Energieleveranciers Stitswerd Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar zo €625 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Stitswerd vergelijken is kinderspel via onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul alle velden in, en je bekijkt direct de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Je vind hier alle tijdelijke aanbiedingen die je niet via de website van aanbieders zoals Essent of UnitedConsumers kan scoren. Het oversluiten gaat eenvoudig en kost slechts een paar minuten. Op deze website vind jij functionele toelichtingen en hulp ter ondersteuning bij het vergelijken van een voordelige energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, hoe de overstapservice werkt, en wat jij kunt doen rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Stitswerd

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Stitswerd? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te vermelden die echt het goedkoopste is. Dit hangt af van jouw specifieke wensen: gas- en stroomverbruik en postcode. Verder zijn er veel aspecten belangrijker dan exclusief de energietarieven. Dat bepaalt maar beperkt de uiteindelijke energierekening. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening: jij betaalt energiebelasting, aansluitkosten, regiotoeslag, netbeheerkosten, vastrecht: het telt allemaal mee. Bovendien gunnen enkele leveranciers een flinke welkomstkorting als jij naar hen overstapt. Doorgaans is dat zo’n €150 – €195. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Donkerbroek.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het gaat om een aardig complexe calculatie. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Ogenblikkelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Stitswerd juli 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en je geschatte verbruik in. Aansluitend check je een lijst met de beste energiebedrijven. Je treft rap de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen van aanbieder stelt niet veel voor, het is zo rond gemaakt. Problemen bij het invullen van jouw verbruik? Op deze website tref jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Omschrijving Gas
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Gezinssamenstelling Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoon 1.875 kWh 650 m³
2 bewoners 2.275 kWh 1.150 m³
2 & 1 kind 3.075 kWh 1.450 m³
Gezin + 2 kinderen 3.775 kWh 1.600 m³
2 & 3 kinderen 4.150 kWh 1.900 m³

Alle pakketten

Alle erkende maatschappijen vergelijken. Van Allure Energie tot aan UnitedConsumers.

Makkelijk besparen op energie

Sorteer alle aanbieders op prijs. Besparingen tot wel €445 per jaar.

A la minute overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Stitswerd

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Op zoek naar een betaalbaar energiecontract? Dan zit je hier helemaal goed! Geholpen door de vergelijker kan men eenvoudig energieprijzen Stitswerd vergelijken. Vul postcode + huisnummer en stoom/gas verbruik in en selecteer eenvoudig de goedkoopste maatschappij. Meer details over een bepaald pakket? Dit vind je in site van de leverancier. Profiteer nu van alle populaire energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Bekijk de handige stappen op deze pagina en signaleer binnen no-time de duurzaamste of de goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Middelburg afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Stitswerd?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Groningen)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en sluit je contract online over.

Populaire energiepakketten in Stitswerd juli 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Stitswerd? Onder dit stukje check je een aantal van beschikbare pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Greenchoice, Essent, Vattenfall, Eneco, NLE maar ook Powerpeers, Energiedirect.nl, Qurrent, Budget Energie, ENGIE met een verbruik van 2200 kWh – 3350 kWh stroom en 1400 m3 tot 1900 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

Vandaag de dag bepaal je zelf waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je niet blij met jullie actuele leverancier? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Belangrijk: controleer wel de voorwaarden van jouw energiemaatschappij. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Stitswerd. Wanneer jij een contract hebt afgesloten zul jij een mail ontvangen van jullie nieuwe organisatie. Aan de hand daarvan bekijk jij de kosten en regelgeving (denk aan regiotoeslag, aansluitkosten, leveringkosten, vastrecht, opslag duurzame energie: ) van het gekozen pakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Als je de bevestiging ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn mag je gratis en zonder opgaaf van reden jouw aanvraag annuleren. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Opzeggen van huidige energiecontract

Jullie vorige energiecontract zal worden opgezegd. In de regel doet de nieuwe aanbieder dit. Tip: staat er een verhuizing op stapel? Je moet dan zelf normaliter het contract opzeggen (online of per brief).

Jouw meterstanden doorgeven

De overstap goed regelen? Dan zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw “nieuwe” maatschappij. Normaliter doe je dit enkele dagen voor passeren van de overstapdatum, maar het kan ook best een paar dagen na de overstap. Jouw “nieuwe” energieleverancier geeft dit door aan jouw oude maatschappij waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Het overstappen is gelukt

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt alles in orde gemaakt, en begint de levering van stroom en gas door de “nieuwe” energiemaatschappij in Stitswerd. Je kunt rekenen op een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze mag je op ieder moment bijstellen. Tevens krijgen jullie een eindafrekening van jouw “oude” energiemaatschappij. Lees verder over “besparen bij Energiedirect.nl“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is momenteel een hot topic. Onder andere gasvrij wonen en het beperken van CO2 gebruik. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De meest relevante manieren zijn zonne-energie en windenergie. Een groot aantal energiemaatschappijen hebben dat in hun portfolio. De bedrijven bestellen zonnestroom en windenergie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie zijn er 2 mogelijkheden: zonnepanelen installeren voor je appartement of huis of gaan voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zelf zonnepanelen plaatsen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom maar ook jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Je krijgt daarvoor een tegemoetkoming in de gemeente Eemsmond.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Daardoor kan je het gasverbruik flink reduceren. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. De (hybride) warmtepompen zijn nog best duur in verhouding tot een Vaillant, Nefit, Atag, AWB of Remeha ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energiekosten. Pelletkachels, Infraroodpanelen en Het warmtenet kunnen ook uitkomst bieden.

Groene windenergie

In alle provincies kom je windmolens tegen. Een windturbine levert 100% groene windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet elke maatschappij biedt deze vorm van stroom aan. Meer hierover zul je in de energievergelijker terugvinden. Misschien iets voor je: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Groningen.

Minder energie consumeren

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Als jij jouw persoonlijke energieconsumptie weet te verkleinen kan je dat aanzienlijk besparen. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op CO-2 uitstoot. Kies bijvoorbeeld bewust voor producten met A++ labels of LED verlichting. Direct energie besparen in Stitswerd

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energieleveranciers in Stitswerd en bezuinig op gas en licht!