Energieleveranciers Geerdijk Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €585 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Geerdijk vergelijken is gemakkelijk dankzij onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je achterhaalt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Ontdek speciale welkomstacties die jij niet via de normale weg bij bijv. E.ON of Qurrent ontvangt. Het oversluiten gaat simpel en zonder problemen. Op de site vergaar je toepasbare toelichtingen en support ter ondersteuning bij het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en wat je moeten weten rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Geerdijk

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Geerdijk? Er is helaas niet één energieleverancier te kwalificeren waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit hangt af van aspecten als: stroom- en gasverbruik en locatie. Eveneens moet je meer mee laten wegen dan uitsluitend de energiekosten. Deze bepalen maar in kleine mate de maandelijks energierekeningen. Bekijk maar eens je jaarrekening van de energieleverancier: aansluitkosten, netbeheerkosten, regiotoeslag, vastrecht, opslag duurzame energie: het wordt allemaal doorbelast. Tevens hanteren veel leveranciers een aantrekkelijke welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €145 tot €265. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Oudorp.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: We hebben het hier over best een flinke rekensom. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Geerdijk juni 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + een schatting van je energieverbruik in. Vervolgens doorzoek je een resultatenpagina met de goedkoopste energie aanbieders. Je vindt zo vlug de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Overstappen is kinderspel, het is snel rond gemaakt. Advies nodig bij het inschatten van jouw energieconsumptie? Hierna tref jij het stroom- en gasverbruik bij voor verschillende situaties.


Type huis Gasverbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Type huishouden Stroom Gas
1 persoons huishouden 1.925 kWh 625 m³
2 persoons huishouden 2.175 kWh 1.150 m³
Familie (1 kind) 2.950 kWh 1.500 m³
2 & 2 kinderen 3.750 kWh 1.700 m³
Familie (3 kinderen) 4.100 kWh 1.950 m³

Alle maatschappijen

Alle landelijke aanbieders vergelijken. Van Eneco tot aan Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Een lagere energierekening

Vind de goedkoopste leverancier. Je bespaart zo €265 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Geerdijk

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Op zoek naar een betaalbaar energiepakket? Dan heb je de juiste website gevonden. Met behulp van onze speciale vergelijker kan men moeiteloos energieprijzen Geerdijk vergelijken. Geef je huisnummer en postcode plusverbruiksgegevens in, en selecteer vlug de goedkoopste maatschappij. Aanvullende info over een bepaald contract? Dit vind je in de merkpagina. Check nu de beste energie aanbiedingen en overstap bonussen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan aan de rechterkant en check rap de duurzaamste of meest goedkope energieleverancier passend bij je energieverbruik. Ook interessant: goedkoopste energie in Friesland afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Geerdijk?

 1. Geef jouw postcode door (Overijssel)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Geerdijk juni 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Geerdijk? Op deze pagina vind jij een opsomming met meest bestelde pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Greenchoice, NLE, Eneco, Essent, Vattenfall + Energiedirect.nl, Powerpeers, Budget Energie, ENGIE, Oxxio op basis van een verbruik van 1900 kWh t/m 2700 kWh stroom en 1250 m3 t/m 1700 m3 gas.

 • Eneco – Ecostroom + Gas
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In ons land ben jij er verantwoordelijk voor waar jij je gas en licht inkoopt. Loopt het contract bijna af, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je niet blij met jullie actuele energieaanbieder? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Goed om te weten: bekijk wel de opgestelde regels van de energieaanbieder. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Geerdijk. Wanneer je aankoop is verzonden ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de geselecteerde organisatie. Aan de hand daarvan lees jij de overeengekomen kosten en bijkomende kosten (zoals regiotoeslag, vastrecht, netbeheerkosten, opslag duurzame energie, verbruikskosten: ) van het gekozen pakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

2 weken bedenktijd

Als de bestelling in goede orde binnengekomen is, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen kan je kosteloos, of een geldige reden op te geven, jouw aanvraag annuleren. Vind je het allemaal prima? De overstap van energie is dan rechtsgeldig.

Opzeggen van oude contract

Jouw actuele gas en stroom pakket wordt opgezegd. In de meeste gevallen draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Belangrijk: staat er een verhuizing op stapel? Dan moet je zelf normaliter het energiecontract beëindigen.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een succesvolle overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de aanstaande energieleverancier. Dikwijls dien je dit te doen zo’n week voor de ingangsdatum, maar soms gebeurt het ook 15 dagen na de dag van overstappen. Jouw “nieuwe” energieaanbieder geeft dit door aan de eerdere energiemaatschappij waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Overstap is geslaagd

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt alles in orde gemaakt, en start de levering van stroom en gas door de geselecteerde energiemaatschappij in Geerdijk. Je kunt rekenen op natuurlijk een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze inschatting van kosten kan je altijd verlagen. Ook krijg je te maken met jouw persoonlijke eindafrekening van de eerdere energiemaatschappij. Lees verder over “Cogas vergelijken“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is op dit moment een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Denk aan je huis gasvrij verwarmen en besparen op de CO2 uitstoot. Wat kan ik zelf doen met groene energie? 2 relevante opties zijn keuzes zijn zonne-energie en windenergie. Veel van de energiemaatschappijen werken hier dan ook graag mee. De aanbieders importeren stroom – afkomstig van zon en wind – bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie zijn er 2 mogelijkheden: zonnepanelen laten plaatsen voor op jouw woning of specifiek zoeken naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en daarnaast het overschot aan stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Je krijgt daarvoor een redelijke vergoeding in de gemeente Twenterand.

CV vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Middels dit systeem verbruik je amper nog gas. Je stroomverbruik neemt wel toe. Hybride warmtepompen vergen een aardige investering in verhouding tot een AWB, Intergas, Vaillant, Remeha of Nefit ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energienota. Het warmtenet, Pelletkachels en Zonneboilers zijn ook innovatieve producten.

Groene windenergie

Op een groeiend aantal locaties zie je grote parken met windmolens. De windturbine voorziet in volledig zuivere windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elke leveranciers doet hier aan mee. De mogelijkheid hierop te selecteren kan je bekijken in de energievergelijker. Ook interessant: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Overijssel.

Energieverbruik reduceren

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Dan moet je besparen op je verbruik. Op het moment dat je jouw energieconsumptie vermindert kan dat al flink schelen. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Ga zoveel mogelijk voor apparatuur met A of A+ label of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Geerdijk

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk aanbieders van energie in Geerdijk en bespaar op gas en licht!