Energieleveranciers Marle Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €615 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Marle vergelijken is kinderspel middels onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je achterhaalt probleemloos de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Met veel aantrekkelijke aanbiedingen die jij via de sites van onder andere Allure Energie en MAIN Energie ontvangt. Overstappen van energie gaat makkelijk en zonder problemen. Hieronder vind je bruikbare details en tips t.b.v. het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en hoe het zit betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Marle

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Marle? Het is niet mogelijk één energieleverancier te noemen die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit hangt af van factoren als: verbruik (kWh en m3) en postcode. Bovendien moet je verder kijken dan exclusief de energietarieven. Dat bepaalt slechts ten dele de uiteindelijke energierekening. Check maar eens jullie jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: opslag duurzame energie, aansluitkosten, leveringkosten, verbruikskosten, vastrecht: hier betaal je (indirect) ook voor. Bovendien schenken flink wat organisaties een aantrekkelijke welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €90 t/m €195. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Weesp.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: We hebben het hier over een aardig flinke calculatie. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Nu overstappen naar een goedkoop energiepakket in Marle juli 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en je geschatte verbruik in. Aansluitend doorzoek je een resultatenpagina met beschikbare energie aanbieders. Je vindt zo binnen no-time de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Het overstappen is kinderspel, het is snel rond gemaakt. Hulp nodig bij het schatten van je gas & licht gebruik? Hier vind jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij voor verschillende situaties.


Soort woning Gasgebruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Aantal bewoners Elektriciteit kWh Gas
1 bewoner 1.850 kWh 725 m³
2 personen 2.250 kWh 1.075 m³
Gezin + 1 kind 3.025 kWh 1.350 m³
Gezin + 2 kinderen 3.400 kWh 1.750 m³
Gezin + 3 kinderen 4.025 kWh 1.950 m³

Alle pakketten

Alle landelijke maatschappijen vergelijken. Van Greenchoice tot aan UnitedConsumers.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Vergelijk alle contracten op prijs. Besparingen tot wel €255 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Marle

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een goedkoop energiecontract? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op basis van de vergelijker kan je snel energieprijzen Marle vergelijken. Vul jouw locatie en ook energieverbruik in en kies probleemloos de goedkoopste leverancier. Meer informatie m.b.t. een bepaald contract? Dit vind je in de overkoepelende merksite. Ontdek nu alle energieaanbiedingen en overstap bonussen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen hiernaast en signaleer onmiddellijk de “groenste” of de goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Finsterwolde afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Marle?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Overijssel)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Kies de contractsduur die bij je past (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Marle juli 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Marle? Op energieleverancieractie.nl doorzoek jij een ranglijst van meest bestelde pakketten van energiemaatschappijen zoals Eneco, Vattenfall, Essent, Greenchoice, Pure Energie en ook Powerpeers, Qurrent, ENGIE, Energiedirect.nl, Oxxio uitgaande van een verbruik van 2200 kWh tot 3600 kWh stroom en 800 m3 – 1600 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Als consument kies je zelf waar jij je gas en licht inkoopt. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga je binnenkort ergens anders wonen, of wil je gewoon af van je leverancier? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Let op: doorzoek ten alle tijde de voorschriften van het energiecontract. Welke opzegtermijn geldt er, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Marle. Nadat je een bestelling hebt geplaatst zul jij een mail ontvangen van de nieuwe aanbieder. Daarin zie jij de overeengekomen kosten en regelgeving (onder andere opslag duurzame energie, aansluitkosten, leveringkosten, netbeheerkosten, verbruikskosten: ) van jouw nieuwe pakket. Dit kan per mail of post, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

14 dagen bedenktijd

Nadat jouw bestelling bevestigd wordt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. In deze 14 dagen kun jij nog zonder kosten te maken, of een uitgebreide toelichting te geven, je nieuwe abonnement opzeggen. Wil je dan niet? De overstap van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Oude contract opzeggen

Het actuele energiepakket zal worden beëindigd. Normaal gesproken draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Let op: krijg je een andere huis? Bij dit scenario moet je zelf in de meeste gevallen het energiecontract beëindigen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een geslaagde overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de aanstaande maatschappij. In de regel dien je dit te doen zo’n week voor de overstapdatum, echter soms ook tot 14 dagen na de dag van overstappen. Jouw toekomstige energiemaatschappij speelt de standen door aan jouw oude aanbieder waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt van energie

Ben je er doorheen gekomen? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de gekozen energiemaatschappij in Marle. Je ontvangt hiervan wederom een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze schatting van verbruikskosten mag jij aanpassen. Ook incasseer jij een eindafrekening van jouw “oude” aanbieder. Bekijk nu “vergelijk E.ON“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is tegenwoordig een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Hierbij kun je denken aan een gasvrij huis en minder CO2 uitstoten. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? 2 relevante opties zijn keuzes zijn zon en wind (energie). De meeste aanbieders van energie werken hier dan ook graag mee. De organisaties kopen deze zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie heb je 2 opties: zonnepanelen laten plaatsen voor op je eigen huis of bewust de keuze maken voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zelf zonnepanelen plaatsen is heel interessant. Je kunt je eigen stroom gebruiken en natuurlijk je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Je ontvangt hiervoor een aantrekkelijk tarief in de gemeente Olst-Wijhe.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Zo kan je het gasverbruik flink reduceren. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Deze (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering wanneer je het vergelijk met een Nefit, Intergas, Vaillant, AWB of Remeha ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energienota. Zonneboilers, Pelletkachels en Infraroodpanelen zijn ook populaire opties.

Windenergie

Op steeds meer plekken kom je windmolens tegen. De windturbine voorziet in volledig groene windstroom voor woningen in ons land. Niet elk energiecontract biedt groene stroom via wind. Meer hierover kan je bekijken in de energievergelijker. Nieuw: een deel van een windmolen kopen in provincie Overijssel.

Besparen op je verbruik

Bewuster met elektriciteit omgaan? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Als je jouw eigen verbruik kunt terugdringen heeft dat direct effect. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op de uitstoot van CO2. Probeer je te beperkten tot apparatuur met A of A+ label of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Marle

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energie aanbieders in Marle en bespaar op gas en licht!