Energieleveranciers Stolwijk Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €355 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Stolwijk vergelijken gaat supersnel middels onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je bekijkt probleemloos de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Je vind hier alle exclusieve welkomstacties die je niet op de reguliere manier bij bedrijven als Essent en Leon Zeewolde kunt vinden. Het oversluiten gaat simpel en snel. Hieronder doorzoek jij functionele details en hulp t.b.v. het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, meer info over overstappen, en wat de mogelijkheden zijn betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Stolwijk

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Stolwijk? Het is niet mogelijk één energieleverancier te onderscheiden die echt het goedkoopste is. Dit wordt mede bepaald door factoren als: gas- en stroom consumptie en woning. Daarnaast ga je te kort door de bocht als je kijkt naar alleen de energiekosten. Dit beïnvloed maar voor een deel de energierekening. Check maar eens jullie jaarrekening van de energieleverancier: vastrecht, verbruikskosten, aansluitkosten, leveringkosten, regiotoeslag: hier betaal je (indirect) ook voor. Tevens gunnen flink wat bedrijven een flinke welkomstkorting bij het overstappen. Dit kan zelfs oplopen van €105 tot €230. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Doornenburg.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het gaat om best een ingewikkelde calculatie. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Gelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Stolwijk juli 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en je geschatte verbruik in. Aansluitend check je een opsomming met beschikbare energiemaatschappijen. Je ontdekt onmiddellijk de goedkoopste leverancier van gas en stroom. De overstap stelt niet veel voor, het is zo geregeld. Moeite bij het invullen van jouw energieconsumptie? Op de site bekijk jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij voor verschillende situaties.


Soort woning Verbruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Type huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.800 kWh 650 m³
2 persoons huishouden 2.325 kWh 1.150 m³
2 & 1 kind 2.900 kWh 1.350 m³
2 & 2 kinderen 3.425 kWh 1.600 m³
2 & 3 kinderen 4.225 kWh 2.025 m³

Compleet aanbod

Alle bekende partijen vergelijken. Van Huismerk Energie tot en met Oxxio.

Besparen op je energie

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Dit scheelt je zo €485 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Dit kan met de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Stolwijk

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Wil jij een voordelig contract voor jouw energie? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Geholpen door onze tool kan men ogenblikkelijk energieprijzen Stolwijk vergelijken. Voer je adres plusstoom/gas verbruik in en bekijk binnen no-time het goedkoopste pakket. Meer details over een bepaalde aanbieder? Dat is te vinden in de overkoepelende merksite. Vergelijk nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen aan de rechterkant en ontdek ogenblikkelijk de meest geschikte of de goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Vind alles uit over goedkoopste energie in Middelie afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Stolwijk?

 1. Voer jouw locatie in (Zuid-Holland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in Stolwijk juli 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Stolwijk? Hier doorzoek jij een lijstje met meest bestelde pakketten van populaire energiemaatschappijen als Greenchoice, Vattenfall, Eneco, NLE, Pure Energie en ook Powerpeers, ENGIE, Qurrent, Budget Energie, Oxxio berekend met een consumptie van 1600 kWh t/m 2750 kWh stroom en 850 m3 t/m 1950 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

In Nederland kies je zelf naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is jouw energiecontract verlopen, heb je een nieuwe woning gekocht, of wil je gewoon af van je leverancier? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Vergeet niet: achterhaal ten alle tijde de voorwaarden van de energieaanbieder. Hoe zit het met de opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Stolwijk. Als het contract is doorgevoerd zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de aankomende aanbieder. Aan de hand daarvan zie jij afgesproken prijzen en extra regels (zoals netbeheerkosten, regiotoeslag, opslag duurzame energie, leveringkosten, vastrecht: ) van het gekozen pakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, doorgaans binnen 2 weken.

14 dagen bedenktijd

Als jouw bestelling bevestigd wordt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Binnen deze 14 dagen heb je de mogelijkheid om gratis, of een geldige reden op te geven, je nieuwe abonnement opzeggen. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Oude contract opzeggen

Het huidige gas en stroom pakket wordt opgezegd. In de regel doet de nieuwe aanbieder dit. Let op: stap je over doordat je gaat verhuizen? Je moet dan zelf in de regel de huidige contracten moet opzeggen.

Het doorgeven van meterstanden

De overstap goed regelen? Dan dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw toekomstige aanbieder. Dikwijls gebeurt dit zo’n week voor de ingangsdatum, maar soms gebeurt het ook 15 dagen nadat het contract is ingegaan. De toekomstige energieaanbieder speelt de standen door aan je voormalige energiemaatschappij waarna je een eindafrekening ontvangt.

Overstap is geslaagd

Heb jij alle stappen afgerond? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en zal gas en stroom worden geleverd door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Stolwijk. Ze sturen jou hiervan uiteraard een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Je kunt dit gewoon verlagen. Bovendien krijg je jouw persoonlijke eindafrekening van de “vroegere” leverancier. Bekijk ook “besparen bij Engie“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is op dit moment iets waar veel mensen mee bezig zijn. Veelgehoorde kreten zijn gasvrij wonen en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De 2 meest toegepaste alternatieven zijn zonnestroom en windenergie. Een groot aantal maatschappijen hebben dit al geïntegreerd. De bedrijven reserveren zonne-energie en windenergie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie kun jij kiezen: zonnepanelen laten plaatsen voor jullie eigen woning of speciaal op zoek gaan naar een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en natuurlijk jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Hiervoor ontvang je een kleine vergoeding in de gemeente Vlist.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Zo gaat je gasverbruik flink omlaag. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. De (hybride) warmtepompen zijn nog best duur i.v.m. een Vaillant, Nefit, Atag, Intergas of Remeha ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energiekosten. Pelletkachels, Zonneboilers en Infraroodpanelen zijn goede alternatieven.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties vormen windmolens het landschap. Windturbines dragen bij aan volledig groene windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet elke maatschappij biedt groene stroom via wind. Extra info hierover vind je in onze energievergelijker. Iets van de laatste jaren: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Zuid-Holland.

Energieverbruik minderen

Bewuster met elektriciteit omgaan? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Op het moment dat je jouw energieconsumptie kunt minderen heeft dat direct effect. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op CO-2 uitstoot. Ga zoveel mogelijk voor apparaten met een A+ label of LED verlichting. Direct energie besparen in Stolwijk

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energieleveranciers in Stolwijk en betaal minder voor gas en licht!