Energieleveranciers Smalle Ee Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar snel €435 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Smalle Ee vergelijken doe je razendsnel middels onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je ziet onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Met veel exclusieve acties die jij niet via de normale weg bij o.a. Anode Energie of Qurrent kan scoren. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat moeiteloos en vlug. Op energieleverancieractie.nl vind je handige toelichtingen en handreikingen ter ondersteuning bij het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, hoe je snel kunt overstappen, en hoe het zit betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Smalle Ee

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Smalle Ee? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te onderscheiden die de laagste prijzen hanteert. Het is afhankelijk van indicatoren zoals: gas- en stroomverbruik en locatie. Bovendien moet je meer mee laten wegen dan uitsluitend de energietarieven. Dit beïnvloed slechts deels je rekening voor de energie. Check maar eens jullie energie jaarrekening: verbruikskosten, regiotoeslag, vastrecht, leveringkosten, netbeheerkosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Ook hanteren flink wat leveranciers een hoge welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Deze loopt op van €80 tot +/- €205. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken de Woude.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: We hebben het hier over een behoorlijk flinke calculatie. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Smalle Ee juli 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en een schatting van je energieverbruik in. Daarop volgt een opsomming met beschikbare energieleveranciers. Je selecteert meteen de goedkoopste leverancier van gas en stroom. De overstap is kinderspel, het is snel gedaan. Hulp nodig bij het doorgeven van jouw verbruik? Op deze website tref jij het stroomverbruik en gasverbruik van voor verschillende situaties.


Soort huis Gasconsumptie
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Type huishouden Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.850 kWh 625 m³
2 persoons huishouden 2.200 kWh 1.075 m³
2 & 1 kind 3.000 kWh 1.375 m³
Familie (2 kinderen) 3.600 kWh 1.775 m³
Familie (3 kinderen) 4.075 kWh 2.075 m³

Alle leveranciers

Alle bekende aanbieders vergelijken. Van Anode Energie tot aan MAIN Energie.

Altijd de laagste prijs

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Dit scheelt je zo €345 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Energieprijzen vergelijken in Smalle Ee

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Wil jij een voordelig energiecontract? Dan zit je hier helemaal goed! Door middel van onze zoekmachine kan jij rap energieprijzen Smalle Ee vergelijken. Vul jouw locatie en ook verbruik in, en zoek eenvoudig de goedkoopste leverancier. Meer info over een bepaalde leverancier? Klik dan op website van de aanbieder. Check nu de beste energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen die je hiernaast ziet en signaleer direct de duurzaamste of goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie. Lees nu verder over goedkoopste energie in Maassluis afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Smalle Ee?

 1. Voer jouw locatie in (Friesland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Maak een keuze uit de contracten (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Smalle Ee juli 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Smalle Ee? Op de site doorzoek jij een opsomming met standaard pakketten van energiemaatschappijen zoals NLE, Greenchoice, Pure Energie, Eneco, Vattenfall maar uiteraard ook Qurrent, Oxxio, Powerpeers, Budget Energie, Energiedirect.nl op basis van een verbruik van 2300 kWh – 3050 kWh stroom en 1200 m3 t/m 1600 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In dit land ben jij in control waar jij je gas en licht inkoopt. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga jij verhuizen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jullie actuele energieleverancier? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Tip: check wel de condities van de energieaanbieder. Wat is de opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Smalle Ee. Nadat het contract is doorgevoerd zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de aankomende energieleverancier. In deze mail of brief zie je alle tarieven en condities (zoals verbruikskosten, energiebelasting, netbeheerkosten, regiotoeslag, leveringkosten: ) van het energiepakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, doorgaans binnen 2 weken.

2 weken bedenktijd

Zodra jouw bestelling bevestigd wordt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. In deze periode mag je zonder consequenties en zonder specifieke reden het contract ongeldig verklaren. Doe je niets? Het overstappen van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Oude energiepakket opzeggen

Jouw huidige contract zal worden beëindigd. Meestal draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Belangrijk: krijg je een andere huis? Dan moet je zelf gewoonlijk het oude abonnement annuleren.

Meterstanden doorgeven

De overstap goed regelen? Dan zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw aanstaande energiemaatschappij. Normaliter moet dit een paar dagen voor de overstapdatum, hoewel het soms ook uitloopt tot 1 of 2 weken na de overstap. De toekomstige energieleverancier stuurt de standen door naar de eerdere energieleverancier waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Heb jij alle stappen afgerond? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en kan je stroom en gas gebruiken van de gekozen energiemaatschappij in Smalle Ee. Je kunt rekenen op natuurlijk een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze schatting van verbruikskosten mag jij corrigeren. Voorts krijg je een eindafrekening van jouw oude aanbieder. Bekijk nu “welkomstpremie UnitedConsumers“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is hedendaags een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Denk aan wonen zonder gasaansluiting en besparen op de CO2 uitstoot. Wat kan ik zelf doen met groene energie? 2 relevante opties zijn mogelijkheden zijn windenergie en zonne-energie. Een groot aantal energieleveranciers doen hier aan mee. De maatschappijen halen deze stroom – afkomstig van zon en wind – bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie kun jij kiezen: zelf zonnepanelen aanschaffen voor je appartement of huis of specifiek zoeken naar een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Investeren in zonnepanelen kan al snel lonen. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en tevens het overschot aan stroom terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Hiervoor ontvang je een kleine vergoeding in de gemeente Smallingerland.

CV vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Op die manier zal je gasverbruik significant dalen. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. De (hybride) warmtepompen zijn nog best duur als je ze legt naast een Vaillant, Intergas, Remeha, AWB of Nefit ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energierekening. Zonneboilers, Pelletkachels en Het warmtenet zijn goede alternatieven.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties kom je windmolens tegen. Deze windturbines leveren schone windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet ieder energiepakket biedt deze vorm van stroom aan. Een uitgebreide filter zul je in de energievergelijker terugvinden. Nieuw: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Friesland.

Besparen energieverbruik

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Dan moet je besparen op je verbruik. Zodra je jouw energieconsumptie minimaliseert heeft dat direct effect. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Kies bijvoorbeeld bewust voor huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Smalle Ee

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in Smalle Ee en bezuinig op gas en licht!