Energieleveranciers Oudorp Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar snel €565 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Oudorp vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit middels onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul alle velden in, en je bekijkt probleemloos de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Met veel speciale kortingsacties die jij niet via de normale weg bij bijv. Engie en Vattenfall ontvangt. Overstappen van energie gaat simpel en vlug. Hier doorzoek jij praktische toelichtingen en handreikingen t.b.v. het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, meer info over overstappen, en wat er allemaal mogelijk is rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Oudorp

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Oudorp? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te kwalificeren waar jij het goedkoopst uit bent. Het is afhankelijk van factoren als: stroom- en gas consumptie en adres. Ook zijn er meer zaken belangrijk dan puur de energietarieven. Dat bepaalt slechts deels de energienota. Check maar eens jullie energie jaarrekening: netbeheerkosten, verbruikskosten, regiotoeslag, leveringkosten, opslag duurzame energie: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Verder geven sommige organisaties een aantrekkelijke welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Doorgaans is dat zo’n €110 tot €280. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Babyloniënbroek.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het betreft nogal een complexe rekensom. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Nu overstappen naar een goedkoop energiepakket in Oudorp juli 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en je geschatte verbruik in. Aansluitend volgt een opsomming met beschikbare energieleveranciers. Je selecteert handig de goedkoopste leverancier van gas en stroom. De overstap is zo rond gemaakt. Problemen bij het inschatten van jouw energieconsumptie? Op deze pagina check je het stroom- en gasverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Type huis Gasconsumptie
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Soort huishouden Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.975 kWh 675 m³
2 persoons huishouden 2.125 kWh 1.150 m³
Gezin + 1 kind 2.925 kWh 1.350 m³
Gezin + 2 kinderen 3.600 kWh 1.775 m³
Familie (3 kinderen) 4.100 kWh 2.050 m³

Compleet aanbod

Alle grote aanbieders vergelijken. Van Greenchoice tot aan Vattenfall.

Een lagere energierekening

Sorteer alle aanbieders op prijs. Besparingen mogelijk tot €355 per jaar.

Een snelle overstap

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Je komt niet zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Oudorp

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Overstappen op een goedkoop pakket? Hier tref je alle goedkope contracten. Met behulp van onze tool kan je probleemloos energieprijzen Oudorp vergelijken. Geef je woongegevens & stoom/gas verbruik in en kies direct de goedkoopste aanbieder. Meer informatie m.b.t. een bepaald contract? Klik dan op de overkoepelende merksite. Check nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en welkomstbonussen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan rechts en vergelijk snel de beste of meest goedkope energieleverancier passend bij je energieverbruik. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Idzega afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Oudorp?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Noord-Holland)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in Oudorp juli 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Oudorp? Onder dit stukje doorzoek jij een aantal van meest bestelde pakketten van energiemaatschappijen zoals Eneco, Essent, Pure Energie, Greenchoice, Vattenfall maar uiteraard ook Qurrent, Oxxio, Powerpeers, ENGIE, Budget Energie gerekend met een verbruik van 1750 kWh tot 4050 kWh stroom en 1350 m3 tot 1750 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In dit land ben jij in control naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga je van huis wisselen, of voel je je niet meer thuis bij jouw huidige energieleverancier? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Let op: controleer zeker even de opgestelde regels van het energiecontract. Heb je maken met een opzegtermijn of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Oudorp. Wanneer je aankoop is verzonden ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de gekozen maatschappij. In dit schrijven lees je afgesproken prijzen en bijkomende kosten (bijvoorbeeld netbeheerkosten, regiotoeslag, opslag duurzame energie, aansluitkosten, vastrecht: ) van het gekozen pakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, doorgaans binnen 2 weken.

Bedenktijd bij energiepakket

Als je de bevestiging ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. In deze periode mag je zonder consequenties en zonder specifieke reden het nieuwe contract cancellen. Wil je dan niet? Het overstappen van energie is dan bindend.

Oude contract opzeggen

Jullie werkende energiepakket zal worden beëindigd. Meestal draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Goed om te weten: krijg je een andere huis? Dan moet je zelf in de meeste gevallen het contract even opzeggen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Om het oversluiten te verwerken ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de toekomstige energiemaatschappij. Dikwijls doe je dit iets voor de ingangsdatum, echter soms ook tot 2 weken na de overstapdatum. De toekomstige energiemaatschappij communiceert dit weer richting jouw “oude” energieleverancier zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Overstap is geslaagd

Alle stappen doorlopen? Dan wordt alles in orde gemaakt, en start de levering van stroom en gas door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Oudorp. Hiervoor krijg je een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon verlagen. Daarbij krijg je te maken met een eindafrekening van jouw oude energieleverancier. Ga verder naar “contract Stedin“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is op dit moment een veelbesproken doelstelling. Denk aan een woning zonder gas en minder CO2 uitstoten. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De meest relevante opties zijn zonnestroom en windenergie. Bijna alle leveranciers maken hier graag gebruik van. De bedrijven bestellen zonnestroom en windenergie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie zijn er meerdere keuzes: zonnepanelen installeren voor jullie eigen woning of kiezen voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Investeren in zonnepanelen is heel interessant. Je kunt je eigen stroom gebruiken of uiteraard je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Dit noemen we ook wel salderen. Daarvoor heb je recht op een leuke prijs in de gemeente Alkmaar.

CV vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Zo kan je het gasverbruik flink reduceren. Wanneer we het hebben over zonne-energie. De (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop i.v.m. een Intergas, AWB, Nefit, Vaillant of Atag ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Dan kan jij snel gaan besparen op de energienota. Het warmtenet, Pelletkachels en Infraroodpanelen zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Door het hele land zie je grote parken met windmolens. De windturbine voorziet in volledig zuivere windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet ieder maatschappij werkt met deze vorm van groene stroom. De mogelijkheid hierop te selecteren vind je in onze energievergelijker. Nieuw: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Noord-Holland.

Minder energie consumeren

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Op het moment dat je jouw eigen verbruik weet te verkleinen kan dat al flink schelen. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op het vervuilen van de aarde. Probeer je te beperkten tot huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of LED verlichting. Direct energie besparen in Oudorp

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energie aanbieders in Oudorp en betaal minder voor gas en licht!