Energieleveranciers Stevensbeek Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar €315 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Stevensbeek vergelijken doe je razendsnel met onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je checkt vlug de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Je checkt zo veel unieke kortingsacties die jij niet via de normale weg bij o.a. Energieflex en Powerpeers kunt gebruiken. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat makkelijk en is zo gepiept. Op deze pagina vind je toepasbare feiten en hulp t.b.v. het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, wat precies de overstapservice is, en wat jij kunt doen betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Stevensbeek

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Stevensbeek? Het is niet mogelijk één energieleverancier te kwalificeren die echt het goedkoopste is. Het heeft te maken met jouw specifieke wensen: energieverbruik en woning. Verder zijn er meer zaken belangrijk dan enkel de energietarieven. Dit bepaalt maar beperkt de energienota. Bekijk maar eens je jaarrekening van de energieleverancier: verbruikskosten, energiebelasting, vastrecht, opslag duurzame energie, aansluitkosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Verder schenken veel bedrijven een flinke welkomstpremie voor overstappers. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €140 tot +/- €275. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Donderen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Je hebt te maken met een behoorlijk moeilijke berekening. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Stevensbeek april 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Nadien tref jij een resultatenpagina met beschikbare energiebedrijven. Je selecteert meteen de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Het overstappen is kinderspel, het is snel gedaan. Tips gebruiken bij het schatten van jullie energieverbruik? Op deze pagina bekijk jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij voor verschillende situaties.


Type woning Verbruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Soort huishouden Stroom Gas
1 bewoner 1.950 kWh 650 m³
2 personen 2.475 kWh 1.150 m³
2 & 1 kind 2.950 kWh 1.400 m³
Gezin + 2 kinderen 3.575 kWh 1.725 m³
2 & 3 kinderen 4.075 kWh 2.075 m³

Alle leveranciers

Alle erkende partijen vergelijken. Van Allure Energie tot aan Qurrent.

Flink besparen op jouw energie

Nooit meer teveel betalen. Dit scheelt je zo €455 per jaar.

Razendsnel overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Stevensbeek

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Overstappen op een voordelig contract? Dan zit je hier helemaal goed! Dankzij onze zoekmachine kun jij rap energieprijzen Stevensbeek vergelijken. Voer je adres en ook verbruiksgegevens in, en vind snel de goedkoopste aanbieder. Meer weten over een bepaald pakket? Klik dan op de overkoepelende merksite. Ontdek nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Volg de stappen rechts en vergelijk direct de milieuvriendelijkste of goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Meterik afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Stevensbeek?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Noord-Brabant)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Stevensbeek april 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Stevensbeek? Hieronder vind je een opsomming met standaard pakketten van populaire energiemaatschappijen als NLE, Vattenfall, Pure Energie, Eneco, Greenchoice en natuurlijk Budget Energie, Powerpeers, Oxxio, ENGIE, Energiedirect.nl berekend met een consumptie van 1700 kWh t/m 3350 kWh stroom en 1100 m3 – 1550 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 1 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag kies je zelf naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Loopt het contract bijna af, sta je op het punt om te verhuizen, of ben je ontevreden over jullie actuele energieaanbieder? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Vergeet niet: bekijk zeker even de kleine lettertjes van de huidige energieleverancier. Wat is de opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Stevensbeek. Op het moment dat je een bestelling hebt geplaatst krijg je de bevestiging binnen van de aankomende leverancier. In deze mail of brief zie je de overeengekomen kosten en regelgeving (denk aan energiebelasting, aansluitkosten, leveringkosten, vastrecht, netbeheerkosten: ) van het contract. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, vaak binnen een week.

14 dagen bedenktijd

Nadat je de bevestiging ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn heb je de mogelijkheid om gratis, of een geldige reden op te geven, het pakket annuleren. Doe je niets? De overstap van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Opzeggen van huidige energiecontract

Je lopende energiepakket zal worden beëindigd. Dikwijls krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Goed om te weten: krijg je een andere huis? Dan moet je zelf normaal gesproken de huidige contracten moet opzeggen.

Het doorgeven van meterstanden

Om het oversluiten te verwerken moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan jouw “nieuwe” maatschappij. Gewoonlijk dien je dit te doen iets voor de overstapdatum, maar soms gebeurt het ook een paar dagen nadat het contract is ingegaan. Jouw aanstaande energieleverancier communiceert dit weer richting de “vroegere” aanbieder zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Het overstappen is gelukt

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en begint de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Stevensbeek. Je kunt rekenen op natuurlijk een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze mag je op ieder moment wijzigen. Daarnaast incasseer jij een overzicht + eindafrekening van jouw “oude” energieaanbieder. Bezoek nu “besparen bij De Vastelastenbond“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is tegenwoordig iets waar veel mensen mee bezig zijn. Voorbeelden zijn een woning zonder gas en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De twee meest interessante keuzes zijn zonnestroom en windenergie. Het gros van de energieleveranciers hebben dat in hun portfolio. De leveranciers reserveren stroom – afkomstig van zon en wind – zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie onderscheiden we 2 situaties: het kopen van zonnepanelen voor je appartement of huis of bewust de keuze maken voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zelf zonnepanelen plaatsen is heel interessant. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en tevens het overschot aan stroom terugleveren. Ook wel bekend als salderen. Je krijgt daarvoor terugleververgoeding in de gemeente Sint Anthonis.

CV vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Daardoor gaat je gasverbruik flink omlaag. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. De (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig wanneer je het vergelijk met een Vaillant, Nefit, Remeha, Intergas of AWB ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energiekosten. Het warmtenet, Zonneboilers en Pelletkachels kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Door het hele land zie je grote parken met windmolens. De windturbine voorziet in 100% groene windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet elk energiepakket biedt groene stroom via wind. De mogelijkheid hierop te selecteren wordt weergegeven in de energievergelijker. Iets van de laatste jaren: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Noord-Brabant.

Minder energie consumeren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Als jij jouw persoonlijke energieconsumptie reduceert kan je flink besparen. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Koop specifiek zuinige apparaten en A++ labels of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Stevensbeek

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energieleveranciers in Stevensbeek en bezuinig op gas en licht!