 t/m €285. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Noordbroek.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: We hebben het hier over best een flinke calculatie. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Duiven april 2024? Geef je adresgegevens plus een schatting van je energieverbruik in. Nadien volgt een overzicht met beschikbare energieleveranciers. Jij kiest gemakkelijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Oversluiten stelt niet veel voor, het is zo rond gemaakt. Tips gebruiken bij het inschatten van jouw energieconsumptie? Op deze pagina bekijk jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij voor een aantal situaties.


Type huis Gasgebruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Samenstelling huishouden Elektriciteit Gas
1 persoon 1.900 kWh 750 m³
2 bewoners 2.300 kWh 1.100 m³
Gezin + 1 kind 2.900 kWh 1.375 m³
Gezin + 2 kinderen 3.550 kWh 1.800 m³
Gezin + 3 kinderen 4.200 kWh 1.950 m³

Alle leveranciers

Alle grote aanbieders vergelijken. Van Eneco tot aan Vattenfall.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Betaal niet langer teveel voor energie. Besparingen mogelijk tot €495 per jaar.

Gelijk overstappen

Dit kan met de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Duiven

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Op zoek naar een betaalbaar energiepakket? Dan heb je de juiste website gevonden. Via de vergelijker kan je ogenblikkelijk energieprijzen Duiven vergelijken. Geef je woongegevens plusverbruik in, en kies moeiteloos de goedkoopste aanbieder. Meer info over een bepaalde leverancier? Klik dan op site van de leverancier. Check nu de beste energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen die je hiernaast ziet en vergelijk meteen de “groenste” of meest goedkope energieleverancier voor je verbruik. Zoek ook naar goedkoopste energie in Wijk en Aalburg afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Duiven?

 1. Voer jouw locatie in (Gelderland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Kies de beste aanbieding en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Duiven april 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Duiven? Hier check je een aantal van gangbare pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Eneco, Essent, Vattenfall, NLE, Pure Energie maar ook Powerpeers, Budget Energie, Oxxio, ENGIE, Qurrent berekend met een consumptie van 1600 kWh t/m 3350 kWh stroom en 1050 m3 t/m 1850 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

In dit land bepaal je zelf waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Loopt het contract bijna af, ga je van huis wisselen, of ben je ontevreden over jullie actuele energieaanbieder? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Tip: controleer zeker even de voorschriften van het huidige contract. Wat is de opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Duiven. Op het moment dat het contract is doorgevoerd krijg je de bevestiging binnen van jouw aanstaande leverancier. In deze mail of brief vind je de geldige tarieven en kleine lettertjes (zoals regiotoeslag, opslag duurzame energie, energiebelasting, aansluitkosten, leveringkosten: ) van het energiepakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, en het duurt een paar dagen.

Bedenktijd energiecontract

Zodra je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Gedurende deze dagen mag je zonder kosten en zonder opgaaf van reden je nieuwe abonnement opzeggen. Vind je het allemaal prima? De overstap van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Opzeggen van oude contract

Dat vorige pakket wordt opgezegd. Normaal gesproken krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Tip: ga je van woning wisselen? Dan moet je zelf normaal gesproken het contract opzeggen (online of per brief).

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een succesvolle overstap moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan jouw toekomstige aanbieder. Normaliter dien je dit te doen iets voor de gekozen dag van overstappen, hoewel het soms ook uitloopt tot een paar dagen na de overstap. Jouw “nieuwe” leverancier speelt de standen door aan jouw “oude” energiemaatschappij waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Het overstappen is gelukt

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt de overstap afgerond, en start de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Duiven. Het is nog even wachten op uiteraard een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Dit bedrag mag je gewoon bijstellen. Daarnaast incasseren jullie een overzicht + eindafrekening van jouw “oude” aanbieder. Bekijk nu “Coteq Netbeheer gas“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is vandaag de dag iets waar veel mensen mee bezig zijn. Denk aan gasvrij wonen en het beperken van CO2 gebruik. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De meest relevante mogelijkheden zijn zonnestroom en windenergie. Bijna alle energieleveranciers maken hier graag gebruik van. De aanbieders importeren stroom – afkomstig van zon en wind – bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie zijn er 2 mogelijkheden: investeren in zonnepanelen voor op je eigen huis of kiezen voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken plus het overschot aan stroom terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Je krijgt daarvoor een kleine vergoeding in de gemeente Duiven.

CV vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Zodoende verbruik je amper nog gas. Je stroomverbruik neemt wel toe. Deze (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig wanneer je het vergelijk met een Vaillant, AWB, Atag, Nefit of Intergas ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Je kunt flink besparen op de energiekosten. Het warmtenet, Zonneboilers en Infraroodpanelen kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

In alle provincies zie je grote parken met windmolens. Deze windturbines leveren 100% groene windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elke maatschappij werkt met deze vorm van groene stroom. Een uitgebreide filter wordt weergegeven in de energievergelijker. Nieuw: een deel van een windmolen kopen in provincie Gelderland.

Energieverbruik minderen

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je besparen op je verbruik. In het geval je jouw energieconsumptie kan verlagen kan je dat aanzienlijk besparen. Niet alleen op de kosten, maar ook op CO-2 uitstoot. Houd rekening met zuinige apparaten en A++ labels of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Duiven

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energie aanbieders in Duiven en betaal minder voor gas en licht!