Energieleveranciers Stevensweert Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €505 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Stevensweert vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit met onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je ziet rap de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Je vind hier alle exclusieve welkomstacties die jij niet via de normale weg bij onder andere Greenchoice en Vattenfall kan afsluiten. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat makkelijk en rap. Op deze pagina vind je nuttige details en handreikingen ter ondersteuning bij het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, wat je moet weten over overstappen, en wat je moeten weten rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Stevensweert

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Stevensweert? Het is niet mogelijk één energieleverancier te markeren waar jij het goedkoopst uit bent. Dit hangt af van aspecten als: energieconsumptie en woning. Verder ga je te kort door de bocht als je kijkt naar enkel de energietarieven. Dat beslaat slechts ten dele de uiteindelijke energierekening. Controleer maar de jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: leveringkosten, energiebelasting, vastrecht, opslag duurzame energie, regiotoeslag: het wordt allemaal doorbelast. Bovendien geven sommige bedrijven een aantrekkelijke welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Deze loopt op van €90 – €265. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Dongen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het gaat om een aardig flinke berekening. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Stevensweert juni 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en je geschatte verbruik in. Dan check je een opsomming met beschikbare energie aanbieders. Jij kiest onmiddellijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Oversluiten stelt niet veel voor, het is zo rond gemaakt. Moeite bij het invoeren van je jaarlijkse energiegebruik? Hierna detecteer je het stroom- en gasverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Soort woning Gasverbruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Soort huishouden Stroom kWh Gas
1 bewoner 1.875 kWh 750 m³
2 personen 2.275 kWh 1.025 m³
2 & 1 kind 2.975 kWh 1.400 m³
Gezin + 2 kinderen 3.700 kWh 1.800 m³
Gezin + 3 kinderen 4.375 kWh 2.100 m³

Complete vergelijking

Alle grote partijen vergelijken. Van Budget Energie tot aan UnitedConsumers.

Besparen op je energie

Niet langer een hoge rekening. Dit scheelt je zo €315 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Stevensweert

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een betaalbaar pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Aan de hand van energieleverancieractie.nl kan men à la minute energieprijzen Stevensweert vergelijken. Vul jouw locatie en ook verbruiksgegevens in, en vind eenvoudig de goedkoopste maatschappij. Meer weten over een zeker contract? Selecteer dan site van de leverancier. Check nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en overstap bonussen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen hiernaast en ontdek binnen no-time de beste of meest betaalbare energieleverancier voor jouw situatie. Lees nu verder over goedkoopste energie in Metslawier afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Stevensweert?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Limburg)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of kies direct het verbruik.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Maak een keuze uit de contracten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in Stevensweert juni 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Stevensweert? Op de site doorzoek jij een opsomming met meest bestelde pakketten van populaire energiemaatschappijen als Eneco, Pure Energie, Essent, Greenchoice, NLE en ook Oxxio, ENGIE, Energiedirect.nl, Powerpeers, Budget Energie met een verbruik van 2050 kWh tot 3900 kWh stroom plus 1050 m3 t/m 1600 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

In ons land bepaal je zelf naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is je energiecontract bijna afgelopen, sta je op het punt om te verhuizen, of ben je ontevreden over jouw bestaande energieleverancier? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit mag op elk moment. Kijk uit: doorzoek ten alle tijde de opgestelde regels van het huidige contract. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Stevensweert. Vanaf het punt dat jij een contract hebt afgesloten ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de aankomende leverancier. In deze mail of brief tref je de prijzen en regelgeving (denk aan opslag duurzame energie, vastrecht, leveringkosten, energiebelasting, verbruikskosten: ) van het gekozen pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, in de regel binnen 14 dagen.

14 dagen bedenktijd

Op het moment dat je de bevestiging ontvangen hebt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Binnen deze termijn kan je kosteloos, of een geldige reden op te geven, het contract ongeldig verklaren. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Oude contract opzeggen

Je werkende energiepakket wordt beëindigd. Dikwijls wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Advies: ga je van woning wisselen? Jij zult dan meestal het oude abonnement annuleren.

Het doorgeven van meterstanden

Om het oversluiten te verwerken dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan de nieuwe leverancier. Dikwijls moet dit vlak voor de ingangsdatum, hoewel het soms ook uitloopt tot 2 weken na de overstap. De toekomstige aanbieder communiceert dit weer richting jouw oude aanbieder zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Je bent overgestapt van energie

Alle stappen doorlopen? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en begint de levering van stroom en gas door de nieuwe energiemaatschappij in Stevensweert. Ze sturen jou hiervan vanzelfsprekend een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon bewerken. Voorts incasseer jij een jaaroverzicht en eindafrekening van je voormalige leverancier. Bekijk ook “besparen bij DELTA“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is hedendaags een streven van veel mensen. Veelgehoorde kreten zijn gasvrij wonen en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De meest relevante manieren zijn wind en zon (stroom). De meeste energiemaatschappijen werken hier dan ook graag mee. De bedrijven importeren windenergie en zonne-energie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie zijn er meerdere keuzes: zonnepanelen installeren voor op je eigen huis of speciaal op zoek gaan naar een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is heel interessant. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en bovendien de “extra” stroom terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Daarvoor heb je recht op terugleververgoeding in de gemeente Maasgouw.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Op die manier kan je het gasverbruik flink reduceren. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs wanneer je het vergelijk met een Vaillant, Nefit, Atag, Remeha of Intergas ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energiekosten. Infraroodpanelen, Het warmtenet en Zonneboilers zijn ook populaire opties.

Windenergie

Op steeds meer plekken zie je grote parken met windmolens. Een windturbine levert grote hoeveelheden windstroom voor woningen in ons land. Niet ieder maatschappij biedt deze vorm van stroom aan. Meer daarover kan je bekijken in de energievergelijker. Iets van de laatste jaren: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Limburg.

Energieverbruik minderen

Streef jij naar een duurzame aardbol? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Zodra jij de energievraag weet te beperken kan je flink besparen. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op het vervuilen van de aarde. Houd rekening met apparatuur met A of A+ label of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Stevensweert

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energieleveranciers in Stevensweert en bezuinig op gas en licht!