Energieleveranciers Molkwerum Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €665 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Molkwerum vergelijken gaat eenvoudig via onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je bekijkt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Je checkt zo veel tijdelijke welkomstkortingen die jij via de sites van o.a. Greenchoice of Vrijopnaam kunt vinden. Het oversluiten gaat gemakkelijk en gebruiksvriendelijk. Op deze website vind jij nuttige aanwijzingen en tips dat je kunt gebruiken bij het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, hoe de overstapservice werkt, en wat je moeten weten met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Molkwerum

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Molkwerum? Er is helaas niet één energieleverancier te betitelen waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit hangt af van jouw specifieke wensen: verbruik (kWh en m3) en woonplaats. Ook zijn er meer zaken belangrijk dan alleen de energiekosten. Dat beslaat slechts ten dele de maandelijks energierekeningen. Controleer maar de jaarrekening: jij betaalt vastrecht, netbeheerkosten, leveringkosten, aansluitkosten, opslag duurzame energie: het telt allemaal mee. Bovendien gunnen enkele bedrijven een hoge welkomstkorting voor consumenten die overstappen. Dit kan zelfs oplopen van €165 tot +/- €205. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Wijk en Aalburg.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het gaat om een behoorlijk flinke berekening. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in Molkwerum april 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en een schatting van je energieverbruik in. Hierna doorzoek je een tabel met de meest voordelige energiecontracten. Je vindt zo snel de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Het overstappen stelt niet veel voor, het is zo gedaan. Tips gebruiken bij het schatten van jouw energieconsumptie? Hier vind je het stroom- en gasverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Type huis Gasgebruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Type huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 bewoner 1.925 kWh 750 m³
2 bewoners 2.100 kWh 1.150 m³
Familie (1 kind) 2.825 kWh 1.500 m³
Gezin + 2 kinderen 3.725 kWh 1.800 m³
Gezin + 3 kinderen 4.225 kWh 1.975 m³

Compleet aanbod

Alle gangbare providers vergelijken. Van Essent tot aan UnitedConsumers.

Bekijk het goedkoopste pakket

Eenvoudig vergelijken op prijs. Dit scheelt je zo €345 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Profiteer van de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Energieprijzen vergelijken in Molkwerum

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Wil jij een goedkoop contract voor jouw energie? Hier tref je alle goedkope contracten. Via onze tool kan men meteen energieprijzen Molkwerum vergelijken. Geef je huisnummer en postcode + stoom/gas verbruik in en bekijk à la minute de goedkoopste maatschappij. Meer weten over een bepaald pakket? Dit vind je in de overkoepelende merksite. Check nu alle populaire energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen aan de rechterkant en signaleer meteen de duurzaamste of meest betaalbare energieleverancier voor je verbruik. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Gieten afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Molkwerum?

 1. Geef jouw postcode door (Friesland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in Molkwerum april 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Molkwerum? Hier vind je een opsomming met meest bestelde pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Greenchoice, Eneco, NLE, Pure Energie, Essent maar uiteraard ook Powerpeers, Oxxio, Energiedirect.nl, Qurrent, Budget Energie gerekend met een verbruik van 2300 kWh tot 4350 kWh stroom en 900 m3 tot 1950 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Als consument ben jij in control naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is jouw energiecontract verlopen, ga je van huis wisselen, of voel je je niet meer thuis bij jouw bestaande energieleverancier? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Tip: achterhaal wel de kleine lettertjes van het gekozen energiepakket. Heb je maken met een opzegtermijn of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Molkwerum. Vanaf het punt dat je aankoop is verzonden zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de nieuwe leverancier. Daarin lees jij de overeengekomen kosten en voorwaarden (denk aan vastrecht, opslag duurzame energie, aansluitkosten, energiebelasting, regiotoeslag: ) van het gekozen pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd energiecontract

Als je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Gedurende deze dagen kan je kosteloos en zonder opgaaf van reden het contract ongeldig verklaren. Doe je niets? Het overstappen van energie is nu definitief.

Opzeggen van oude contract

Jouw oude energiepakket zal worden beëindigd. Doorgaans doet de nieuwe aanbieder dit. Let op: ga je van woning wisselen? Dan moet je zelf in de meeste gevallen de actuele abonnementen stopzetten.

Jouw meterstanden doorgeven

Om het oversluiten te verwerken ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw “nieuwe” aanbieder. Normaal gesproken moet dit enkele dagen voor passeren van de datum van overstap, maar het kan vaak nog tot twee weken na de gekozen overstapdatum. De toekomstige leverancier communiceert dit weer richting de eerdere energieleverancier die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Je bent overgestapt van energie

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door jouw nieuwe energiemaatschappij in Molkwerum. Ze sturen jou hiervan vanzelfsprekend een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Dit bedrag mag je gewoon verhogen. Daarbij incasseer jij een eindafrekening van de “vroegere” energieleverancier. Ga verder naar “energieleverancier Enduris“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is tegenwoordig een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Veelgehoorde kreten zijn gasvrij wonen en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik groene energie gebruiken? 2 relevante opties zijn manieren zijn zonne-energie en windenergie. Veel van de aanbieders van energie doen hier aan mee. De maatschappijen kopen deze windenergie en zonne-energie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie zijn er meerdere keuzes: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op het dak of speciaal op zoek gaan naar een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen kan al snel lonen. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen maar ook het overschot aan stroom terugleveren. Ook wel bekend als salderen. Jullie ontvangen hiervoor een leuke prijs in de gemeente Súdwest-Fryslân.

CV vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Daardoor kan je het gasverbruik flink reduceren. Wanneer we het hebben over zonne-energie. De (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig wanneer je het vergelijk met een Nefit, Vaillant, Remeha, AWB of Atag ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Zo kan je direct besparen op de energierekening. Zonneboilers, Het warmtenet en Infraroodpanelen zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Door het hele land zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Deze windturbines leveren grote hoeveelheden windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet ieder energiepakket is automatisch aanbieder van groene stroom. De mogelijkheid hierop te selecteren wordt weergegeven in de energievergelijker. Iets actueels: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Friesland.

Energieverbruik minderen

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je besparen op je verbruik. In het geval jij de energievraag weet te verkleinen kan je flink besparen. Niet alleen op de kosten, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Kies bijvoorbeeld bewust voor apparaten met een A+ label of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Molkwerum

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energiemaatschappijen in Molkwerum en betaal minder voor gas en licht!