Energieleveranciers Spijk Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €305 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Spijk vergelijken gaat supersnel dankzij onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je ontdekt ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Je checkt zo veel unieke acties die jij via de sites van bijv. Eneco en Powerpeers kan scoren. Overstappen van energie gaat makkelijk en zonder problemen. Hieronder lees je nuttige feiten en handreikingen voor het vinden van een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, wat precies de overstapservice is, en hoe het zit omtrent groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Spijk

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Spijk? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te noemen die echt het goedkoopste is. Het heeft te maken met indicatoren zoals: energieverbruik en postcode. Daarnaast zijn er veel aspecten belangrijker dan exclusief de energietarieven. Dat beslaat maar beperkt de uiteindelijke energierekening. Doorzoek maar eens jouw jaarafrekening: je vindt daar: vastrecht, opslag duurzame energie, energiebelasting, aansluitkosten, leveringkosten: het wordt allemaal doorbelast. Tevens geven flink wat aanbieders een royale welkomstkorting voor overstappers. Doorgaans is dat zo’n €100 – €245. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Den Ilp.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het betreft best een flinke berekening. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Binnen een paar minuten overstappen naar een goedkoop energiepakket in Spijk juni 2024? Geef je adresgegevens plus energieverbruik in. Vervolgens tref jij een opsomming met de beste energiecontracten. Je selecteert moeiteloos de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. De overstap is kinderspel, het is snel gedaan. Problemen bij het invullen van gas en stroom verbruik? Op de site vind jij het stroom- en gasverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Omschrijving Verbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Soort huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.850 kWh 725 m³
2 persoons huishouden 2.475 kWh 1.000 m³
Familie (1 kind) 2.800 kWh 1.350 m³
Gezin + 2 kinderen 3.675 kWh 1.625 m³
Gezin + 3 kinderen 4.350 kWh 2.025 m³

Alle pakketten

Alle grote maatschappijen vergelijken. Van De Vastelastenbond tot Powerpeers.

Een lagere energierekening

Vind de goedkoopste leverancier. Besparingen mogelijk tot €405 per jaar.

Razendsnel overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Energieprijzen vergelijken in Spijk

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een goedkoop energiepakket? Dan heb je de juiste website gevonden. Op basis van energieleverancieractie.nl kun je snel energieprijzen Spijk vergelijken. Geef je woongegevens en ook gas/licht inschatting in en bekijk à la minute het goedkoopste pakket. Meer info over een zeker contract? Klik dan op site van de leverancier. Ontdek nu de belangrijkste energie aanbiedingen en overstap bonussen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen hiernaast en ontdek onmiddellijk de beste of de goedkoopste energieleverancier voor jullie woning. Lees nu verder over goedkoopste energie in Marle afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Spijk?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Gelderland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Maak een keuze uit de contracten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Spijk juni 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Spijk? Op de site vind je een opsomming met gangbare pakketten van populaire energiemaatschappijen als Eneco, NLE, Essent, Vattenfall, Greenchoice maar uiteraard ook Powerpeers, ENGIE, Oxxio, Energiedirect.nl, Qurrent op basis van een verbruik van 2400 kWh tot 2650 kWh stroom en 900 m3 t/m 1600 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie
 • ENGIE – Modelcontract Groene stroom en gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Als consument ben je vrij om te kiezen waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je van huis wisselen, of voel je je niet meer thuis bij jouw bestaande energieleverancier? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Belangrijk: check ten alle tijde de condities van jouw energiemaatschappij. Heb je maken met een opzegtermijn of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Spijk. Nadat je een bestelling hebt geplaatst zul jij een mail ontvangen van jouw aanstaande energiemaatschappij. Daarin zie je afgesproken prijzen en regelgeving (bijvoorbeeld regiotoeslag, vastrecht, opslag duurzame energie, energiebelasting, netbeheerkosten: ) van het gekozen pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, vaak binnen een week.

Bedenktijd bij energiepakket

Nadat het nieuwe contract binnen is, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze dagen mag je zonder consequenties, of een uitgebreide toelichting te geven, jouw aanvraag annuleren. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Opzeggen van oude contract

Dat vorige gas & licht pakket wordt stopgezet. Dikwijls zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Advies: stap je over doordat je gaat verhuizen? Bij dit scenario moet je zelf meestal het contract opzeggen (online of per brief).

Doorgeven van meterstanden

Om het oversluiten te verwerken wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw aanstaande energieleverancier. Dikwijls moet dit iets voor de datum van overstap, hoewel het soms ook uitloopt tot een paar dagen na de gekozen overstapdatum. De toekomstige energieaanbieder stuurt de standen door naar de “vroegere” energieleverancier zodat deze de eindafrekening kan maken.

Het overstappen is gelukt

Is dit allemaal goed gegaan? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en kan je stroom en gas gebruiken van de geselecteerde energiemaatschappij in Spijk. Ze sturen jou hiervan een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Je kunt dit gewoon aanpassen. Bovendien krijg jij een eindafrekening van de “vroegere” maatschappij. Check ook “overstapbonus Fenor“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is hedendaags een belangrijk thema. Voorbeelden zijn wonen zonder gasaansluiting en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? 2 relevante opties zijn mogelijkheden zijn zon en wind (energie). Veel energie-aanbieders werken hier dan ook graag mee. De aanbieders halen deze stroom – afkomstig van zon en wind – bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie heb je 2 opties: zonnepanelen installeren voor op het dak of speciaal op zoek gaan naar een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Je kunt je eigen stroom gebruiken plus de “extra” stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Je krijgt daarvoor terugleververgoeding in de gemeente Lingewaal.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Door deze producten verbruik je amper nog gas. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog best duur in vergelijking met Vaillant, Remeha, Intergas, Nefit of Atag ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energienota. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Zonneboilers kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Op steeds meer plekken vormen windmolens het landschap. Windturbines dragen bij aan volledig groene windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet ieder energiecontract biedt deze vorm van stroom aan. Extra info hierover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Nieuw: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Gelderland.

Energieverbruik minderen

Bewuster met elektriciteit omgaan? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Op het moment dat je jouw eigen verbruik kunt minderen zal de besparing groot zijn. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op CO-2 uitstoot. Ga zoveel mogelijk voor apparatuur met A of A+ label of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Spijk

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk aanbieders van energie in Spijk en bespaar op gas en licht!