Energieleveranciers Middelie Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €605 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Middelie vergelijken gaat eenvoudig via onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je achterhaalt moeiteloos de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Ontdek tijdelijke kortingsacties die jij niet via de normale weg bij o.a. Allure Energie of HVC kunt gebruiken. Overstappen van energie gaat eenvoudig en snel. Hier lees je functionele gegevens en handreikingen t.b.v. het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en wat je moeten weten rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Middelie

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Middelie? Het is niet mogelijk één energieleverancier te vermelden die de laagste prijzen hanteert. Dit hangt af van jouw persoonlijke situatie: stroom- en gas consumptie en woning. Uiteraard zijn er veel aspecten belangrijker dan puur de energietarieven. Dat bepaalt slechts deels de maandelijks energierekeningen. Controleer maar de jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: opslag duurzame energie, verbruikskosten, regiotoeslag, aansluitkosten, vastrecht: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Daarnaast verstrekken veel organisaties een gulle welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Doorgaans is dat zo’n €95 t/m €290. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Westerwijtwerd.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het is een aardig ingewikkelde berekening. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Meteen overstappen naar een goedkoop energiepakket in Middelie juli 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Dan doorzoek je een opsomming met relevante energiebedrijven. Je vindt zo ogenblikkelijk de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Overstappen van aanbieder is binnen enkele minuten rond gemaakt. Moeite bij het inschatten van gas en stroom verbruik? Op energieleverancieractie.nl tref jij het gas- en stroomverbruik van voor verschillende situaties.


Type woning Verbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Type huishouden Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.900 kWh 625 m³
2 personen 2.325 kWh 1.050 m³
Gezin + 1 kind 3.000 kWh 1.475 m³
Familie (2 kinderen) 3.750 kWh 1.750 m³
Gezin + 3 kinderen 4.025 kWh 2.025 m³

Alle leveranciers

Alle betrouwbare maatschappijen vergelijken. Van Huismerk Energie tot Vrijopnaam.

Bekijk het goedkoopste pakket

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Je bespaart zo €305 per jaar.

Razendsnel overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

Energieprijzen vergelijken in Middelie

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een betaalbaar pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op basis van onze speciale vergelijker kan men direct energieprijzen Middelie vergelijken. Vul jouw locatie plusverbruik in, en zoek eenvoudig de goedkoopste aanbieder. Meer informatie m.b.t. een bepaalde aanbieder? Selecteer dan de merkpagina. Stap nu over naar de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Bekijk de handige stappen aan de rechterkant en signaleer eenvoudig de beste of meest goedkope energieleverancier voor jouw situatie. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Geerdijk afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Middelie?

 1. Voer jouw locatie in (Noord-Holland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Middelie juli 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Middelie? Op energieleverancieractie.nl bekijk je een aantal van veel bestelde pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Eneco, NLE, Vattenfall, Pure Energie, Greenchoice maar uiteraard ook Energiedirect.nl, Powerpeers, Qurrent, ENGIE, Budget Energie op basis van een verbruik van 2050 kWh t/m 4400 kWh stroom plus 1050 m3 t/m 1550 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 1 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In Nederland ben jij in control waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is je energiecontract bijna afgelopen, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je ontevreden over jouw bestaande energiemaatschappij? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Let op: bekijk altijd de voorwaarden van de energieaanbieder. Wat is de opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Middelie. Als jij een contract hebt afgesloten ontvang je een bevestiging van jullie nieuwe energiemaatschappij. In dit schrijven zie je de overeengekomen kosten en kleine lettertjes (bijvoorbeeld regiotoeslag, verbruikskosten, vastrecht, leveringkosten, aansluitkosten: ) van jouw nieuwe pakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, en het duurt een paar dagen.

2 weken bedenktijd

Als je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Gedurende deze dagen mag je zonder consequenties en zonder specifieke reden jouw aanvraag annuleren. Doe je niets? Het overstappen van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Oude contract opzeggen

Het lopende pakket wordt stopgezet. Gewoonlijk zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Belangrijk: staat er een verhuizing op stapel? Bij dit scenario moet je zelf in de regel het oude abonnement annuleren.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een succesvolle overstap moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de aanstaande aanbieder. Normaliter moet dit enkele dagen voor passeren van de gekozen dag van overstappen, maar het kan vaak nog tot 1 of 2 weken na de overstapdatum. Jouw “nieuwe” leverancier geeft dit door aan de eerdere energieleverancier zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt van energie

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt alles in orde gemaakt, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de gekozen energiemaatschappij in Middelie. Hiervoor krijg je natuurlijk een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze schatting van verbruikskosten mag jij aanpassen. Bovendien ontvangen jullie een eindafrekening van jouw oude maatschappij. Check ook “energieleverancier De Vastelastenbond“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is momenteel iets waar veel mensen mee bezig zijn. Voorbeelden zijn wonen zonder gasaansluiting en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? Twee veelbesproken mogelijkheden zijn zonne-energie en windenergie. Het gros van de leveranciers hebben dit al geïntegreerd. De leveranciers reserveren stroom – afkomstig van zon en wind – bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie zijn er 2 mogelijkheden: zonnepanelen installeren voor je appartement of huis of bewust de keuze maken voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en tevens de “extra” stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Je krijgt daarvoor een kleine vergoeding in de gemeente Zeevang.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Daardoor verbruik je amper nog gas. Wanneer we het hebben over zonne-energie. De (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs in verhouding tot een Nefit, Atag, Intergas, Vaillant of AWB ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo kan je direct besparen op de energiekosten. Zonneboilers, Pelletkachels en Infraroodpanelen kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Door het hele land kom je windmolens tegen. Windturbines dragen bij aan 100% groene windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet ieder maatschappij biedt deze vorm van stroom aan. Extra info hierover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Wat ook in opkomst is: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Noord-Holland.

Energieverbruik reduceren

Wil je echt groen zijn? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Op het moment dat je jouw energieconsumptie vermindert kan je dat aanzienlijk besparen. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op de milieubelasting. Koop specifiek huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of LED verlichting. Direct energie besparen in Middelie

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energie aanbieders in Middelie en bespaar op gas en licht!