Energieleveranciers Donkerbroek Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €425 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Donkerbroek vergelijken is een eitje met behulp van onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul alle velden in, en je ontdekt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Met veel speciale kortingsacties die je niet op de reguliere manier bij aanbieders zoals Engie of Noordelijk Lokaal Duurzaam kan scoren. Overstappen van energie gaat simpel en probleemloos. Op de site lees je bruikbare gegevens en handreikingen ter ondersteuning bij het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, wat precies de overstapservice is, en wat jij kunt doen met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Donkerbroek

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Donkerbroek? Er is helaas niet één energieleverancier te kwalificeren die de laagste prijzen hanteert. Het is afhankelijk van factoren als: stroom- en gasverbruik en woonplaats. Bovendien zijn er meer zaken belangrijk dan exclusief de energietarieven. Dit bepaalt maar voor een deel de maandelijks energierekeningen. Check maar eens jullie energie jaarrekening: regiotoeslag, energiebelasting, netbeheerkosten, aansluitkosten, opslag duurzame energie: het wordt allemaal doorbelast. Daarnaast verstrekken de meeste organisaties een vorstelijke welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Doorgaans is dat zo’n €90 – €265. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Niezijl.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Je hebt te maken met een aardig ingewikkelde berekening. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Ogenblikkelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Donkerbroek april 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en energieverbruik in. Aansluitend check je een overzicht met de beste energiemaatschappijen. Je ontdekt onmiddellijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen van aanbieder is zo gepiept. Tips gebruiken bij het invullen van jouw verbruik? Hier check je het gas- en stroomverbruik van voor een aantal situaties.


Soort huis Verbruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Type huishouden Stroom Gas
1 persoons huishouden 2.000 kWh 600 m³
2 personen 2.325 kWh 1.050 m³
2 & 1 kind 2.700 kWh 1.425 m³
Gezin + 2 kinderen 3.725 kWh 1.775 m³
2 & 3 kinderen 4.250 kWh 1.975 m³

Alle aanbieders

Alle betrouwbare organisaties vergelijken. Van Eneco tot aan Pure Energie.

Flink besparen op jouw energie

Vergelijk alle contracten op prijs. Besparingen tot wel €315 per jaar.

A la minute overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Energieprijzen vergelijken in Donkerbroek

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een betaalbaar pakket? Hier tref je alle goedkope contracten. Aan de hand van energieleverancieractie.nl kan je probleemloos energieprijzen Donkerbroek vergelijken. Geef je huisnummer en postcode plusstoom/gas verbruik in en kies moeiteloos de goedkoopste maatschappij. Meer weten over een bepaald contract? Dit vind je in de overkoepelende merksite. Stap nu over naar de belangrijkste energie aanbiedingen en overstap bonussen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen aan de rechterkant en bekijk binnen no-time de duurzaamste of meest goedkope energieleverancier voor jouw situatie. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Westervelde afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Donkerbroek?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Friesland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Donkerbroek april 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Donkerbroek? Hieronder lees je een aantal van meest bestelde pakketten van energiemaatschappijen zoals Greenchoice, Eneco, Essent, Pure Energie, Vattenfall maar uiteraard ook ENGIE, Powerpeers, Budget Energie, Oxxio, Qurrent uitgaande van een verbruik van 1850 kWh – 4200 kWh stroom plus 1100 m3 tot 1700 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig beslis jij zelf naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is jouw energiecontract verlopen, ga jij verhuizen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw bestaande energiemaatschappij? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Let op: controleer zeker even de voorschriften van de energieaanbieder. Heb je maken met een opzegtermijn of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Donkerbroek. Wanneer het contract is doorgevoerd krijg je een bevestigingsmail of brief van de aankomende organisatie. In deze mail of brief tref jij de kosten en voorwaarden (onder andere aansluitkosten, leveringkosten, opslag duurzame energie, energiebelasting, verbruikskosten: ) van het energiepakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, in de regel binnen 14 dagen.

Bedenktijd energiecontract

Op het moment dat je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. In deze periode heb je de mogelijkheid om gratis, of een uitgebreide toelichting te geven, het nieuwe contract cancellen. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Oude contract opzeggen

Jouw lopende energiecontract wordt stopgezet. In de meeste gevallen krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Advies: krijg je een andere huis? In dat geval moet je zelf in de regel het oude abonnement annuleren.

Doorgeven van meterstanden

Voor een correcte afhandeling ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de nieuwe energiemaatschappij. In de meeste gevallen wordt dit van je gevraagd een paar dagen voor de gekozen dag van overstappen, maar het kan vaak nog tot 2 weken na de gekozen overstapdatum. Jouw toekomstige leverancier geeft dit door aan de “vroegere” energieleverancier zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Overstap is geslaagd

Is alles gelukt? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Donkerbroek. Hiervoor krijg je vanzelfsprekend een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Je kunt dit gewoon verhogen. Bovendien krijg je een eindafrekening van jouw oude aanbieder. Bekijk nu “Eneco gas“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is op dit moment iets waar veel mensen mee bezig zijn. Veelgehoorde kreten zijn je huis gasvrij verwarmen en de uitstoot van CO2 reduceren. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De meest relevante opties zijn zonnestroom en windenergie. Bijna alle maatschappijen maken hier graag gebruik van. De organisaties halen deze windenergie en zonne-energie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie zijn er meerdere keuzes: het kopen van zonnepanelen voor jullie eigen woning of specifiek zoeken naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zelf zonnepanelen plaatsen kan al snel lonen. Je kunt je eigen stroom gebruiken en bovendien het overschot aan stroom terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Daarvoor heb je recht op een redelijke vergoeding in de gemeente Ooststellingwerf.

CV vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Op die manier verbruik je amper nog gas. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Hybride warmtepompen vergen een aardige investering wanneer je het vergelijk met een Vaillant, Nefit, Remeha, Intergas of Atag ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Zo kan je direct besparen op de energiekosten. Zonneboilers, Infraroodpanelen en Het warmtenet kunnen ook uitkomst bieden.

Groene windenergie

Door heel Nederland zul je grote windmolens kunnen spotten. Een windturbine levert volledig groene windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder leveranciers biedt deze vorm van stroom aan. Een uitgebreide filter is beschikbaar in onze online energievergelijker. Iets actueels: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Friesland.

Minder energie consumeren

Wil je echt groen zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. Zodra je jouw eigen verbruik minimaliseert kan je flink besparen. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Houd rekening met huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Donkerbroek

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energie aanbieders in Donkerbroek en betaal minder voor gas en licht!