Energieleveranciers Idzega Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €525 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Idzega vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit via onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul alle velden in, en je ziet snel de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Je checkt zo veel aantrekkelijke aanbiedingen die je niet via de website van bijv. E.ON of Noordelijk Lokaal Duurzaam ontvangt. Overstappen gaat gemakkelijk en kost slechts een paar minuten. Hieronder vind jij toepasbare toelichtingen en hulp dat je kunt gebruiken bij het vinden van een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, wat je moet weten over overstappen, en wat je moeten weten betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Idzega

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Idzega? Het is onmogelijk één energieleverancier te noemen die de laagste prijzen hanteert. Dit wordt mede bepaald door indicatoren zoals: stroom- en gasverbruik en woonplaats. Ook zijn er meer zaken belangrijk dan exclusief de energietarieven. Deze bepalen slechts ten dele de maandelijks energierekeningen. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: netbeheerkosten, energiebelasting, aansluitkosten, verbruikskosten, opslag duurzame energie: hier betaal je (indirect) ook voor. Tevens hanteren veel leveranciers een gulle welkomstpremie bij het overstappen. In de praktijk ligt varieert dit van €185 – €250. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Stad aan ’t Haringvliet.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het is best een flinke calculatie. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Idzega juli 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en energieverbruik in. Hierna doorzoek je een resultatenpagina met beschikbare energiecontracten. Je vindt zo rap de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Het overstappen is zo geregeld. Advies nodig bij het schatten van jullie energieverbruik? Op deze website check je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort woning Verbruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.850 kWh 725 m³
2 bewoners 2.300 kWh 1.075 m³
Gezin + 1 kind 2.925 kWh 1.350 m³
2 & 2 kinderen 3.550 kWh 1.650 m³
2 & 3 kinderen 4.200 kWh 1.975 m³

Compleet aanbod

Alle betrouwbare organisaties vergelijken. Van E.ON tot Oxxio.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Betaal niet langer teveel voor energie. Besparingen mogelijk tot €385 per jaar.

A la minute overstappen

Dit kan met de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Idzega

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Op zoek naar een betaalbaar energiepakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Middels onze tool kan men snel energieprijzen Idzega vergelijken. Geef je huisnummer en postcode & energieverbruik in en selecteer probleemloos het goedkoopste contract. Meer weten over een zeker contract? Dat is te vinden in site van de leverancier. Vergelijk nu alle energieaanbiedingen en welkomstbonussen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan die je hiernaast ziet en bekijk binnen no-time de “groenste” of meest goedkope energieleverancier voor jullie woning. Zoek ook naar goedkoopste energie in Buitenkaag afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Idzega?

 1. Voer jouw locatie in (Friesland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of kies direct het verbruik.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Kies de contractsduur die bij je past (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Idzega juli 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Idzega? Op de site doorzoek jij een lijstje met meest bestelde pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Essent, Vattenfall, NLE, Pure Energie, Greenchoice en natuurlijk ENGIE, Budget Energie, Qurrent, Energiedirect.nl, Powerpeers gerekend met een verbruik van 2250 kWh tot 2600 kWh stroom en 1150 m3 tot 1500 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar Actie
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Als consument ben jij er verantwoordelijk voor waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Loopt het contract bijna af, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je niet zo tevreden over jouw energieleverancier? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Tip: check ten alle tijde de condities van het huidige contract. Hoe zit het met de opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Idzega. Wanneer het contract is doorgevoerd krijg je een bevestigingsmail of brief van jouw aanstaande energiemaatschappij. In deze mail of brief tref jij de overeengekomen kosten en kleine lettertjes (zoals vastrecht, opslag duurzame energie, regiotoeslag, netbeheerkosten, leveringkosten: ) van het gekozen pakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Zodra jouw bestelling bevestigd wordt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Binnen deze termijn kun jij nog zonder kosten te maken, of een geldige reden op te geven, het nieuwe contract cancellen. Onderneem je geen actie? De overstap van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Opzeggen van huidige energiecontract

Jullie huidige pakket wordt stopgezet. Dikwijls wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Goed om te weten: staat er een verhuizing op stapel? In dat geval moet je zelf dikwijls de huidige contracten moet opzeggen.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een geslaagde overstap dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan de toekomstige energieaanbieder. Meestal moet dit zo’n week voor de gekozen dag van overstappen, maar het kan ook best 15 dagen nadat het contract is ingegaan. Jouw “nieuwe” aanbieder speelt de standen door aan jouw oude energieleverancier die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Het overstappen is gelukt

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt alles definitief gemaakt, en begint de levering van stroom en gas door de nieuwe energiemaatschappij in Idzega. Ze sturen jou hiervan uiteraard een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze schatting van verbruikskosten mag jij verlagen. Voorts krijg jij een eindafrekening van je voormalige energieleverancier. Ga verder naar “overstappen naar Qwint“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is tegenwoordig iets waar veel mensen mee bezig zijn. Denk aan gasvrij wonen en het beperken van CO2 gebruik. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De twee meest interessante alternatieven zijn zonnestroom en windenergie. Een groot aantal energie-aanbieders hebben dit al geïntegreerd. De organisaties importeren windenergie en zonne-energie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie kun jij kiezen: investeren in zonnepanelen voor jullie eigen woning of speciaal op zoek gaan naar een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Investeren in zonnepanelen is heel interessant. Je kunt je eigen stroom gebruiken en tevens het overschot aan stroom terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Hiervoor ontvang je een leuke prijs in de gemeente Súdwest-Fryslân.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Middels dit systeem gaat je gasverbruik flink omlaag. Je stroomverbruik neemt wel toe. De (hybride) warmtepompen zijn nog best duur wanneer je het vergelijk met een Remeha, Nefit, Intergas, AWB of Atag ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energierekening. Zonneboilers, Infraroodpanelen en Het warmtenet zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Door het hele land zie je grote parken met windmolens. Een windturbine levert volledig groene windstroom voor woningen in ons land. Niet ieder energiecontract werkt met deze vorm van groene stroom. Meer hierover kan je bekijken in de energievergelijker. Iets actueels: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Friesland.

Energieverbruik minderen

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je besparen op je verbruik. Op het moment dat je het verbruik van energie kunt minderen heeft dat direct effect. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op CO-2 uitstoot. Koop specifiek producten met A++ labels of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Idzega

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energiemaatschappijen in Idzega en bezuinig op gas en licht!