Energieleveranciers Sneek Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €625 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Sneek vergelijken doe je razendsnel met behulp van onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je checkt à la minute de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Met veel speciale kortingsacties die je niet via de website van o.a. Budget Energie of Pure Energie kan scoren. Overstappen gaat makkelijk en is zo gepiept. Op energieleverancieractie.nl bekijk je nuttige informatie en tips ten behoeve van het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, meer info over overstappen, en wat er allemaal mogelijk is met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Sneek

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Sneek? Het is niet mogelijk één energieleverancier aan te duiden die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit hangt af van factoren als: stroom- en gas consumptie en adres. Ook ga je te kort door de bocht als je kijkt naar alleen de energietarieven. Dit beïnvloed maar beperkt de uiteindelijke energierekening. Doorzoek maar eens jouw energie jaarrekening: regiotoeslag, leveringkosten, netbeheerkosten, verbruikskosten, aansluitkosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Daarnaast verstrekken enkele leveranciers een vorstelijke welkomstpremie als je jouw contract oversluit. In de praktijk ligt varieert dit van €155 – €275. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Dedgum.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Je hebt te maken met een aardig flinke rekensom. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Binnen een paar minuten overstappen naar een goedkoop energiepakket in Sneek juli 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en je geschatte verbruik in. Dan doorzoek je een overzicht met de meest voordelige energieleveranciers. Je vindt zo direct de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Overstappen van aanbieder is kinderspel, het is snel gepiept. Tips gebruiken bij het invullen van jullie energieverbruik? Hierna detecteer je het gas- en stroomverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Type woning Gas
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Soort huishouden Stroom Gas
1 bewoner 1.900 kWh 625 m³
2 persoons huishouden 2.450 kWh 1.000 m³
2 & 1 kind 2.825 kWh 1.400 m³
2 & 2 kinderen 3.425 kWh 1.625 m³
Gezin + 3 kinderen 4.325 kWh 1.950 m³

Alle pakketten

Alle betrouwbare partijen vergelijken. Van Engie tot Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Altijd de laagste prijs

Nooit meer teveel betalen. Je bespaart zo €365 per jaar.

Direct overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Je komt niet zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Sneek

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Ben jij op zoek naar een voordelig energiepakket? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Aan de hand van de vergelijker kun jij probleemloos energieprijzen Sneek vergelijken. Voer je adres plusgas/licht inschatting in en vind eenvoudig het goedkoopste pakket. Aanvullende info over een bepaalde aanbieder? Dat is te vinden in site van de leverancier. Profiteer nu van de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en welkomstbonussen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan aan de rechterkant en check binnen no-time de duurzaamste of de goedkoopste energieleverancier voor je verbruik. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Makkinga afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Sneek?

 1. Geef jouw postcode door (Friesland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Sneek juli 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Sneek? Onder dit stukje lees je een lijstje met veel bestelde pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Greenchoice, Pure Energie, NLE, Eneco, Vattenfall maar uiteraard ook Qurrent, ENGIE, Energiedirect.nl, Oxxio, Powerpeers uitgaande van een verbruik van 1750 kWh t/m 3300 kWh stroom plus 1050 m3 – 1450 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 1 jaar
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag maak je zelf uit waar jij je gas en licht inkoopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je van huis wisselen, of voel je je niet meer thuis bij je leverancier? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Goed om te weten: achterhaal ten alle tijde de kleine lettertjes van het huidige contract. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Sneek. Nadat jij een contract hebt afgesloten ontvang je een bevestiging van jouw aanstaande aanbieder. In deze mail of brief zie je alle tarieven en kleine lettertjes (denk aan leveringkosten, regiotoeslag, netbeheerkosten, energiebelasting, verbruikskosten: ) van jouw nieuwe pakket. Dit kan per mail of post, vaak binnen een week.

14 dagen bedenktijd

Als het nieuwe contract binnen is, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. In deze 14 dagen mag je gratis, of een geldige reden op te geven, het contract ongeldig verklaren. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Oude energiepakket opzeggen

Het werkende energiepakket wordt opgezegd. Normaal gesproken krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Tip: staat er een verhuizing op stapel? Bij dit scenario moet je zelf in de regel het oude abonnement annuleren.

Meterstanden doorgeven

De overstap goed regelen? Dan zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de nieuwe leverancier. Dikwijls gebeurt dit iets voor het moment van overstappen, maar soms gebeurt het ook 15 dagen na de overstap. Jouw aanstaande maatschappij zal deze gegeven doorzetten naar jouw “oude” energieaanbieder die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Het overstappen is gelukt

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt alles in orde gemaakt, en begint de levering van stroom en gas door de nieuwe energiemaatschappij in Sneek. Je ontvangt hiervan vanzelfsprekend een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Dit bedrag mag je gewoon aanpassen. Daarbij incasseren jullie de eindafrekening van jouw oude leverancier. Bekijk ook “welkomstpremie Enexis“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is momenteel iets waar veel mensen mee bezig zijn. Veelgehoorde kreten zijn je huis gasvrij verwarmen en het beperken van CO2 gebruik. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De meest relevante mogelijkheden zijn zonne-energie en windenergie. Veel maatschappijen hebben dit al geïntegreerd. De leveranciers reserveren zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie heb je 2 opties: zonnepanelen installeren voor op jouw woning of gaan voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is heel interessant. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en natuurlijk je overschot aan stroom terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Je krijgt daarvoor een kleine vergoeding in de gemeente Súdwest-Fryslân.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Zodoende verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Hybride warmtepompen zijn relatief prijzig als je ze legt naast een Vaillant, Remeha, Atag, Nefit of Intergas ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energierekening. Het warmtenet, Infraroodpanelen en Pelletkachels kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Op steeds meer plekken zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Een windturbine levert volledig groene windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet ieder maatschappij doet hier aan mee. Extra info hierover vind je in onze energievergelijker. Misschien iets voor je: een deel van een windmolen kopen in provincie Friesland.

Minder energie consumeren

Streef jij naar een duurzame aardbol? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Als je jouw energieconsumptie reduceert levert dat een besparing op. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op CO-2 uitstoot. Houd rekening met producten met A++ labels of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Sneek

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk aanbieders van energie in Sneek en betaal minder voor gas en licht!