Energieleveranciers Den Ilp Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €585 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Den Ilp vergelijken is gemakkelijk middels onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je checkt probleemloos de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Met veel speciale aanbiedingen die je niet via de website van bijv. Fenor en Qurrent kunt gebruiken. Het oversluiten gaat makkelijk en rap. Op deze pagina vind jij functionele details en support t.b.v. het zoeken naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, hoe de overstapservice werkt, en wat je moeten weten met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Den Ilp

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Den Ilp? Het is onmogelijk één energieleverancier te vermelden waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit hangt af van jouw specifieke wensen: stroom- en gasverbruik en woning. Ook zijn er veel aspecten belangrijker dan alleen de energietarieven. Dit bepaalt slechts deels de energierekening. Check maar eens jullie energie jaarrekening: opslag duurzame energie, verbruikskosten, aansluitkosten, leveringkosten, vastrecht: hier betaal je (indirect) ook voor. Bovendien gunnen enkele bedrijven een aantrekkelijke welkomstkorting voor overstappers. In de praktijk ligt varieert dit van €165 tot +/- €265. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Nieuw-Dordrecht.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: We hebben het hier over een aardig flinke berekening. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Den Ilp juli 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en je totale jaarverbruik in. Aansluitend check je een resultatenpagina met de meest voordelige energiebedrijven. Je selecteert gemakkelijk de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Overstappen van aanbieder is kinderspel, het is snel rond gemaakt. Hulp nodig bij het schatten van jouw verbruik? Op deze website vind jij het stroomverbruik en gasverbruik van voor verschillende situaties.


Type huis Gasgebruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Soort huishouden Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.875 kWh 725 m³
2 persoons huishouden 2.225 kWh 1.050 m³
Gezin + 1 kind 3.100 kWh 1.475 m³
Gezin + 2 kinderen 3.675 kWh 1.700 m³
2 & 3 kinderen 4.175 kWh 1.900 m³

Alle pakketten

Alle gangbare partijen vergelijken. Van DELTA tot en met Vattenfall.

Flink besparen op jouw energie

Vergelijk alle contracten op prijs. Je bespaart zo €285 per jaar.

Probleemloos overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Den Ilp

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Ben jij op zoek naar een voordelig energiepakket? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Door gebruik te maken van onze zoekmachine kun jij snel energieprijzen Den Ilp vergelijken. Voer je adres en verbruik in, en kies snel de goedkoopste maatschappij. Aanvullende info over een zekere aanbieder? Ga dan verder naar site van de leverancier. Check nu de beste energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan aan de rechterkant en achterhaal snel de milieuvriendelijkste of meest betaalbare energieleverancier voor jouw situatie. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Weesp afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Den Ilp?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Noord-Holland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het volledige verbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in Den Ilp juli 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Den Ilp? Nu vind je een lijstje met beschikbare pakketten van energiemaatschappijen zoals Eneco, NLE, Vattenfall, Essent, Pure Energie maar uiteraard ook Budget Energie, Powerpeers, ENGIE, Energiedirect.nl, Qurrent gerekend met een verbruik van 2500 kWh tot 3450 kWh stroom plus 1200 m3 tot 1450 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Als consument bepaal je zelf waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is jouw energiecontract verlopen, ga jij verhuizen, of ben je niet blij met jouw maatschappij? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Tip: achterhaal wel de kleine lettertjes van de huidige energieleverancier. Wat is de opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Den Ilp. Nadat je aankoop is verzonden krijg je de bevestiging binnen van de nieuwe energieleverancier. Aan de hand daarvan lees je afgesproken prijzen en extra regels (bijvoorbeeld verbruikskosten, opslag duurzame energie, aansluitkosten, energiebelasting, regiotoeslag: ) van jouw nieuwe pakket. Dit kan per mail of post, en het duurt een paar dagen.

Wettelijke bedenktijd

Nadat jouw bestelling bevestigd wordt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze 14 dagen mag je gratis en zonder je te hoeven verantwoorden je nieuwe abonnement opzeggen. Doe je niets? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Huidige contract beëindigen

Je lopende gas & licht pakket wordt beëindigd. Meestal krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Tip: stap je over doordat je gaat verhuizen? Je moet dan zelf in de regel de actuele abonnementen stopzetten.

Jouw meterstanden doorgeven

De overstap goed regelen? Dan moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de aanstaande maatschappij. Meestal doe je dit een paar dagen voor de overstapdatum, hoewel het soms ook uitloopt tot 2 weken na de overstapdatum. De nieuwe maatschappij zal deze gegeven doorzetten naar jouw oude maatschappij waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt de overstap afgerond, en zal gas en stroom worden geleverd door de gekozen energiemaatschappij in Den Ilp. Je ontvangt hiervan vanzelfsprekend een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon bijstellen. Ook krijg jij een overzicht + eindafrekening van de “vroegere” aanbieder. Bekijk nu “Essent actietarief“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is hedendaags een hot topic. Denk aan je huis gasvrij verwarmen en het beperken van CO2 gebruik. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De twee meest interessante mogelijkheden zijn windenergie en zonne-energie. Veel energiemaatschappijen hebben dit al geïntegreerd. De aanbieders kopen deze stroom – afkomstig van zon en wind – bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie zijn er 2 mogelijkheden: zonnepanelen installeren voor op jouw woning of kiezen voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Investeren in zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen of uiteraard jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Hiervoor ontvang je een leuke prijs in de gemeente Landsmeer.

CV vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Zo kan je het gasverbruik flink reduceren. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Deze (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop in vergelijking met Vaillant, Remeha, AWB, Nefit of Atag ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Je kunt flink besparen op de energierekening. Pelletkachels, Het warmtenet en Zonneboilers kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Op steeds meer plekken kom je windmolens tegen. De windturbine voorziet in grote hoeveelheden windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder maatschappij biedt deze vorm van stroom aan. Meer hierover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Ook interessant: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Noord-Holland.

Minder energie consumeren

Streef jij naar een duurzame aardbol? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Wanneer je het verbruik van energie kunt minderen kan dat al flink schelen. Niet alleen maar op de energienota, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Probeer je te beperkten tot apparatuur met A of A+ label of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Den Ilp

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energiemaatschappijen in Den Ilp en bezuinig op gas en licht!