Energieleveranciers de Woude Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €335 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in de Woude vergelijken gaat supersnel via onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je ziet eenvoudig de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Je checkt zo veel tijdelijke welkomstkortingen die je niet via de website van aanbieders zoals Energieflex en Vattenfall kunt vinden. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat makkelijk en rap. Op de site lees je functionele feiten en hulp dat je kunt gebruiken bij het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, hoe de overstapservice werkt, en wat er allemaal mogelijk is met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier de Woude

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in de Woude? Het is niet mogelijk één energieleverancier te betitelen die echt het goedkoopste is. Dit hangt af van jouw specifieke wensen: stroom- en gasverbruik en postcode. Verder ga je te kort door de bocht als je kijkt naar enkel de energietarieven. Dat bepaalt maar in kleine mate de maandelijks energierekeningen. Bekijk maar eens je energie jaarrekening: leveringkosten, aansluitkosten, netbeheerkosten, energiebelasting, verbruikskosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Tevens hanteren veel leveranciers een hoge welkomstpremie voor consumenten die overstappen. In de praktijk ligt varieert dit van €140 t/m €190. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Neer.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Je hebt te maken met een aanzienlijk gecompliceerde calculatie. De rekensom hoef je niet zelf te maken. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Nu overstappen naar een goedkoop energiepakket in de Woude juni 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Daarop tref jij een resultatenpagina met de beste energiemaatschappijen. Je vindt zo handig de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen van aanbieder stelt niet veel voor, het is zo rond gemaakt. Problemen bij het invoeren van jouw verbruik? Hieronder check je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Soort woning Gasconsumptie
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Type huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 persoons huishouden 1.900 kWh 700 m³
2 persoons huishouden 2.325 kWh 1.025 m³
Gezin + 1 kind 2.875 kWh 1.375 m³
Gezin + 2 kinderen 3.575 kWh 1.600 m³
Familie (3 kinderen) 4.125 kWh 2.000 m³

Alle aanbieders

Alle gangbare organisaties vergelijken. Van Energiedirect.nl tot Qwint.

Besparen op de energienota

Betaal niet langer teveel voor energie. Bespaar tot wel €295 per jaar.

Een snelle overstap

Zo gepiept met de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

Energieprijzen vergelijken in de Woude

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een voordelig contract? Dan heb je de juiste website gevonden. D.m.v. onze zoekmachine kan jij à la minute energieprijzen de Woude vergelijken. Geef je huisnummer en postcode en stoom/gas verbruik in en vind eenvoudig de goedkoopste maatschappij. Meer details over een bepaald contract? Bekijk dan website van de aanbieder. Ontdek nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Maak gebruik van het stappenplan op deze pagina en signaleer eenvoudig de milieuvriendelijkste of voordeligste energieleverancier voor je verbruik. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Wapse afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in de Woude?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Noord-Holland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in de Woude juni 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in de Woude? Onder dit stukje bekijk je een opsomming met veel bestelde pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Essent, Eneco, Pure Energie, Vattenfall, Greenchoice maar uiteraard ook ENGIE, Oxxio, Energiedirect.nl, Budget Energie, Powerpeers gerekend met een verbruik van 2400 kWh – 3950 kWh stroom plus 1350 m3 – 1750 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Als consument kies je zelf bij wie je gas en licht afneemt. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je van huis wisselen, of ben je niet blij met jouw bestaande energiemaatschappij? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Let op: achterhaal ten alle tijde de kleine lettertjes van het energiecontract. Heb je maken met een opzegtermijn of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in de Woude. Wanneer je nieuwe bestelling is afgerond ontvang je een bevestiging van jouw aanstaande maatschappij. Hierin lees je de prijzen en condities (denk hierbij aan opslag duurzame energie, vastrecht, regiotoeslag, energiebelasting, netbeheerkosten: ) van het energiepakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, doorgaans binnen 2 weken.

14 dagen bedenktijd

Wanneer jouw bestelling bevestigd wordt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen mag je zonder kosten en zonder specifieke reden het contract ongeldig verklaren. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Huidige contract beëindigen

Jullie huidige pakket wordt opgezegd. Normaliter krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Tip: stap je over doordat je gaat verhuizen? Je moet dan zelf gewoonlijk het contract even opzeggen.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een geslaagde overstap zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw aanstaande energieleverancier. Meestal dien je dit te doen iets voor de ingangsdatum, maar het kan vaak nog tot 1 of 2 weken nadat het contract is ingegaan. Jouw toekomstige energieaanbieder geeft dit door aan jouw “oude” energiemaatschappij zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Het overstappen is gelukt

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt alles in orde gemaakt, en begint de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in de Woude. Ze sturen jou hiervan vanzelfsprekend een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon verhogen. Bovendien krijg je te maken met de eindafrekening van jouw oude energieaanbieder. Bezoek nu “Qwint actie“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is tegenwoordig een belangrijk thema. Onder andere gasvrij wonen en minder CO2 uitstoten. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? 2 relevante opties zijn manieren zijn wind en zon (stroom). Het gros van de energiemaatschappijen hebben dit al geïntegreerd. De organisaties kopen deze zonne-energie en windenergie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie kun jij kiezen: investeren in zonnepanelen voor jullie eigen woning of kiezen voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zelf zonnepanelen plaatsen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en tevens je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Ook wel bekend als salderen. Jullie ontvangen hiervoor een tegemoetkoming in de gemeente Castricum.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Zodoende verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog best duur als je ze legt naast een Vaillant, Intergas, AWB, Remeha of Nefit ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Je kunt flink besparen op de energierekening. Infraroodpanelen, Het warmtenet en Pelletkachels kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties vormen windmolens het landschap. Windturbines genereren grote hoeveelheden windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet elk energiecontract biedt deze vorm van stroom aan. Meer daarover zul je in de energievergelijker terugvinden. Iets van de laatste jaren: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Noord-Holland.

Besparen op je verbruik

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Op het moment dat je het verbruik van energie kan verlagen kan dat al flink schelen. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Probeer je te beperkten tot producten met A++ labels of LED verlichting. Direct energie besparen in de Woude

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energieleveranciers in de Woude en bezuinig op gas en licht!